IRC-Galleria

johnnyotr

johnnyotr

Johnny on the Rocks

Helsingin bussiliikenne = Fucked!!!Tiistai 27.06.2006 12:25

No tänään taas alkoi matka 5:45 kohti juna-asemaa josta hyppäsin junaan 6:05.

Jamie soitti klo:7:33 että kissa on karannut yönaikana ikkunasta...No johan siinä yks fucking keski-ikäinen elämään ja kaikkiin kyllästynyt pystynokka ehti minuutissa möläyttämään: "tämä on torkkuvaunu, mene muualle puhumaan", perään tuli vielä vittumainen mulkaisu.

Voi jessus. Juna oli sitten pääteasemalla 2 minuutin kuluttua. Olikohan hyvät torkut? Ole hyvä vaan että herätin ajoissa, jos näin kävi.

Bussiin taas hyppäsin Elielinaukiolta kahvinkädessä. Sade ennen sitä hieman kasteli kun kuski sattui olemaan ulkomaalainen eikä osannut neuvoa kahdelle nuorelle naiselle mihin bussi on menossa! no kysymys esitettiin kaikille kyytiläisille ja vanhempi rouva tiesi minne bussi kulkee.

No matkahan tyssäsi puoleen väliin kun Helsingin bussiliikenteellä on tapana vaihtaa kuskia kesken ajon??? Muualla asia on hoidettu niin että kuski vaihtuu lähtö- taikka pääteasemalla.
No eihan sitä vaihtokuskia kuulunut ja tämä ulkomaalainen ei tietenkään osannut selittää miksi bussi seisoo paikallaan 10-15 minuuttia. En ole muukalaispelkoinen/vihaaja mutta pitäisi osata sanoa edes miksi bussi seisoo ja varsinkin minne bussi on menossa. No sieltähän se sitten löntysteli vihdoin. Ylipainoinen suomalainen mies joka hyppäsi rattiin ja lähti kaahaamaan. Tällä välin kyllä puolet kyyditettävistä oli vaihtanut kiireessä bussia. Minulla ei oolut kiire koska minulla ei ole sovittuja työaikoja.

No kiireessä vedettiin yhden mamman pysäkin ohi ja jätettiin tienvarteen. Minä pääsin hyvin ulos.

Nyt sitten pitäisi alkaa hommiin, mutta eipä tässä pöydällä/mailissa vieläkään aineistoja näy joten taidampa jatkaa netissä surffausta...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.