IRC-Galleria

johnnyotr

johnnyotr

Johnny on the Rocks

Krapulaista pohdiskeluaMaanantai 12.02.2007 01:16

Kotossalla mennyt koko päivä, maaten ja nukkuen.
Eilen oli aivan loistava ilta. Kaikki meni aikalailla nappiin.
Kämppä on karmeen näkönen kun ei ole energiaa siivota tai tehdä mitään...perus darra ahdistus, masennus, häpeä...kumma homma. Yleensä kun juon teen kaikkea mitä päähän pälkähtää ja seuraavana päivänä aina hävettää vaikka en edes tee mitään tyhmää tai häpeällistä. Kai se yleinen avautuminen vähän mietityttää kun arkena olen niin rauhallinen...tai no en oikeestaan.

Eteinen on kyllä niin makee etten usko että tekisin sille jotain vähään aikaan mitään.
Eilenhän siis oli mun 24-vuotis syntymäpäivät ja pidin grunge bileet. Koko eteisen seinät on kirjoteltu ja piirrelty täyteen tekstejä ja kuvia. Kattolampun sininen väri on kulunut jo aikalailla pois eli se wc-tunnelma jota hain on tiessään. Kyllähän tuolla vielä vessapaperit roikkuu katossa.

Halppiskynttilät palo loppuun ja steariinit on hyllyillä ja lattioilla...olisi pitänyt miettiä alustat hieman paremmin...jäihän tuohon noita isompia vielä. Voin niitä sitten poltella jonain iltana.
Jah, onhan mulla nyt noin 100 valkoista paperiruusua jotka tuli tehtyä rekvisiitaksi. Eiköhän niille paikat löydy.

Ruoka kelpasi hienosti...pizzat, salaatit, mässyt ja naksut meni kaikki...ei jäänny mitään aamiaiseksi...tai no tuli nukuttua iltaan kun nukkumaan käytiin vasta 9:00...mentiin vielä baarien jälkeen saunomaan.

Meillä oli semmonen farkkujenrepimis kilpailu joka meni hieman liian pitkälle. Farkut oli loppuillasta niin risoina ettei meinannut pysyä päällä, pitkin hieman hakaneuloilla korjailla. Biletys oli hienoa ja shotteja ja boolia upposi koko illan...kaikki meni.

Tykiteltiin 8-bit nintendoa ja loppuilta guitar hero:a. Ennen baariin lähtöä innostuttiin vielä jammailee. Allu ja Lauri soitti kitaroita ja mä lauloin. Kuhan improttiin...Jussi ainakin tokaisi että kuulosti aivan vitun hyvältä. Baarissa tuli sitten tanssittua ja painittua. Nilkka kipeenä. Jossain vaiheessa sen teloin, en muista enkä huomannut mitään. Taidan latailla nyt koneelle kuvia kekkereistä ja ehkä laitan tänne jotakin. Nyt jatkuu krapulainen oleilu.

Im the Grunge King...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.