IRC-Galleria

jontttuu

jontttuu

Tuskin tiedän sanaa sivistys On koulu mulle päänkiristys ٩(●̮̮̃•̃)۶

olin söpö vielä pienenä :)Keskiviikko 30.01.2008 19:36

^r%E4%E4hk%E4

::))Perjantai 25.01.2008 16:29

__$$$$$$___$$$$__$$$$__$$___$$__
____$$____$$$$$$$$$$$$_$$___$$__
____$$_____$$$$$$$$$$__$$___$$__
__$$$$$$______$$$$______$$$$$__

JEJEJETorstai 17.01.2008 16:32

Sain liittymän :DDD numbaa voi kysyyyy <3

joo-oKeskiviikko 09.01.2008 19:53

jooh mul vaihtuu koht sit numero ku tuli kiva puhelin lasku &lt;tuuletus&gt;

marja :)) <33333Sunnuntai 06.01.2008 20:40

Eräänä synkkänä ja pimeänä päivänä eräs joonas harmitteli kuinka hän on niin tylsistynyt ja pettynyt kaikkeen, rakkauden hevonen ei ollu käyny potkasee persiille ei sit millää, tosi harmillista. Joonas vain itki ja oli niin masis et meinas vetästä ranteet auki.. hän vain dataili koneella ja galleriassa vain selaili tyttöjän kuvia, olihan siellä ihan kivannäkösii misui mut ei sitä oikeeta mitä hän halusi. kunnes eräs ihana kaunis ja kirkas aurinkon valaisema taivas päivä koitui joonaksen onnen päiväksi, ja hevonen kävi vihdoin potkasemassa joonasta persuuksille. Voi ilo ja hymy sitä onnen päivää kun hän näki aivan vallattoman ihananan tytön, hän rakastui samalla silmänräpäyksellä. Iltaisin hän vain puhui tytön kanssa härskejä ja kirjoitteli vaikka kuinka ihani juttuja tytölle, varmasti myös tytön sydän pomppaili sen minkä kerkesi. Joonas oli sanoin kuvailettamon onnellinen poika, että hän oikein tärisi onnesta ja ilosta. Hän oli valmis tekemään mitä vain tytön kanssa vaikka pussaamaan, no ei kyllä heillä oli vähän muutkin mielessä. JA kaskummaaa niinhän siinä sitten kävi että joonas kävi aina tytön luona painimassa hännen kanssaan, ja he kummatkin olivat niin onnellisia <3 myös tänänä päivänä joonas käy tytön luona PAINIMASSA, sängyt vain natisi ja tyttö myös. Ehkä heidän lempensä ja puuhansa jatkuu koko elämän, rajuuttahan siihe tarvitaan lisää mutta eiköhän se järjesty. nams mums.

- Marjaaaa

Tarina by: marja <3Lauantai 05.01.2008 19:35

olipa kerran pieni poika joonas, joonas oli kovinkin yksinäinen ja halusin jotain piristystä. hän pähkäili mistä saisi yöllä märät unet ja tyydytyksen ja tylsän olon pois. Kauniina päivään hän sitten keksi, että naiset naiset, naiset on se mun juttu, silloin ehkä ennemminkin tytöt niinhän etsi ja etsi kunnes löysi sen oikean. Iltaisin hän ei seissyt ikkunan alla odottamassa tyttöä vaan muista poiketen etsi oikeen kiihkoisia ja mukavia asentoja kamasutralta. Niinpä hän päätti aina yöllä mennä tytön luo kokeilemaan näitä. Mieluisammaksi elämykseski heille tuli aivan vallattoman hilpeä ja aina niiin tyydyttävä "kiihkeä sylipaini". Ahh uhh kuin joonas rakasti niin kovin sitä. Näinpä hän sai nuoruus iän kaikki tylsät ja ikävät tyydytyksen puutteet korjattua. Nykyään joonas on tyytyväine
mies. Sen pituinen se!!!! <3
otan osaa joka ikisen muijan ja jätkän menetykseen jotka joutuivat tänään takaisin koulun penkill...meikäläisen koulu alkaa vasta ens maanantaina :D!!

:DKeskiviikko 02.01.2008 00:311. OIKEA NIMESI
joonas :(

2. GANGSTA NIMESI: (nimesi kolme ensimmäistä kirjainta + izzle)
jooizzle

3. SALAPOLIISI NIMESI: (lempivärisi ja lempieläimesi)
punanenkissa

4. SAIPPUAOOPPERA NIMESI: (toinen nimesi + kotikatusi)
mattipetäjäkuja

5. STAR WARS NIMESI: (sukunimesi kolme ensimmäistä kirjainta, nimesi kaksi ensimmäistä kirjainta
kuojo

6. SUPERSANKARINIMESI: (toinen lempivärisi, lempijuomasi).
mustacoca-cola

7. IRAKILAINEN NIMESI: (nimesi toinen kirjain, sukunimesi kolmas kirjain, mikä tahansa kirjain
ooi

8. GOOTTI NIMESI: (musta + lemmikkisi nimi)
musta tikru

JEEEEEEEEEEEEEEEEEETiistai 01.01.2008 22:39

Kommentointisi on estetty puoleksi tunniksi floodaamisen vuoksi. Noudatathan jatkossa IRC-Gallerian sääntöjä!