IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Routa ei lopu koskaan...Sunnuntai 08.01.2006 23:17

Sitä vaan sattuu ja tapahtuu, kun menee, eikä meinaa...! :) Taas on yullu mentyä ihan huolella hetken aikaa. Vapaata töistä ja "kaikki" aika kulutettu opiskeluun... juu juu! Ihan oikeesti...! No yks projekti kolmesta alkaa olemaan valmis.

Huomena pitäis jaksaa töihin taas herätä. Eilinen ravintolailta hieman painaa silmissä... Eikä se keskiviikkonenkaan oikeen oo vielä hellittäny. Mut keskiviikkona oli pitkästä aikaa oikeesti hauskaa! :) Night of my life, taas tähän väliin! Eilinen oli semi-kiva, ihan kelpo iltana, mutta jotenkin hidastemponen. Johtu kai siitä, että koko päivän oli taas painanu tukka (lyhyt sellainen) putkella ja sit koitti "rentoutua" kavereitten kanssa... yritys hyvä kymmenen!

Nyt vaan istuamöllöttää sit lopun iltaa koneella ja käyttää kaikkia sosialisoinnin kanavia, eli iiärseetä ja mesee (yllättyny itekki, kuinka paljo sitä on tullu käytettyä!). Kyllä se on hienoo, miten ihminen voi keskustella toisen kanssa näin helposti! :) Mutta edelleen peräänkuulutan perinteisiä keinoja ja vanhanaikaista kasvokkaista konfrontaatiota! Aika vähissä sellanenkin nykyään... faceless communication...

Mutta juuh, eiköhän päivän valitukset oo taas annettu. Jos vaikka keksis jotain muuta tekemistä... esim. menis kerrankin ajoissa nukkumaan, siten, että aamulla klo 5 ois skarppina! ...ja pashat! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.