IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

jonde92

jonde92

ei paljoa gallerias pyöri.

MesehuijausKeskiviikko 05.12.2007 21:14

Et kai ole koittanut tuota www.blockdelete.com sivustoo? :)

Tämä sivusto väittää, että kun sinne kirjoittaa sähköposti osoitteensa ja salasanansa niin siellä tarkistetaan ketkä ovat estäneet sinut mesessä, ja näin saisit sinäkin sen tietää.

Oikeasti tämä sivu pöllii sinun sähköposti osoitteen ja salasanan ja alkaa levittää automaati viestillä tuota linkkiä kaikille sinun meselistan ihmisille :) Eli suomeksi sinun sähköpostin salasana on pöllitty ja sillä voidaan tehdä iihan mitä vain.

Jos olet ollut niin tyhmä ja olet käyttänyt tätä palvelua, niin kannattaa heti vaihtaa salasana :D

Jos taas saat kaverilta linkin tänne sivustolle, niin se on HYVIN todennäköisesti automaatti viesti, minkä tarkoitus on sinutkin huijata sinne. Eli älä mene sinne,. Jos haluat tietää miltä sivut näyttävät, niinälä ainakaan kirjoita henkilötietojasi sinne.

Jos et usko niin voit kyllä mennä itse testaamaan. Sivusto on aidon näköinen ja moni on jo mennyt halpaan. mutta älä ihmettele jos mitään ei tapahdu kun meet sinne sivulle ja kirjoitat tietosi ;)


Ps. kannattaa levittää tätä tietoa:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.