IRC-Galleria

you think youre lonely now ?Torstai 06.12.2007 11:36

kummallinen paiva. lahdin jo aamulla keskustaan koska ajattelin vahan shopata veronpalautusten kunniaksi.
noh, menin ekaan kauppaan ja ostin paidan. hintaan sisaltyi ilmeisesti noin puoli tuntia keskustelua yliuteliaan myyjan kanssa. istuin siina kun mulle ojennettiin penkki ja juteltiin euroopasta ja suomen talven kylmyydesta. en meinannut paasta lahtemaan koska se myyja oli ilmeisesti yksinainen ja ainaku olin tokaisemassa et seeya ni se keksi uuden puheenaiheen. noh, paasin sielta lopulta uupuneena takas kadulle ja kuulin viela kahenkymmenen metrin paahan ku se huusi et MOIMOI!(jonka siis menin hadissani opettaa ku en keksinyt muutakaan puhuttavaa) paidan siis sain, ja totesin kotona etta se oli kayttokelvottoman ruma. tosi kiva.
matka jatkui seuraavaan kauppaan jossa menin typeryyksissani kysymaan voinko maksaa visaelectronilla (eka ja vika kerta) siitahan myyja innoistui ja sitten pahkailimme visa electronin saloja seuraavat 20min.plus tietty sita miten kaukana suomi on ja miten kylma talvi siella onkaan. juttu paattyi siihen etta menin nostamaan rahaa ja sain kuin sainkin paidan, joka on varsin kiva.
paatin menna billabong kauppaan jossa HETI ovella kimppuun kavi myyja, joka oli naita edellisiakin innokkaampi. se seurasi mua ympari kauppaa ja kyseli millaista pohjoisessa on elama ja miten hienoa onkaan tavata pitkasta aikaa joku euroopasta. menin sita karkuun hyllyjen taakse mutta aina palveltuaan jotakin toista asiakasta, se iski hampaansa taas muhun. ajattelin et sovituskoppiin se ei paase, mutta kylla paasee!!harmi et shortseja ei ollut mun kokoa, kiitin ja karkasin enka KOSKAAN enaa mene sinne.
menin valissa kaymaan nettikahvilassa, joka on maailman halvin ja paras. unohdin moikata sita vanhaa naista joka on kai sen pitajan aiti (joka aina moikkaa) silla seurauksella et ku olin uppoutunut jo nortteilyyni, ni se oli hiipinyt mun taakseni ja kiljas yhtakkia et HELLOHOWAREYOU ja taputti mua olalle, niin etta sain melkein sydarin.
viimeinen repeaminen tuli kampaamoliikkeessa johon menin ostamaan hiusainetta, se mies siella puhui niin paljon etten ihan pysynyt messissa ja ainut mika jai siita mieleen oli tulos johon se paatyi " you are a good girl, but your hair is very dry" miten taa good girl siihen liittyi?? tietysti puhe kaantyi yllatysyllatys suomeen ja skandinaaveihin ja TALVEEN, joka tulee mulla joka tuutista vaikken ole sita tana vuonna edes nahnytkaan.
juna asemalla vieressa istuva juoppo kohotti kaljapulloaan ja osotti mun vesipulloa ja sanoi "CHEEERS mate!"

taa on ihan hassu maa, ihan hassuja ihmisia.etta semmosta. PUT YOUR HANDS UP FOR MELBOURNE

I LOVE THIS CITY.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.