IRC-Galleria

Me viedään Suvin kans tää kisa!

[Ei aihetta]Maanantai 27.10.2008 23:32

Vika on tietenkin aina minussa
minulla ei ole lainkaan tapoja
nahan alla kihisee vain rumia
torakanalkuja, käärmeenmunia

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.10.2008 23:02

Listaa 10 eri ihmisille asioita, joita haluat sanoa. Älä paljasta keitä he ovat. Muut voivat kommentoida ja yrittää arvailla, ketä tarkoitat.

1. Oot ihanin ihminen jonka oon ikinä tuntenu. Hei rakastan sua. Sun kans on parhaat muistot ja helpoin puhuu. Ymmärrät mua ja jaksat huolehtii. Vittuku asut kaukana.

2. Oon tuntenu sut vasta tosi vähän aikaa, mut tykkään susta nyt jo tosi paljon. Sun kans on niin helppo puhuu ihan mistä vaan. Oot mahtava. Vittuku asut kaukana.

3. Vähän aikaa sit olit melkee paras kaveri. Nykyään pidetään aikas vähän yhteyttä, en kyl tiiä miks. Voisin ehkä ite vähä useemmin kysellä mitä kuuluu. Mut sulle pystyy kertoa kaiken, etkä koskaan suutu. Vittuku asut kaukana.

4. Ollaan tunnettu tosi kauan. Ollaan oltu paremmissaki väleissä mut nytki meillä on hyvät välit. Oot hauska ja sun kans varmaan oudoimmat jutut ikinä! Ilman sua ei vaan jaksais koulussa.

5. Luulin et olit mun kaveri, jaksoit kuunnella ja auttaa. Mut sit yhtäkkiä päätitki vihaavas mua. Tavallaan haluisin olla sun kaveri, mut toisaalta mitäpä mä tollasella paskalla?

6. Oot välillä tosi rasittava ja välillä suhun menee hermot, mut silti oot vaan tosi tärkee. Meillä on aina niin laatujutut ja niin paljon mahtavia muistoja.

7. En tunne sua erityisen hyvin, mutta silti sulle pystyy puhuun melkee mistä vaan. Voitais viettää enemmän aikaa yhes muutenki ku meses ja tutustuu paremmi.

8. En tiedä susta ees hirveesti, haluisin tutustuu paremmin. Mulla oli silloin kerran tosi hauskaa sun kans ja haluun nähä sut uudestaa. Vittuku asut kaukana.

9. Olit joskus paras kaveri. Välillä toivon et oltais vieläki hyvii kavereita. Mut suurimman osan ajasta oon tyytyväinen siihen ettei olla enää oikee missää tekemisissä. Oot vaan joku vitun ärsyttävä ja luulet itestäs vähän liikoja.

10. Oot ihan hassu. Välillä sun kaa on tosi helppo jutella ja meillä on tosi hauskaa ja välillä ei voida puhuu oikeen mistää. Suutut aika helposti. Mut oot silti tosi kiva!

[Ei aihetta]Lauantai 18.10.2008 23:29

Revin itseni irti ja pakenin
Juoksin syvälle metsään
Ja syvään jouduinkin
Oli pakoni toivontäytteinen
Luulin pärjääväni yksin
Vaan tiennyt en - sinut tarvitsen

[Ei aihetta]Tiistai 07.10.2008 23:34

You pick me up when I fall down
You ring the bell before they count me out
If I was drowning you would part the sea
And risk your own life to rescue me

upsPerjantai 03.10.2008 18:11

sonja sanoo:
hei mitä sammakot sanoo :o
jonna sanoo:
öö. ootas.
jonna sanoo:
ööh. sanooks ne kvaak?
jonna sanoo:
eiku se oliki ankka!

[Ei aihetta]Perjantai 03.10.2008 17:01

"Ai mitä se halus meille tehdä?"
"Niitata"

[Ei aihetta]Perjantai 03.10.2008 16:46

Makkaras on kaksi päätä

Ihan jees tet =)Perjantai 03.10.2008 16:19