IRC-Galleria

jjulkku

jjulkku

life sucks and then you die

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.08.2009 19:59

yhyy miks mulla on nuha ????

[Ei aihetta]Torstai 27.08.2009 22:53

jes, sain kirjotettuu mantsan esseen, BILEET! tosin se on kyllä aika paska, mut ainaki on kirjotettu :
)))

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.08.2009 20:16

taas vaihteeksi väsy :) no,perjantaina saa nukkua jopa kaheksaan :D pitäs saada aikaseksi se perhanan mantsan essee mut en jaksa ku väsyttää niin kovaaaaaa..:--(( ei oo reiluu. lähettii paulan kaa tänää matikantunnilta 15 min aikasemmi,sanottii et pitää ehtiä bussiin :D se on iha idiootti ku uskoo :---DD onneks huomenna pääsee jo kahelta..
hitto tänään alkaa bb. voi ei. pitää taas valvoo :( noh,mikäs siinä. selkä on kipee eilisestä tanssista ku se meni sillee vammasesti. ja sitte on kans rannekki kipee, eli en voi kirjottaa sitä esseetä,jes. oon varmaan rampa kohta :----) juu ei täs muuta..paitsi et väsyttää liikaa ja kurkku kipiä :-( joomoro.

[Ei aihetta]Tiistai 25.08.2009 18:57

väsyttääääää !!!

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.08.2009 18:49

ruotsin aine kirjotettu. ei ollu ees kova homma, mut seuraavaks pitäs kirjottaa mantsan essee :( siitä tulee kauheeta. en jaksais, halun mennä jo kattoo maria! eli ehkä olis hyvä aika painuu perseeseen tästä koneelta...:---)))

[Ei aihetta]Lauantai 22.08.2009 19:31

junnupäivä eilen. ei vitsi oli hauskaa,varsinki ku mentii isolla possella kiertää reweliä ja anttilaa iha pellen näkösinä ja tervehdittii kaikkia. :DD ja kaikki ne tutoreiden tehtävätki oli nii hauskoja :--D
ja hieno ilma oli ja sillee.

sit menin koulun jälkee idan kaa kaupungille mut ei me mitää jaksettu tehä ku alko väsyttää nii kovaa! sit millaki soitti ja pyysi uuteenkaarlebyyhyn markkinoille. ostin sata kiloo metrilakua. nam ;p ja sit iski kauhee päänsärky ja mahaki oli kipee ja väsytti ja meinasin kuolla sinne. sit tapoin kaikkien fiiliksen siellä. harmitti kyl ku marin viimene viikonloppu täällä ja mä sairastan :( sain onneks sit särkylääkkeen ku lähdettii ja pääkipu parani. nyt tosiaan on vähä flunssane olo että sillä mennään. moi.

[Ei aihetta]Perjantai 14.08.2009 20:00

jes viikonloppu!

[Ei aihetta]Torstai 13.08.2009 18:55

syömään !!!

[Ei aihetta]Torstai 13.08.2009 18:51

hups tänään taas mäkkäris syömäs. voi ei. jos tästä tulee tapa,musta tulee entistäki köyhempi enkä usko että tätä köyhemmäksi voi tulla ja vielä kaiken lisäksi mulle tulee mäkkipäkki :( ei vitsi oli aika hauskaa paulan kaa epsanjan tunnilla,mäki nauroin meikit naamalle ku alko itkettää! :DDD voi elämä.
ja pian sannan kaa ajelee taas mettää. vähäkyrö adventures here we come!

ps. viivi on ilone ku sillä ei oo enää ristoa. ei kannata olla niin varma. risto iskee pahimmalla hetkellä :D
ps2. ajettii sannan kaa tiistaina skopolla riston auton peräs :DD
ps3. noulife

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.08.2009 21:28

voi väsymys. oli piiiiitkä päivä tänään,mut tunnit meni kyl aika nopeeta..kai sen takia ku kaikki on niin uutta vielä..:D matikantunti oli kyllä melkee niinku tuskaa. käytii mäkkäris syömäs kukkiksen,jannikan,paulan,vilman,kosken ja juulin kans ku oli pahaa ruokaa :D ja sit päivän päätteeksi mun piti mennä pikakävelyä asemalle ja iha hengästyneenä just ja just ehdin bussiin. hyvä mä :D