IRC-Galleria

jonde92

jonde92

ei paljoa gallerias pyöri.

YÖLETUT, NAM!<3Tiistai 11.08.2009 05:07

-
-
Maistuva! -Martta 70wee
-
mehukas<3 -Mellu 14wee
-
NAM! -jonde92
-
-
-

Oletteko te vielä kuullet tästä sensaatiomaisesta sekä hulvattoman hauskasta uutuusilmiöstä, Yöletuista!?

Ideahan on varmasti kaikille päivän selvä! Paistetaan lettuja YÖmyöhällä, ja syödään ne sitten samaan syssyyn YÖLLÄ!

Tutkimukset ovat todistaneet, että yölettujen syöminen yöllä on monin tavoin terveydelle hyödyllistä sekä suositeltavaa.

Nimenomaan yöllä paistetut letut erittävät henkistä hyvinvointia vilkastuttavaa ainetta, "sandariinia"
(tunnetaan myös nimellä luulotauti..) Tämän vuoksi yölettuja nauttinut olento/eliö tutkitusti nukahtaa helpommin, herää täysin pirteänä sekä osaa imitoida vANKASTI Aku Ankkaa.
Yöletut myös ehkäisevät tutkitusti mm. Ajoittaista liikalaulantaa, hetkellistä himoa höpöttää sekä alituista aivastelua. (Koska turpa on täynnä lettua, ei voi harrastaa mitään edellä mainittua asiaa) Yöletut edistävät siis yleistä terveyttä sekä elämäniloista asennetta.

Terveydellisyyden lisäksi mainittakoot Yölettujen esteettiset sekä kulinaariset puolet, jotka ovat aivan omaa luokkaansa! Yöletut ovat tutkitusti 84,3423% maukkaampia sekä 96% kauniimpia kuin heidän lajitoveriserkkunsa, päivälätyt! Se, miksi yöletut ovat niin ylivoimaisesti maukkaampia kuin päivälättyt, on aiheuttanut kiihkeää kiistelyä sekä moninkertaista mutustelua tutkijoiden parissa. Täysin varmaa syytä tapaukseen ei vielä tunneta, vaikka vastausta etsitäänkin herkeämättä. (Useimmat tutkijat kumminkin ilmoittavat kaiken johtuvan vain ja ainoastaan Sandariinista [Luulotaudista..]) Yöletut ovat siis aivan hervottoman herkullisia sekä esteettistä silmää hiveleviä.

Pienenä haittavaikutuksena sanottakoot, että lettujen syömistä on äärettömän vaikeata pysäyttää, kun vauhtiin on päässy... Joten syökää tämä varoitus mielessänne, teitä on varoitettu!!!

Mikset siis sinäkin kokeilisi jo tänä yönä tätä fantastista makuelämystä, joka vie kielen kuin kielen mennessään! (Kielikuvasta huolimatta en ota minkäänlaista vastuuta mahdollisista kielten mystisistä katoamisista...)

Mikäli päätätte kokeilla, ette taatusti tule katumaan tätä impulsiivista sekä uhkarohkeaa päätöstä, vaan muistatte tapauksen vielä vuosienkin päästä!

Tämän mielihaluja herättävän tekstin pitää päättää kuuluisaan lausahdukseen:

"Mä tykkään lätyistä."
- Pentti 3wee

Hänestä tulee vielä hieno mies. Yölettyjen salattu sankari.


Ah, ette voi uskookkaa kuinka hyviä noi mun letut oli ! Varsinkin tuo mikä oli tos kuvas, namnam :)
Löysin vielä maailman parhaimman lettutaikia-ohjeen, oikeesti ! se oli niin katala ohje, paistetut letut oli oikeesti niin hyviä, että ne oli tosi namnam ihan pelkästääkin! eli kannattaa tehdä letut seuraavan ohjeen mukaisesti. kannattaa X2 tuo ohje, koska muuten lettutaikiaa tulee kohtalaisen vähän:)

http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/11121/lettutaikina

Jos ette usko minua, niin käykää lukemassa niiden ihmisten kommenteja, jotka ovat testanneet tuota mahtavaa lettutaikinaa!

---
aamupalajuusto_ 01.03.2009 klo 18:07

ihania lettuja,kehittäjälle nopelin palkinto.
---

Ja makuelämys oli aivan ainutkertainen, kun oli vielä aivan kotitekoista vadelmahilloa(mikä on maailman parasta) sekä suklaakastiketta<3

Ps. Kannattaa kokeilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.