IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

bat-whmmmLuonut: bat-wPerjantai 27.09.2024 21:36

Unohdin kirjoittaa 1:een, oikealle siis, että MA. Se on sanakartan maa. Jos 1 on leva, niin 2 on lev/leev.
Rupesin etsimään näkymätöntä "kaira" :a vasemmasta alanurkasta, eli numeroa 10, kyymenee, niin siinähän helkutti lukee että spiral line. :D Se on muovikuppien alla, ja näkyy ehkä kaukana avaruudessakin, kun siellä seisovat vartiossa valkeat ykköset kaarevissa linjoissaan. Yhdistin karttaa tehdessäni valkeat ykköset muihin spiraaleihin. On tämä aika huippu... "delta":n eli 4:n kohdalla on vuori.



Ovatko ne nuo kotilot sitten, kun "kuuluu hankaus kun hampaat jauhaa" (numero 3) ... Tuo rotifer = "niv-el" sekä "sa-be-luna" (sapluuna=muotti). Ma-to hän on myös, nivelmato.
Tuossa, missä on limasienet, niin siellä on 2 = i-lima-kehä, eli maan iili.

Ei tarvitsekaan lähettää terveisiä minnekään ... niinkuin "Auroroille" tms ... maagista. Saahan sitä lähettää... Ihan kuin joku olisi sukeltanut ajassa. Muuten tämä on, niinkuin joku olisi kauan sitten laatinut samanlaisen kartan kuin minä, ja iskostanut sen maailman ensimmäisiin kieliin.

____________________________________________

Jack84XXIllan ohjelmaaLuonut: Jack84XXPerjantai 27.09.2024 21:22

Avasin just pringles putkilon just näitä mausteisia joihin kyllä jää koukkuun vaikka pitäis vähentää näidenki vetämistä mut ainakaan en ryyppää litrakaupalla alkoa eli näin nyt parempi ja ei sitä itseltään saa kaikkea kieltää vaikka kohtuus kaikessa :)

Juomaksi on kylmää Pepsi Maxia se on sellainen viikonloppu juoma nykyään ja tykkään muutenki ja tässä herkkujen lomassa katselen kaikkea mukavaa&kiinnostavaa youtubesta ja kun mulla on laaja kiinnostuksien hmm miten sanois mut joo siis monet asiat kiinnostaa nii löytyy kaikkea onneksi ja lisää tulee ^^

Kumpa jonain iltana sais jälleen huomata ettei itsekseen tarvitse viettää aikaa vaan saisi sen ilon jakaa. . . .2022 syksyllä oli just sellaisia iltoja yms joina oli todella kivaa ja parasta seuraa <3
Ei jaksa aina olla yksin :/

Tomi1989KaupassaLuonut: Tomi1989Perjantai 27.09.2024 18:08

Kävin just tulin kotia
Jos olet koskaan edes pienen hetken verran haaveillut omasta asunnosta Espanjan auringon alla ja nähnyt esimerkiksi aiheesta kertovia houkuttelevia tv-ohjelmia, et todellakaan ole yksin. Jatkuva auringonpaista ympäri vuoden, rento ja vähästressisempi elämäntyyli ja herkullinen ruoka houkuttelevat meitä suomalaisia Espanjaan vuodesta toiseen. Itsekin olen eräs näistä pitkään asiasta unelmoineista henkilöistä, mutta en rehellisesti sanottuna koskaan uskonut että unelmani voisi oikeasti toteutua - kunnes otin itseäni niskasta kiinni ja päätin tehdä asialle jotain konkreettista.

Haluankin jakaa tässä blogitekstissä lukijoille omia kokemuksiani asunnonostoprosessista ja jakaa fiiliksiä, jos vaikka joku muukin innostuisi toimimaan pelkän haaveilun ja halonhakkuun sijaan ja toteuttamaan oman unelmansa.

Miksi juuri Espanja asunnon ostokohteeksi?

Alkusysäys haaveilulle oli kohdallani aika perinteinen: Suomen saakelin pitkä ja pimeä talvi. Rakastan toki Suomen luontoa ja rauhaa, mutta yhdeksän kuukauden mittainen harmaa ja synkkä talvi sai kaipaamaan jotain muuta vaihtoehtoa. Toki olin aiemmin viettänyt lomia ympäri Espanjaa: Costa del Solilla, Barcelonassa, Madridissa ja Mallorcalla, joten maana Espanja oli jo melko tuttu.

Ilmaston lisäksi myös paikallinen rento kulttuuri ja letkeä elämänmeno ovat aina vetäneet minua puoleensa, mutta oman asunnon hankkiminen sieltä oli kuitenkin jatkuvasti vain "ehkä sitten eläkkeellä" tyyppistä haaveilua vuodesta toiseen.

Kuitenkin eräällä reissulla alkoi tuntumaan tyhmältä vain odotella eläkettä ja mietin että miksi enää odottaisin? Miksi en toteuttaisi unelmaani juuri tässä ja nyt, jos se vain mitenkään olisi mahdollista? Monet julkkikset ovat jo näyttäneet mallia, kuinka heittäydytään unelmien perään.

Ensimmäinen askel oli alkaa miettimään olenko valmis sitoutumaan tähän ajatukseen tosissani ja aloittamaan asunnon etsinnän. Pienen pohdinnan jälkeen avasin sivuston josta asuntoja voi etsiä ja päätin ottaa konkreettisia askeleita kohti pitkäaikaista unelmaani.

Mistä asunnon etsiminen kannattaisi aloittaa?

Ensimmäinen mietinnän aihe oli luonnollisestikin se että missä haluaisin tarkalleen ottaen Espanjassa asua. Espanjahan on todella suuri maa ja siellä on paljon erilaisia asuinalueita, joilla on kaikilla omat erityispiirteensä ja viehätyksen aiheensa. Itseäni kiinnosti kuitenkin aivan erityisesti Aurinkorannikko eli Costa del Sol, koska se oli minulle alueena jo melko tuttu ja sen ilmasto on todella miellyttävä talviaikaan. Kesät ovat jopa liiankin lämpimiä, mutta talvet melko leutoja ja täydellisen aurinkoisia verrattuna Suomen loputtoman pitkiin ja pimeisiin talviin.

Etsiminen oli helppo aloittaa Asunto Espanjasta -sivustolta, josta tulikin nopeasti uusi ystäväni. Se tarjosi heti todella laajan kattauksen laadukkaita asuntoja Aurinkorannikolta ja muualtakin Espanjasta. Sivusto oli suomenkielinen, mikä helpotti asunnon etsintää huomattavasti verrattuna esimerkiksi espanjalaisiin kiinteistönvälityssivustoihin.

Asuntojen etsiminen oli helppoa ja tuloksia pystyi suodattamaan kätevästi eri kriteereillä. Tietoa oli helppo saada kätevästi hinnoista, eri alueista ja asuntojen ominaisuuksista parilla klikkauksella heti alusta alkaen.

Miten löytää luotettava välittäjä?

Mielenkiintoisia kohteita löydettyäni seuraava askel oli luonnollisesti löytää luotettava kiinteistönvälittäjä, mikä oli hieman jännittävää, koska itselläni ei ollu mitään tietoa siitä miten kiinteistönvälitysmarkkinat Espanjassa toimivat. Päätin hyvien arvosteluiden perusteella valita Asunto Espanjasta -sivuston suomalaisen välittäjän, ja olen erittäin tyytyväinen valintaani.

Välittäjä osasi auttaa minua suomeksi omalla äidinkielelläni ja hänen alueiden tuntemuksensa oli erinomaista tasoa, mikä auttoi paljon valintaprosessissa. Hän myös osasi selittää hyvin miten Espanjassa kiinteistökaupat käytännössä alusta loppuun toimivat. Tein myös reissun paikan päälle Aurinkorannikolle jossa kiersimme yhdessä parin päivän ajan potentiaalisia kohteita.

Ostoprosessin eteneminen

Kiinnostavan asunnon löydettyäni valoisasta rivitaloyhtiöstä aivan meren tuntumasta, oli aika neuvotella hinnoista ja sopia kaupan ehdoista.

Välittäjä suositteli tähän vaiheeseen ehdottomasti lakimiestä ja hänen kauttaan löytyikin todella ammattitaitoinen suomalainen Espanjassa toimiva lakimies, joka tuntee Espanjan lainsäädännön kiinteistökaupoissa kuin omat taskunsa. Lainsäädäntöhän eroaa suomen lainsäädännöstä tässä asiassa todella paljon, joten oli tärkeää että ammattilainen oli mukana varmistamassa että kaikki menee pilkkua myöten oikein ja lakien mukaan.

Myös notaarin rooli on Espanjassa kiinteistökaupoissa erittäin merkittävä, ja notaarin on oltava paikalla kaupantekotilaisuudessa.

Kaupanteko sujui lopulta erittäin sujuvasti ja vaikka aluksi prosessi kuulostiin kaikkine paperitöineen melko monimutkaiselta, onnistui esimerkiksi NIE-numeron ja paikallisen pankkitilin avaaminen lopulta vaivattomasti, ja kaikki oli erinomaisen loogista ja hyvin järjestettyä, kiitos huipputaitavan lakimiehen.

Itse en tarvinnut lopulta asuntolainaa ollenkaan, mutta monelle se voi toki olla tarpeen. Siinä tapauksessa on hyvä tietää että espanjalaiset pankit kyllä myöntävät lainaa ulkomaalaisille, mutta lainaehtojen vertailu on todella tärkeässä roolissa. Kannattaa silti muistaa että mitään kulutusluottoa ei asunnon ostamiseen yleensä kannata ottaa, ellei korko ole todella kohtuullinen.

Lopputuloksena unelma-elämä Espanjan auringossa

Kun kauppa saatiin päätökseen ja avaimet olivat käsissäni, tuntui uskomattoman hienolta - pitkäaikainen unelmani oli vihdoin totta! Vieläkään en voi uskoa kuinka upea asia on kyseessä, ja tämä ostos on vaikuttanut jo nyt huikean paljon oman onnellisuuteni tasoon. Enää ei talven lähestyminen ahdista, kun tietää että pääsee aina aurinkoon talvea pakoon kun siltä tuntuu.

Olen myös kesäisin vuokrannut asuntoa lyhytaikaisvuokrauksen avulla ulos ja saanut siitä kivoja lisätuloja, joilla kattaa asunnon kuluja.

Olen viettänyt Espanjassa pitkiä pätkiä erityisesti talvella ja asunto on oman lomaparatiisini lisäksi myös mainio paikka ystävieni ja sukulaisteni vierailulle, koska olin järkevä ja ostin asunnon jossa on tilava vierashuone. Espanjan rento elämäntyyli ja jatkuva ihana aurinko ovat tehneet paikastani oikean täydellisen pakopaikan arjen kiireistä ja Suomen pimeästä talvesta. Olen myös tykännyt siitä että nikotiinipusseja saa Espanjasta ostettua paljon Suomea vapaammin.

Jos harkitset asunnon ostamista Espanjasta, niin suosittelen erittäin lämpimästi kattavan taustatyön tekemistä ja energian käyttämistä oikean kohteen löytämiseksi.

Asunto Espanjasta -sivusto on erinomainen apuväline, josta löytyy informatiivinen paketti asunnonostoprosessista ja erittäin asiantunteva ja upeaa asiakaspalvelua tarjoava suomalainen välittäjä, jonka avulla prosessi sujuu luotettavasti ja helposti maaliin asti.

Vaikka asunnon ostaminen ulkomailta voi aluksi kuulostaa hieman pelottavalta, on se kuitenkin lopulta aika helppoa ja voi muuttaa elämänlaatuasi todella paljon parempaan suuntaan ja olla siten yksi elämäsi parhaista päätöksistä. Ainakin itselleni oli juuri näin.

Lopuksi haluan sanoa: jos Espanjan aurinkoinen sää ja letkeä elämäntyyli yhtään houkuttelevat, niin älä jää odottelemaan eläkeikää. Unelmat voivat toteutua nyt ja tässä, kunhan vain olet rohkea ja uskallat ottaa ensimmäisen askeleen!
Diệp hạ châu được biết đến nhiều nhất trong điều trị các bệnh lý về gan. Ngoài ra, nó còn được dùng trong điều trị viêm họng, mụn nhọt, khó tiêu, lỵ, phù, các bệnh hệ tiết niệu – sinh dục, lậu, đái tháo đường. Cùng tìm hiểu (chi diệp hạ châu) qua bài viết dưới đây

Tổng quan về chi, họ Diệp hạ châu

Diệp hạ châu danh pháp khoa học là Phyllanthus urinaria, thuộc họ Thầu dầu (Tên khoa học: Euphorbiaceae), thuộc chi diệp hạ châu (Tên khoa học: Phyllanthus)

Diệp hạ châu là loài cây thảo, cây có chiều cao trung bình 30cm – 40cm, thân cây có màu xanh hoặc hồng, ở gần gốc có nhiều cành nhỏ. Lá cây mọc so le, xếp thành hai dãy dạng lá kép lông chim, gốc tròn, đầu tù hơi nhọn, cuống rất ngắn, hai mặt đều nhẵn, mặt trên màu xanh lục sẫm, mặt dưới màu xanh nhạt.

Hoa màu trắng, đơn tính, có hoa đực và hoa cái riêng nhưng mọc cùng một gốc. Hoa đực mọc thành cụm ở nách gần ngọn, còn hoa cái mọc đơn độc phía dưới cành (nguyên liệu cao khô diệp hạ châu đắng). Quả nang mọc sát dưới lá, có hình cầu, nhẵn, chia thành 3 mảnh vỏ, mỗi mảnh có 2 van chứa 2 hạt. Hạt hình tam giác 3 cạnh.

Họ diệp hạ châu thuộc họ Thầu dầu – Euphorbiaceae là họ lớn thứ năm trong tất cả các họ thực vật có hoa. Nó gồm khoảng 7500 loài chia thành 300 chi, 37 tông và ba phân họ. Chủ yếu tập trung ở vùng nhiệt đới, một số ít ở ôn đới và cận nhiệt đới. Phần lớn là cây thân thảo, nhưng ở khu vực nhiệt đới cũng có một số các loại cây bụi hoặc cây thân gỗ. Tồn tại một vài loài cây là mọng nước và tương tự như các loài xương rồng, là do đặc điểm tiến hóa.

Diệp hạ châu thuộc chi Diệp hạ châu (Phyllanthus) là chi lớn nhất trong thực vật có hoa. Ước tính chi này có tới 750 – 1200 loài (bán cao dược liệu). Loài cây này có tới 40 loại trong tự nhiên. Ở Việt Nam, có 3 loại là Diệp hạ châu đắng (cây chó đẻ thân xanh), Diệp hạ châu ngọt (cây chó đẻ thân đỏ), cây diệp hạ châu thân có màu xanh đậm.

Jack84XXSe olis viikonloppuLuonut: Jack84XXPerjantai 27.09.2024 09:40

Niin se vaan viikko hujahti ja nyt tulee 16. päivä juomatta koska joka päivä lupaan itselleni etten ota pisaraakaan alkoa ja tämä systeemi toimii hyvin ^^

Nytkin ilman krapulaa hyvin nukkuneena ja unia (lähinnä autoista) nähneenä nautin tyytyväisenä aamukahvia ja aamupalaa joten tästä se päivä lähtee vaan saa nähdä mitä tänään vastaan tulee mut syrjivät ahtaissa lokeroissa olevat... nauran teille paskaiset ja teidän tempauksille minunlaisia kohtaan ;D

Mutta ei mitään piruja maalata seinille heti aamusta vaan toiveikkaana kohti päivää sitä ei tiedä mitä se tuo ja tietty toivoin&rukoilin universumilta että iltoihin varsinkin saisi muutosta ei aina jaksais olla yksin mutta kun en tiedä syytä miksi viisaat ja oikeasti hyvät&mukavat ystävät on kaukana ja samoin mie. . .kai nyt lähempääkin joku jostain löytys. . ? Mene ja tiedä.

Mutta hyvää viikonloppua fiksuille raksuille :) <3
Ei koske syrjiviä pellejä jotka ei ymmärrä asioista ;) Hankkikaa elämä, meillä se on jo :)

https://www.youtube.com/watch?v=_HHUSdzRgPM
Trước tiên chúng ta cần phải hiểu rõ về bản chất cũng như những tác dụng của papain là gì? Papain là một loại enzyme sinh học được xếp vào nhóm protease do có khả năng thủy phân và phân giải các chất đạm.

Về nguồn gốc, trong tự nhiên papain có thể được tìm thấy ở một số loài thực vật, động vật, vi sinh vật hay nấm men, tuy nhiên, papain được biết đến nhiều nhất là ở cây đu đủ. Papain có thể chiết xuất được từ nhựa của cây đu đủ hay quả đu đủ, nhưng hàm lượng cao nhất là ở nhựa của quả còn xanh.

Về cấu trúc hóa học, papain có cấu trúc dạng protein với sự liên kết của hàng trăm phân tử acid amin với nhau bằng liên kết peptide. (mua papain)

Về tác dụng, papain đã được các nhà khoa học nghiên cứu và chứng minh là có nhiều lợi ích sức khỏe bao gồm:

Giúp kháng khuẩn, ngăn ngừa tình trạng nhiễm trùng.

Giúp phục hồi những tổn thương, thúc đẩy quá trình tái tạo và mau lành của những vết thương ngoài da.

Giúp giảm các triệu chứng của bệnh zona như: tổn thương da và đau dây thần kinh.

Giúp hỗ trợ tiêu hóa: tăng cường khả năng tiêu hóa, phân giải thức ăn chứa chất đạm, tăng cường khả năng hấp thu dinh dưỡng của niêm mạc ruột non, giảm các triệu chứng rối loạn tiêu hóa, đầy bụng chướng hơi.

Giúp giảm đau kháng viêm ở mức độ vừa phải.

Dùng enzyme papain để làm đẹp có được không?

Không chỉ mang lại những lợi ích sức khỏe từ sâu bên trong cơ thể, nếu sử dụng papain đúng cách còn mang lại rất nhiều công dụng làm đẹp da hiệu nghiệm.

Từ những đặc tính sinh học cũng như tác dụng dược lý của papain, các chuyên gia da liễu đã chỉ ra những lợi ích làm đẹp của enzyme sinh học này, đó là:

Giúp làm sáng da tự nhiên.

Giúp tái tạo và nhanh chóng phục hồi vùng da bị tổn thương (vai trò của papain)

Giúp tẩy bỏ tế bào chết trên da, giúp da luôn mịn màng, tươi trẻ và tràn đầy sức sống.

Giúp da mềm mịn, ngăn ngừa nếp nhăn, ngăn ngừa sự phát triển quá mức của lông trên da.

Giúp chống lại tình trạng viêm nhiễm trên da, ngăn ngừa quá trình lão hóa da trước những tác nhân xấu từ môi trường bên ngoài như: khói bụi, hóa chất từ không khí bị ô nhiễm, tia UV từ ánh nắng mặt trời…

Chính vì rất nhiều những công dụng làm đẹp da này mà papain thường xuyên được bổ sung vào thành phần của các sản phẩm mỹ phẩm hiệp đồng tác dụng với những thành phần khác để tăng cường thêm tác dụng và đạt được hiệu quả nhanh chóng hơn.

Cách làm đẹp với papain

Để làm đẹp da với papain một cách đơn giản nhất chúng ta có thể sử dụng quả đu đủ rất dễ tìm kiếm mà giá thành lại rất vừa phải. Làm đẹp bằng cách này chúng ta không những có được tác dụng của papain mà còn có thêm được nhiều tác dụng khác bởi vì trong quả đu đủ còn có những thành phần tốt cho da khác như: vitamin A, vitamin C, kali, beta carotene, flavonoid…

Cách làm đẹp da bằng đu đủ:

Chuẩn bị 1 quả đu đủ, 20 ml sữa tươi không đường, 10 ml mật ong nguyên chất (papaya enzymes)

Đu đủ rửa sạch rồi gọt sạch vỏ, bỏ hột, lấy khoảng 1 phần tư quả đu đủ là vừa dùng.

Cắt đu đủ thành từng miếng nhỏ, cho vào bát rồi dùng thìa tán nhuyễn ra.

Thêm lần lượt sữa và mật ong vào bát rồi trộn đều cho đến khi hỗn hợp đồng nhất và nhuyễn mịn.

Thoa đều hỗn hợp lên trên da, mát xa nhẹ nhàng trong khoảng 5 phút để những dưỡng chất thấm đều vào da.

Để nguyên và thư giãn khoảng 15 phút.

Sửa sạch lại mặt bằng nước mát rồi thấm khô da.

MiittisJee, viikonloppu! :)Luonut: MiittisPerjantai 27.09.2024 03:26

Heräsin äsken enkä saanut enää unta no kerkesin nukkua ainakin 7 tuntia. Vihdoinkin perjantai ja olen lähdössä pitkästä aikaan poikaystävän luokse. Päästään viettämään aikaa vihdoinkin ja on ollut ikävä illalla olen vasta lähdössä koska sillä on töitä vielä tänään. Käydään kaupoilla ostoksilla sekä haetaan vähän pizzaa ja hampparia yhdestä kivasta ruokapaikasta poikaystävä lupasi tarjota ruoat vähän voi herkutella kun alkaa viikonloppu. Pakko sanoa että on ollut todella hyvä viikko pitkästä aikaan kaikki mennyt hyvin eikä ole mitään huonoa oloa sekä kun ollut paljon liikuntaa viikolla niin sekin auttanut paljon myös. Tottakai myös masennus ja psyykelääkkeet mitä syön joka päivä jos en söisi niitä olisin todella huonossa kunnossa. Masennuslääke on samalla ahdistus lääke onneksi niin lievittää hyvin sitä harhoja ei tule helposti kun syön leponexia ja se lääke on samalla hyvä unilääke koska pistää väsyttämään aina illalla ja saan nukuttua. Olen syönyt samaa leponex annosta jo monta vuotta mulla menee iltaisin sen 200mg eli pari pilleriä.
Tarkistin eilenä mun lääkkeitä niin leponexit riittävät ensi viikolle vielä ja vähän yli viikon päästä maanantaina mulla on verikokeet taas. Olen melkein pakannut kaikki otan mukaan poikaystävän luokse vielä kannettavan ja tabletin voin vaikka niillä katsella Netflixiä viikonloppuna. Huomasin että on tullut paljon katsottavaa tuonne Netflixiin mikä on hyvä niin en maksa turhaan sitä joka kuukausi. Mä kerkiän nukkua päikkärit vielä päivällä ennen kun lähden niin jaksaa illalla sitten valvoa. Alan tässä tiskaamaan ja hyvät musat soimaan niin tulee viikonloppu fiilis. Tulee ihan paras viikonloppu aijon nauttia myös siitä ettei ole silloin mihinkään kiire voi valvoa ja nukkua pitkään.

Tomi1989PitääLuonut: Tomi1989Perjantai 27.09.2024 03:13

Käydä asentamassa need for speed run

Tomi1989Aku ankkaaLuonut: Tomi1989Perjantai 27.09.2024 02:54

Vois lukea
Tänään on torstai ja syyskuun kahdeskymmeneskuudes päivä. Kävin ulkoilemassa tänään kun kävelin töihin ja takaisin. Ulkoilu aurinkoisessa säässä tuntui mahtavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa kesästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 19:30 aikaan. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä syyspäivistä. Sää on kesäistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi juustoista broileripihvejä, perunoita, currykastiketta ja salaattia Hyvää torstai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on syksy. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä kesäisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette sateisilla tieosuuksilla. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Kävin tänään kävelyllä keskustassa ja kävin samalla ruokakaupassa. Noudin yhden paketin postista. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on vapaapäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Huomenna käyn ehkä kävelyllä jossain sopivassa välissä.

Still_aliveSyksy eteneeLuonut: Still_aliveTorstai 26.09.2024 20:21

Tässäpä sitä edelleen vietellään päiviä kotona. Aamuisin on pimeää ja illallakin huomaa jo että pikkuhiljaa pimenee aikaisemmin.

Tänään on taas tehty pihahommia, voi että niitä oksia sitten riittää. Ja pian pitää alkaa kantamaan puita kun tehdään tuohon klapeille oma paikka. Kyllä niitä pitää vissiin vielä lisääkin tilata, että riittää talveksi. Meidän pihassa on myös yhden käyttämättömän kaivon kansi tien reunasta rikki ja se kaivo pitää täyttää.

Odotan tässä lauantaita kun silloin on taas laulupäivä, nauhotetaan seuraava biisi. Totta kai se vähän jänskää mutta huomenna onkin sitten harjottelua vielä.

Semmosia
Voi pieniä ja ahtaita päästään, yks suuttu kun korjasin sen harhaista näkemystä kun hänen mukaansa olisin homoseksuaali ja en tasan ole vaikka pellet ei osaa erottaa asioita toisistaan mut toi yks laitto estoon kun kerroin totuuden mukaisesti näkemykseni niistä jotka ei todellakaan osaa ajatella yhtään laajemmin, sit suuttu :DDDD

Hän on loistava esimerkki miten ahdas voi olla oikeasti se tajunta ;)

Melkoisia sirkuksen asukkeja noi tollaset mutta luovat hupia meille jotka osaa ajatella asioita laajemmin eikä olla ahtaita :)

No joo nyt juodaan teetä huvittuneena ja kiittää pitää tuotaki esimerkkiä että toimii meille ihmisille piristyksenä ja aion jatkossaki korjata suorin sanoin sairaat harhaluulot, ellet opettele tuntemaan pidä suu kiinni eikö niin :) ^^


Uutta kanavallani: https://www.youtube.com/watch?v=2ZBxOARx84E

Jack84XXHuomentaLuonut: Jack84XXTorstai 26.09.2024 09:32

Naputtelen vähän tässä aamukahvin lomassa jotain, nukuin aika hyvin yöni vaikka illalla masenti ja tympi aikalailla koska yksinäisyys iltaisin ja kivahdinkin yhdelle mut se sovittiin kuten frendit ja aikuiset tekee joten asia ok kummallekki, se yhteisymmärrys on hieno asia ja sitä ei pellet tajua jotka syrjii ja kärsivät sairaanloisesta ennakkoluulosta kaikkea kohtaan mikä ei ole tylsässä värittömässä lokerossa niiden kans, itseppä aarteet menettävät piruparat.

Kyllä vaikka etsin seuraa minulla on yhä toimiva vapaamielinen etäsuhde mutta kumpa löytyis viisaita ei sairaasta ennakkoluulosta kärsivä uusi ystävä ihan läheltä olen sitä universumilta rukoillutkin vaan vastaako? En tiedä mutta minulla on paljon annettavaa vaikka en anna käyttää itseäni hyväksi koska en ole tyhmä sokea idiootti vaan oma mukava itseni vaikka mystinen mut se ei ole pahasta, saattaa ruokkia toisen samankaltaisen mielenkiintoa ja siitä se usein voi lähteäkkin, täytyy jaksaa <3

Defqon-1omii kuvii uusi pia 😁Luonut: Defqon-1Torstai 26.09.2024 08:51

en vanhentunu 3 v aikan vaan nuorentunu hehhee 😊monet eivät usko mua 35 , vaan 23 veikattu 😇 Biohakkeri oon sillä linjalla pysyy terveenä ja nuorempana ☺️😉
saa mua nauramaa usei, ja osti mul lahjaks lomilt jbl kuulokkeet langattomat 😍
Hyvin meni eilinen työpäivä kahviossa aika rauhallista asiakkaita oli jonkin verran kahvia ja leipiä meni aika paljon. Kivaa oli tehdä töitä tutun työkaverin kanssa joka on myös minun hyvä ystäväni ollaan samassa paikassa töissä. Meillä oli hyvät jutut niin saatiin aika hyvin kulumaan jutellen ja vitsaillen. Loppupäivästä oltiin vähän molemmat väsyneitä ja levottomat jutut mille vaan sitten naurettiin. Se on ihanaa kun voi nauraa vaikka väsyttäisi mielummin se kun että ahdistaisi. Olin salilla eilenä ja voin sanoa että mun jalat oli todella kipeät unohdin venytellä niitä sählypelien jälkeen ja kun seisoi töissä eilenä jaloilla niin kipeytyi siitäkin. No sain jotain tehtyä silti salilla ja poljin kuntopyörää myös koska halusin nostaa sykettä. Tein vähän vatsalihasliikkeitä ja treenasin käsiä. Tänään aijon mennä lenkille ja ajattelin käydä lidlissä sähköpotkulaudalla pitää ostaa muutama juttu. Huomenna on taas perjantai ja mä lähden poikaystävän luokse mikä on ihan parasta tuntuu oudolta koska ei olla nähty nyt pitkään aikaan yli pariin viikkoon. Huomasin eilenä kun soiteltiin ja laitettiin viestä että sillä on jo ikävä mua tunnen sen ihmisen niin hyvin. Olen huomenna lähdössä vasta illalla kun sillä on huomenna työpäivä. Käydään kaupoilla sitten hakemassa vähän syötävää ja juotavaa viikonlopuksi. Alan tässä hetken päästä pesemään pyykkiä mitä on kertynyt ja siivoan vaan vessan eilenä imuroin ja moppasin jaksoin vähän siivota kun pääsin töistä.
Nukuin viime yön todella hyvin ja on hyvä fiilis nyt ollut todella kiva viikko tähän asti ja olen innoissani siitä että ensi kuussa lähden kavereiden kanssa laivalle sitä odotellen aijon kaverille maksaa sen 110 euroa ensi viikolla. Koska se varasi munkin paikan sieltä laivalta niin olen sille velkaa halusi ottaa sen rahan käteisenä. Otan aamulääkkeet nyt ja vien pyykit. Ulkona näköjään sataa vettä saa nähdä millainen sää on sitten päivällä.
Tänään on keskiviikko ja syyskuun kahdeskymmenesviides päivä. Kävin ulkoilemassa tänään kun kävelin töihin ja takaisin. Ulkoilu aurinkoisessa säässä tuntui mahtavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa kesästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 19:30 aikaan. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä syyspäivistä. Sää on kesäistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi juustoista kana-kasviskeittoa. Hyvää keskiviikko-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on syksy. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä kesäisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette sateisilla tieosuuksilla. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Kävin tänään kävelyllä keskustassa ja kävin samalla ruokakaupassa. Noudin yhden paketin postista. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on työpäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Huomenna käyn ehkä kävelyllä jossain sopivassa välissä.

Jack84XXIlta ja jotenkin tympeä ollaLuonut: Jack84XXKeskiviikko 25.09.2024 22:08

Enpä tässä halua valittaa vaan puhua asiat asioina kuten aina teen ja totuuden mukaisesti, on lievästi sanottuna tympeä olla kaipais iltoihin piristystä eikä aina vaan samaa tätä mitä on..luulin aiemmin että olen hyvin sinut sen kanssa että olen paljon yksin ja pärjään niin mutta taisi tulla yliannos tätä nyt kun kaipais jonkun seuraa mutta mistähän toinen löytyis siis läheltä ei satojen kilsojen päästä??

Siinäpä pala purtavaksi :/

Koitan kestää.

Artviros[Ei aihetta]Luonut: ArtvirosKeskiviikko 25.09.2024 16:34

Olen kohta ekan kurssin aineopinnoissa suorittanut,
äidinkielen 5. kurssia ja englantia kertaan ihan alusta asti.
Äidinkieli on mennyt mielestäni paremmin kuin englanti. En vaan jaksa lukea sanoja ja kielioppia.

Englanninkielessä tosiaan kielioppi alkaa tarttua jo mieleen, kun on jotain viis kertaa jo suorittanut tämän ensimmäisen kurssin.
Tästä on hyvä parantaa ja alkaa kakkoskurssilla tosissaan lukemaan sanavarastoa.

Äidinkielessä olen lukenut nyt Tummien perhosten kotia ja vaikka en ole kirjaan tarttunut moneen vuoteen, tämä luiskahti aika hauskasti ja olen jo aika lopussa. Vielä pitäisi siitä kirjoittaa henkilöiden kautta kirjallisuusessee. Kokeet on ensi viikolla, tavoitteenani on päästä läpi.
Isompi tavoite on saada lakki, koska lukio on tosiaan aikoinaan jo suoritettu.
« Uudemmat -