IRC-Galleria

jopeh

jopeh

ylijunailija K.E. Laitinen

Auuuuhhh!Keskiviikko 13.08.2008 18:04

Tämä on väärin. Kipeäksi pamahin.

Ja sitte, ku oon kerta kotona ollu ni kävin monen viikon tauon jälkeen nettiautossa. Alko taas tuntua siltä että narttu lähtee ja uutta tilalle. Jotain kypsempää. Kun täähän on nyt sellaanen 28-vuotias pimatsu. Ni sais sitä ikää olla kuitenki mielellään 33-45 vuotta. Tai en tiiä että halluunko tätä nykystä nyt hyljätä. Pahansorttinen juupas-eipäs -dilemma.

Kah..Perjantai 08.08.2008 03:55

Eka yö uuella kämpällä. Jääkaappi on kytketty, toimii. Samoin kahvinkeitin ja tietokone. Stereot enää uupuu, tuossa ovat lattialla levällään, ja saavatki oottaa huomiseen kun taitaa olla turhan myöhä luukutella rokettirollia. Ja välijohdotkin taisi jäädä tuonne Otanmäkeen. Mutta sekin korjaantunee pian. Olds-rohjake napottaa kadunlaidassa, ja yö on kuulas. Kaupunki jo lähes nukkuu lukuunottamatta minua ynnä muutamaa satunnaista amisautoa.

KOulu alakoTorstai 07.08.2008 02:04

ja siitäkös riemu repiää. Jospa tässä nyt toivottavasti käsitellään muutaki ku pelkkiä soluja. Vetäsin tänään n. kuuden tunnin päiväunet, ja taas väsyttää. Ja sain netinki ja öö mikä parasta, sähköt kämpälle! Voin jopa kohta ruveta asumaan siellä. Tällä hetkellä oon vielä äippälässä toistaiseksi vieraisilla. Josko jo huomenna pääsisi omia nurkkia asuttamaan. Tietokone pitäisi veilä hakea otanmäestä, ja ajattelin myös sitäki että josko kauhistuttaisin koulutovereita viemällä kultimussukan näytille siihen koulun eteen. Vaikka huomenna. No ei, perjantaina ehkä. Kyllä tää tästä...

The EndPerjantai 01.08.2008 04:43

Nonnin. Nyt se sitten on meikäläisen Oulukausi ohite. Pari vuotta tuli ja meni. Avaimet on palautettu 31.7.2008. Kieltämättä tykkäsin Oulusta. Jopa siinä määrin että pakko siellä on vierailla aina mahdollisuuksien mukaan. Haikea, hassunkummallinen olo. Jotenkin määrittelemätön. Sillon sen lähdön pakollisuuden tajusi, kun käveli takapihalta, ilman avaimia, ja katsoi viimeisen kerran kohti takateranssia. Heihei Melojantie, muista minua.
Loppukaneettina voisinkin vaikka kertoa, jotta oli pelottavaakin pelottavampaa ajaa Otanmäkeen. Pari kertaa meinasin tehdä ihmis-hirivi -jauhelihaa. Loppumatka taittuikin mukavasti paska housussa vainoharhaillessa.

Keikka ohiSunnuntai 27.07.2008 07:30

Kävipä kerran näin, jotta kesän ensimmäinen hääkeikka oli ja meni. Hienoa oli päästä siihen soiton huumaan sitten loppuillasta. Kiiteltiin kovasti hyvästä musisoinnista meitä. Oltiin kokoonpanolla Harju-Kaltiola-Kurki-Ohtonen. Homma meni täpöllä putkehen. Jopa niin hyvin että saatiin napattua kaaso, morsian ynnä yksi muu naisihminen meijjän völjyyn tanhupaikalta lähtiessä! Sinnehän ne vietiin kylälle. Kovasti mankuivat jotta tulla heijän kanssaan juhlimaan paikalliseen ja jatkoille ilmeisesti heijän yöpaikkaansa. Kaason vieressä olisi kuulemma ollut tilaa, lopuille pihavarastossa. Vaan jäyhinä Suomalaisina lähdimme sitte kotio (ja osittain siitä syystä että laulaja kitisi kun sillä oli verensokeri alhaalla kun se ei ollut saanut kebabaa ja kun sillä oli lämmin syli oottamassa Otanmäessä, jotta huhheijjaa...). Vaan täällä kuitenkin pienimuotoiset juhlanpoikaset jatkuivat. Kaksi (2) olutta olen saanut tuhottua. Jäisin Horskan viereen yöksi mutta kun sänkypaikka on kovin varattu. Ja se on sitäpaitsi jo nukahtanut. Itku pitkästä ilosta... Pitänee etsiytyä johonkin toiseen sänkyyn, mitä täältä nyt sitten löytyykään.

En tykkää Horskan näppiksestä.

EDIT: Ainiinjoo, vittuku kapulatki hajosi ku soitettiin Hurriganesia niin kovasti. Ja sen lisäksi että meijjän basisti on ihan vitun kova siinä hommassa, niin se on ihan vitun kova panemaan!

Mikä siinä on...Lauantai 26.07.2008 07:01

...että kun ihmiset kyydistänsä heittää ja yksin lähtee väsyneenä ajelemaan niin meleko joutuin alkaa silmä luppasta ja kohta saa pelätä että rysähtää? Ja silti vaan pitää ajaa: "vielä tää pikku pätkä ni oon kotona..." ja kas, vahinko on kohta syntynyt. Nyt mää vetäydyn muutaman tunnin levolle ja tempasen huomenna käytännössä 12h työskentelynpoikasta. Humppaa (itseasiassa lähes vain valsseja...) pitää mennä veivaamaan. Kumma homma.

Hahaa, joo. Olipa kiva nähä tuttuja pitkästä aikaa. Oli aikalailla että 'mitä vittua?' ku nipppe nipsutin pölähti nokan eteen jotta "Moi!". Ja sitte siihe eksy muitaki tuttuja ja jopa semmosiaki joita mää en tunne mutta ne tuntee minut. Kumma homma...

Mää halluun tuoretta kahvia noin seitsemän tunnin päästä. Kiitos.

[Ei aihetta]Perjantai 25.07.2008 05:44

Jotta käynnistäkää moottorit.
Jotta käynnistäkää rankkurit.

Olkaa.Minun.
Olkaa.Hänen.
Antakaa.Kaikkenne.
Antakaa.Voimanne.

[Ei aihetta]Perjantai 25.07.2008 05:28

Kaipasit.Kaikkea.Kaipasit.Paljon.Otit.Hait.Vaadit.Sait.
Etsit.Löysit.Enemmän.Halusit.Janosit.Syvempää.Virtaa.

Wanha rakkaus. CMX<3

Menin.Otin.Tulin.Otin.Olin.Tein.Otin.Elin.Tajusin.
Ymmärsin.Sain.Tulin.Jälleen.Vain.Tein.Vaikka.Ymmärsin.
Mikä.Minua.Kalvaa.Silti.Tein.Otin.Tein.Otin.Olin.Janosin.

Olipa taasTiistai 22.07.2008 23:57

Vettä tullee, onneksi on ees lämmin sade. Korvissa soi, vinkuu vittumaisesti, tinnittää. Pitäs varmaan joskus harkita jotain tulppia mitkä suojaa kuuloa... Poikalalla siis käytiin rääkkäämässä soittimia. Olihan taas virkistävää. Oon hukassa kaikkien tekemättä olevien asioiden kanssa. Pitäs saada kaikkee mahollista tehtyä puolentoista kuun sisään. Ihan liikaa.

Jes, olen vielä hengissä!Keskiviikko 16.07.2008 22:48

Olen elänyt viime viikonlopun kuin Hemingway, tupakoinut järjettömän paljon ja juonut viinaa lähes tokuttomasti. Silti ei isompia komplikaatioita. Nyt mulla on kämppään avaimet, ja muutto alkanee lähiaikoina. Kohta saan siis jättää hyvästit Oululle. Lähes tasantarkkaan kaksi vuotta sitä kesti. Tuleneekohan tippa linssiin...

Sykäräisestä tuli julkkis, se pääsi Ilosaarirokkikansioon jonnekki tuonne netin syövereihin.

Ja ja, Rokissa tosiaan pääsin näkemään Mad Sin -nimisen laulu- ja soitinyhtyeen livenä. Ja kuten arvata saattaa niin olin aivan hurmiossa<3

Oli kyllä hienoo ku aurinko yritti paistaa ja sain auton parkkiin Linnunlahteen ni takaa kuuluu Lissan ääni: "Noni, se on siinä! *pfzzsshht* Ota kalja!"

Uusia ja vanhoja tuttuja, hyvää musiikkia, aurinkoa välillä, riippumatto, juomaa, kaikkee makiaa. Ihananaa, ens vuonna ei kyllä mennä... :D