IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 27.12.2008 01:31

http://www.youtube.com/watch?v=Hvtz9q1rcW0&feature=related


Matti Nykänen kännissä, ja naamassa mustelmia, selittää Norjalaiselle haastattelijalle Mika Kojonkoskesta eli Norjan mäkihyppyvalmentajasta.... suomeksi tietty. ja voi voi. Tulkkina toimii Mattia näytellyt Jasper Pääkkönen. Mahto olla hauskaa kääntää, muutamissa kohdissa aika hyvät ilmeet Jasperilla.

Matti : Mika Kojonkoski vie nuorilta rahat. Jasper rupee naureskelee.. hehhehehh. ja kääntää englanniks haastattelijalle : öö, Mika Kojonkoski takes money out of young people.

haastattelija : how?
Matti: Koska hän.... nuoret päät.. (?) ..on tullu ilman Mikaa ja ois noussu ja on huipulla ennenkin ollu. Norja on maailman paras mäkihyppy maa. Elikkä ei täällä tarvita Mika Kojon..(epämäärästä mölinää).. Parempi ku piätte sen täälä. Nii teillä rupee menee kohta huonosti.

Jasperin käännös : Aluks se sanoo jotain et ehkä vähän vaikea kääntää tätä, mutta. The Norway is the best ski jumping country and the young kids have done their work and mika shared according to him as big.. tai jotai he said that best for you to keeping him here, so the team Norway will falling down

Haastattelija sanoo, että ennen kuin Mika tuli Norjaan, Norja ei pärjännyt, mutta Mikan tulon jälkeen Norja on paras, ja kysyy Matilta, että sinä et pidä sitä Mikan ansiona?

Jasper kääntää sen matille. Matti heti lataa : Mitäs Mika on voittanu.... - ei mitään muuta perk..persettä nuollu... ja kaikilta muilta vieny rahat.

Jasperin käännös : He said that Mika has won anything as an ski jumper... (Jasperin ilme siinä kohtaa aika hauka. :D

Haastattelija sanoo, että eihän se tarvitsekaan osata, niin kauan kuin hän neuvoo ja auttaa muita.

Matti : Niiiin, mutta kun hän tekee sen minun opeilla, koska minä opetin mikaa. :DDD Mutta Mika ei oppinut.. elikkä pitää urheilla, pitää olla lahjakas, pitää treenata. Mika vie teiltä vaan rahat ( heh, montakohan kertaa Matti tuonkin jo sanonut) Uskokaa mua, hän on perseenreikä! :DD Un Shit ! :D
Okay, ja lähtee menee. Jättää Jasperin yksin. :DDDDD

Jasper on varmaan aika repeämispisteessä. Miettii, että mitäs nyt vastais, ja raapii leukaansa.
Well, what i can say. He Mention something about.... plaa plaa. ja lopuks I don't know :DDD

Vittu että repeilin, hyvin kuitenki toi Jasper hoiti ton lopun :D

Hikipedia Ismo Laitelasta.Torstai 11.12.2008 15:16

Ismo Laitela ja Seppo Taalasmaa ovat erottamaton parivaljakko, josta koko Eurooppa ja vähän muutkin maanosat puhuvat. Aikoinaan he keittelivät pontikkaa kerrostalon kellarissa, kiillottivat Sepon antiikkiesineitä ruosteisella pulloharjalla ja trokasivat viinaa Virosta, kunnes se muuttui taloudellisesti kannattomaksi viinaveron laskiessa. Ismo ja Seppo jättivät pontikan keiton ja alkoivat angstaamaan ja ryyppäämään punaviiniä, kuten kaikki muutkin suuret taiteilijat.

Ismo palvoi kaikenlaisia maahanmuuttajia ja muuta outoa porukkaa Sepon kanssa kellarissa samalla punaviiniä tissutellen. Seppo kuitenkin kyllästyi jossain vaiheessa paitsi punaviiniin, myös Ismon leikillisiin ”Kyllä sä oot melekonen SONNI!!” -huudahduksiin, jotka alkoivat aktiivisen kellarielämän loppuvaiheessa jo todella ahdistaa Seppoa. Nyt miehet ovat asuneet erillään jo useamman tuotantokauden ajan ja Seppokin on taas alkanut litkimään pontikkaa (nykyään tosin laillista sellaista) ja kiillottamaan antiikkiesineitä aivan uudenkarhealla pulloharjalla.

Ismolla ei tällä hetkellä ole omaa asuntoa, koska hän on menettänyt kaikki asuntonsa pelaamalla uhkapelejä. Viimeisen asuntonsa Ismo menetti kun pelasi vaatteensa, rahansa, kauppansa ja asuntonsa Club Räsypokassa. Tämän episodin jälkeen Ismo mieltyi erittäin paljon alastomana olemiseen. Eikä pelkästään sen takia, että olisi helpompi mennä suihkuun, kun ei tarvitse kuluttaa aikaa vaatteiden riisumiseen, vaan.. no kaikkihan sen näkevät viimeistään siitä, kuinka paljon Ismolla on jälkeläisiä.

Talonsa menetettyään Ismo asui vuoden päivät S-Marketin lihatiskillä. Mies oli tässä vaiheessa täysin varaton, joten hänen oli pakko turvautua epärehellisiin keinoihin. Ismo murtautui turvataloihin fyysisella ylivoimallaan ja läpsäisi kaikkia vastarintaa tekeviä avokämmenellä poskelle ja saattoi toisinaan myös paiskata heitä leivoslaatikolla, tai jollain muulla kohdalle osuneella pahvisella esineellä. Mikäli vastarintaa ei tällä toiminnalla saatu loppumaan, Ismolla oli tapana ottaa jo surullisenkuuluisa pesäpallomailansa käyttöön.

Ismo Laitela piti aikoinaan Helsingissä myös omaa Huumekauppaa nimeltään Ismon Valinta. Kauppaketju Stellan'sin gorillat syyttivät Ismoa siitä, että hänen kauppansa valikoimista löytyisi Hyvän Tuulen Teetä. Koska kauppa on Ismolle kaikki kaikessa, Ismo tietysti suivaantui syytöksistä ja tappoi Stellan'sin kassan. Stellan'sin gorillat riistivät Ismolta kaupan, jonka seurauksena Ismo menetti kaiken ja joutui jälleen ottamaan lisää velkaa. Ismosta tuli peliriippuvainen, joka ei kaivannut sosiaalitanttojen sääliä.

Nykyään Ismo on päässyt kauppaansa takaisin ja hän on erikoistunut suuvaahtoihin. Ismo ei salli kaupassaan pitkätukkaisia Gourmé-Homoja jotka ovat tulleet Pariisista kiireapulaisiksi. Kauppansa uusissa avajaisissa Ismo tarjoili pääruuaksi luumukiisseliä Ismon salaisella nakkikastikkeella. Jälkiruuaksi oli perunamuussia ja hometta korviin. Ismon kauppa on maalattu kokonaan punaiseksi, sillä onhan punainen tunnetusti rakkauden väri.

Ismon harrastuksia:

Ismon harrastuksiin kuuluvat rahan nostamisen ja raudanpumppauksen lisäksi myös hiihtäminen, jossa hän onkin melkoinen melamies. Vuoden 1986 joulujaksossa Ismo laskee murtomaasuksilla mäkeä, lentää perseelleen hankeen ja huutaa kovaan ääneen: ”KUISMA, PERKELE!!!” Perkele-huudahduksen lisäksi myös Mitä Helvettiä!-sanonnan käyttö on tullut tutuksi Ismolle, kuten myös Tyttö, nyt hiljaa!-sanonnan jatkuva toistaminen. ”Me ei sitten vissiin mennäkään naimisiin?” on yksi hänen omaperäisistä lentävistä lauseistaan. Ismon tuoreimpiin harrastuksiin kuuluvat mm. kavereiden voittokuponkien varastelu, laskujen maksaminen SnowTeamin tililtä, sekä kissanhiekan perseeseen tunkeminen. Ismo on myös kova pokerihaukka. Tästä esimerkkinä oman talon takahuoneen tuhoaminen, velat pelimerkkien liikakäytöstä, Stellanssin kassan tyhjentely ja Spurgujen ryöstely.

Tänä päivänä Ismon uusimimpiin villityksiin kuuluvat mm. sillan kaiteella seisominen, hyppääminen sillan kaiteelta junan KATOLLE (Ismo ei tiennyt, että itsemurha on varminta suorittaa hyppäämällä junan eteen, ei päälle), sekä juhliminen muiden pervojen seassa. Aikoinaan Ismo kielsi Kallelta tämän jalon taidon harjoittamisen, koska ei halunnut, että pojasta tulisi isänsä kaltainen pervo. Ismo onnistui tässä, mutta hänen komentelunsa olikin ajanut Kallen paljon pahemmille teille – Kalle tavattiin nimittäin seuraavan kerran Kuisman sylistä ja kaiken lisäksi alasti, eli englanniksi: "NAKED". Tokihan kaikki lukijat varmasti tietävät jo entuudestaan, että Kalle on homo, koska kaikki vannoituneet Ismo-fanit ovat tietysti lukeneet edellisenkin kappaleen. Sen lisäksi, että Ismo hakkasi Kallen, hän ajautui myös erittäin pahaan syöksykierteeseen. Hän masentui aivan täysin, koska oli epäonnistunut poikansa kasvattamisessa. Ismosta tuli samanlainen kerjäläinen, jollaisia löytyy Tallinnan syrjäseuduilta pilvin pimein. Lisäksi Ismo alkoi ryöstää ostareita ja hänestä tuli patologinen valehtelija. Ismo järjesti tutuilleen velkoja ja hommasi itselleen uudet hifilaitteet. Ismo pitää PPP:stä eli tietenkin Pienen Pallon Pomppottaminen. Hän harrastaa PPP:tä öin ja päivin. Kerran hänen ystävänsä Seppo tuli mukaan. Asunnosta kuului voihkintaa. Sen syytä

:DDD Ismo "Ipi" Laitela.

[Ei aihetta]Torstai 04.12.2008 17:18

Norjalainen säämies. Kas kun ei ihan Ruotsalainen. :D

http://www.youtube.com/watch?v=ffcGPjs9Glk

[Ei aihetta]Tiistai 02.12.2008 14:43

Voi juma, ei kannata kattoo youtubea ollenkaa duunissa.

Heh, repeilen täälä yksinää


http://www.youtube.com/watch?v=Wm4vcDqIW84

Yks ei nää kuvaa!

Ja sit Uutisvuodossa ratikkavitsi:
http://www.youtube.com/watch?v=rRdqj6Bo_vQ

No onneks pääsee kohta himaa..

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.11.2008 20:58

TERO

[/] Annan muiden puhua ennen kuin otan osaa keskusteluun
[ ] En osoita tunteitani ellei ole ihan pakko
[ ] Arvostelu satuttaa minua
[x] Olen hyvin otettu jos joku tykkää minusta
[x] Kaipaan hellyyttä ja rohkaisua
[_] Pidän hiuksiani usein letillä
[_] Bodaan
[x] Haluan aina nukkua jonkun vieressä
[/] Olen ujo/hiljainen
[ ] Suutun jos joku ärsyttää minua tarpeeksi kauan
4/10


JARI-MATTI

[_] Olen luonteeltani hieman juntti
[ ] En kauheasti jaksa ottaa osaa keskusteluihin
[/] Olen hyvä kuuntelija
[x] Olen laiska
[x] Nautin nukkumisesta ja loikoilusta
[_] Koneiden parissa värkkääminen on unelmatyötäni
[/] Aamuisin olen pahalla tuulella
[_] Haluaisin asua palmupuiden alla
[/] Olisi ihanaa olla rikas ja suosittu
[x] Olen nautinnonhaluinen
5/10


ANNIINA

[/] Olen hiljainen tyttö (hahah ) :DD
[/] Saatan joskus repäistä ja kertoa itsestäni jotain yllättävää muille
[x] Minulla on vilkas mielikuvitus
[x] Olen hulluna ihmisten hiuksiin
[/] Olen kärsimätön luonne
[x] Minulla on erikoinen hiustyyli (no vois sanoa kyllä että on, ni päädyin sit siihen. )
[/] Pukeudun usein mustaan (en aina. mutta hah. Ei ansku edes pukeutunu usein mustaan, on sil muitaki vaatteita ku mustia.
[/] Nautin tanssimisesta ja liikunnasta muutenkin (liikunta on kivaa.)
[ ] En voi elää ilman suklaata
[/] Angelina Jolie on suuri idolini ( kyl se iha ok on.)
6/10


ANDREAS

[/] Pistän muiden edun usein omani edelle
[/] Vaikka ottaisi päähän, on hyvä pitää pää kylmänä
[x] Elän hetkessä
[ ] Olen suunnitellut lopettavani tupakoinnin/muun pahan tavan
[x] Olen perusluonteeltani lapsenmielinen
[ ] Olen kiinnostunut juontamisesta
[_] Minusta tulee jonain päivänä isä (tyhjä, ei voi tietää.)
[_] Olen hyvä laulamaan
[/] Näytän tunteeni hyvin avoimesti
[/] Haluan saada muut nauramaan tempuillani ja jutuillani
4/10


MARIANNE

[ ] Kavereita tulee, kavereita menee
[_] Haluan saada ääneni kuuluville
[_] Saatan pelata jonkun tunteilla
[x] Iloitsen pienistä asioista
[ ] Arvostelu tuntuu minusta pahalta
[/] Perusluonteeltani olen iloinen
[/] Perusilmeeni on hymy
[/] Värjään hiuksiani mustiksi (joskus)
[/] Minua hävettää näyttää vartaloani muille
[] Tanssiminen on ihanaa!
3/10


MIA

[/] Olen ikäisekseni erittäin viisas . hahah mikä kysymys
[/] Pidän puoliani erittäin kärkkäästi, sillo ku tuntuu siltä
[ ] Suutun arvostelusta ja kiusaamisesta
[_] En anna ihmisten hyppiä silmille, en oo kyl koskaa nähny kenenkää ihmisen hyppivän mun silmien korkuudella. Et aika jännä se olis. :D
[/] Olen sosiaalinen ihminen
[x] Etsin usein ihmisiä, joihin voin tukeutua vaikeina aikoina
[x] Minuun sattuu, jos rakkaani kärsivät tai lähtevät pois luotani pitkäksi aikaa
[/] Pukeudun mustaan
[/] Kiroilen paljon.. joskus
[_] Olen musikaalinen ihminen
4½/10


ANTTI

[ ] Varatun tyypin iskeminen ei ole rikos.. ei sitä ainakaan laissa lue.
[ ] Vapaa suhde on paras mahdollinen suhde
[_] Leikin joskus toisten tunteilla
[ ] Jos en ymmärrä jotain, se alkaa masentaa minua
[/] Olen metroseksuaali.. en tiedä. :DD
[/] Otan osaa keskusteluun, mutten tahdo olla sen keskipisteenä
[_] Uskon olevani erittäin viehättävä ihminen
[ ] Olen itsekäs
[/] Saatan vihaisena sanoa joskus hyvinkin pahasti muille
[/] En tee velvollisuuksiani tarpeeksi huolellisesti.. voipi joskus olla.
2½/10


JOHAN

[_] Myönnän avoimesti olevani hieman välinpitämätön
[x] Ihmisten mielipiteet eivät minua juurikaan liikauta
[_] Vähät rakkaudesta kunhan vientiä riittää
[] En halua tunteilla muiden nähden
[/] Olen menneisyydessäni tehnyt jonkin ison virheen
[ ] Kalju pää tekee miehen
[_] Tatuoisin iholleni mieluummin oman nimeni kuin rakkaani nimen
[ ] Kerskailen asioilla, joita en välttämättä olekaan kokenut.... tulee mieleen että mitäs Johan on muka kerskaillu. :DDD
[_] Flirttailen, mutta harvemmin teen vaikutuksen
[/] Olen perusluonteeltani ilkeä/sarkastinen... joskus voin olla sarkastinen
2/10


HARRI

[x] Haluan pitää huolta muista ihmisistä
[x] Saatan kiusata muita, mutten koskaan tarkoita pahaa
[x] Pohdin elämääni usein itsekseni täydessä hiljaisuudessa
[x] Ilman musiikkia ei ole elämää
[x] Huolehdin ulkonäöstäni
[_] Minulla on ollut verenmyrkytys
[x] En pelkää fyysistä kipua
[/] Etsin aina sitä oikeaa
[/] Kesä on paras vuodenaika
[_] Unelma-ammattini on vanhustenhoito
7/10


TUULI

[ ] Suutun jos minusta levitellään väärää tietoa.. iha sama mitä muut on mieltä.
[/] Olen hellyydenkipeä
[x] Olen urheilijatyyppi, kyl mä tykkään pelasta fudist, säbää ja tennistä,yms
[/] Osallistun mielelläni väittelyihin
[/] Minun suustani saavat idiootit kuulla suorat sanat. Ainaki muutaman kerran kilahtanu jollekki :DD mut hyvin harvoin
[_] Olen laihassa kunnossa
[_] Palelen helposti
[ ] Kiukuttelen usein tyhjästä
[/ ] Parisuhteessa pettäminen on anteeksiantamatonta, jossain määrin.
[_] Haluan mennä naimisiin
2½/10


NIKO

[_] Kerron suoraan, jos en pidä jostain ihmisestä
[x] Kun itkettää, niin silloin pitää itkeä
[_] Seksuaalinen suuntaumus on asia jonka eteen on pakko vähän taistellakin
[_] Haluan olla huomion keskipiste
[ ] Jos tahtoni ei toteudu, otan sen hyvin raskaasti
[_] Olen hyvin laiha/hintelä
[_] Osaan tanssia vauhdikkaasti
[_] Kun tekee mieli tapella, niin minä huudan
[_] Pyörittelen silmiäni jos en tajua jotain
[] Ei elämää ilman tupakkaa
1/10


CHERYLL

[_] Pidän itseäni kokeneena ikäni perusteella
[_] Ihmiset usein luulevat minua itsekeskeiseksi
[_] Kerjään huomiota jos en sitä muuten saa
[_] Vaihdan seurustelukumppania usein, koska vanhat naamat kyllästyttävät
[_] Päädyn usein väittelemään mielipiteistäni
[_] Minulla on hyvin pitkät hiukset
[_] Minulla on paljon vaatteita
[/] En tupakoi
[_] Minulla on sisko ja veli
[_] Käyttäydyn joskus diivamaisesti
0,5 /10


Jee, Ansku ja Harri. <3 :DD
http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1617264

Valmentajan johdolla harjoitellaan hämäystä, että vapareissa yritetään häiritä vastustajan maalivahtia pudottamalla housut alas. Ainakin se taktiikka oli toiminut kerran. :DD

[Ei aihetta]Tiistai 18.11.2008 10:49

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1616137

Onpas hyvin mielenkiintoista, kerro ihmeessä lisää Putin. :DD

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.11.2008 13:58

http://www.youtube.com/watch?v=bIZlQzpMN88

Heh, ruokapöytätappelua Big Brother Albaniassa. :D

Hyvä Urpilainen. :DTorstai 30.10.2008 02:28

http://www.youtube.com/watch?v=R-NuhaeEqfk&feature=related

Nii, ja jos jollekkin jäi vielä epäselväksi tämä. Niin haluaisin vielä kiittää kaikkia äänestäjiä uudelleen. ! :p Niin ja ensinnäkin aivan aluksi upeat ehdokkaat. kiitoksia teille ensinnäkin. :D

vähä näitä teinikyselyjä. :DDDKeskiviikko 08.10.2008 17:25

:P

Te,ketkä voitte sanoa olevanne ystäviäni/kavereitani kommentoikaa tähän merkintään<3

Sen jälkeen, lisää tämä päiväkirjaasi