IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

TuommonenKeskiviikko 07.11.2007 18:14

siitä sitten tuli :) Ollaan ulkoiltu ja kierrelty kaupoissa :) ollaan etitty rattaita muttei löydetty sopivia. eilen tilasin sitten netistä.
Aika meinaa välillä käydä pitkäks mutta josko tämä tästä. ilmat on viilentyny ja yöllä taisi olla jo pakkastakin pikkusen.
Äsken saatiin actionia kun siiri paino auton kaukosäätimestä torven soimaan, se ei lakannu ennenkun juoksin autolle sammuttamaan sen.
Mekin siirrettiin kelloja taaksepäin sunnuntaina :) mä en edes tajunnu että nyt on isänpäivä sunnuntaina :) Jarkko kyseli josko vois mennä työkavereiden kans katteleen lätkämatsia :)
Lauantaina meillä olis koko perheen piknikki :) meinattiin mennä sinne tulee muutakin Upm:n porukkaa perheineen. päästään puhumaan taas kieliä :) ihan kivaa on ollu ja kivasti saa kaikki asiat hoidettua jos ei muuta niin viittomakielellä :)
saa nähdä koska rattaat tulee pääsis tekemään kunnon lenkkejä :) ajattelin että mennään tyttöjen kans kävellen kaupungille kun ei noilla matkarattailla oikeen viiti lähteä pitkiä matkoja kävelemään :)
Uuden Ergonkin tilasin, mun selkä ei kestä patapumilla kantaa ollenkaan pidemmt matkat on tuskasia :( harmittaa kun menin myymään oman ergon pois, toisaalta nyt saan toisen värisen :O)
kenkiä ollaan taas shoppailtu löysin alennuksesta itelle ja isoille tytäille adidaksen superstarit, ihanat valko vaaleenpunaset ja tottakai ne piti ostaa :)
meinasin viedä tytöt tänään mäkkäriin syömään :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.