IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Huumorin kukkasta.. =)Maanantai 26.11.2007 03:47

Moottoripyöräjengiläisellä oli motskari särkynyt ja hän joutui turvautumaan yleisiin kulkuneuvoihin. Eräänä päivänä, kun hän taas joutui nousemaan bussiin, hän huomasi samassa bussissa uskomattoman kauniin naisen. Moottoripyöräjengiläisellä oitis alkoi tekemään mieli tuota kuvan kaunista naista ja niinpä hän istahti naisen viereen ja alkoi ehdotella pientä intiimiä iltahetkeä kanssaan. Silloin nainen vastasi:

- Hävetkää nuori mies! Etkö sinä näe, että minä olen nunna!?

- Ai, senkö vuoksi sinulla on tollaset kledjut päälläsi?

- Niin, vastasi nainen, minä olen nunna ja minä olen vihitty Jeesukselle. Olen Jeesuksen morsian, enkä voi ajatellakaan mitään maallista ilonpitoa kanssanne. Hyvästi!

Moottoripyöräjengiläinen siirtyi toiseen penkkiin istumaan häiritsemästä nunnaa. Seuraavalla pysäkillä nunna jäi pois kyydistä ja sitä seuraava pysäkki oilikin moottoripyöräjengiläisen. Juuri kun moottoripyöräjengiläinen oli jäämäisillään pois kyydistä, bussikuski vinkkasi tulemaan luokseen. Bussikuski kertoi seuranneensa peilistä tapahtunutta ja sanoi moottoripyöräjengiläiselle, ettei taktiikka ollut hyvä tähän tapaukseen.

- Näetkö tuolla mäen päällä tuon kirkon? kysyi bussikuski moottoripyöräjengiläiseltä.

- No, näen tietenkin, vastasi moottoripyöräjengiläinen.

- Tuo nunna menee joka ikinen yö tuohon kirkkoon keskiyön messuun kirkon puiston läpi, valisti bussikuski, että otahan poika siitä vaarin!

- Ahaa..., vastasi moottoripyöräjengiläinen.

Seuraavana yönä olikin moottoripyöräjengiläinen Jeesukseksi naamioituneena odottamassa nunnaa. Kun nunna tulla liihotteli puiston läpi, moottoripyöräjengiläinen ilmestyi puun takaa nunnan eteen ja sanoi:

- Seis, sinä Jeesuksen morsian! Minä olen Jeesus!

- Oooh...! Oletko sinä todellakin Jeesus?

- Kyllä, ja homman nimi on se, että meidän täytyy nyt "värssyt veisata" eli alapas nostella helmojasi todistaaksesi olevasi oikea Jeesuksen morsian.

- No, ei kai tässä muukaan auta, totesi morsian, keräsi helmansa vyötärölle ja otti etunojan puuta vasten.

Moottoripyöräjengiläinen "veisasi värssyt" ja se tekikin niin mielettömän hyvää, ettei moottoripyöräjengiläinen malttanut olla tunnustamatta nunnalle valepukuaan.

- Minun täytyy rehellisyyden nimissä kertoa, että en minä ole mikään Jeesus. Minä olen moottoripyöräjengiläinen.

- No, ei se mitään, vastasi nunna, en minäkään tosipuheissa ole mikään nunna. Itseasiassa minä olen bussikuski.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.