IRC-Galleria

joppis89

joppis89

tää galleriahan on ihan perseestä...

Vastakkainen sukupuoli??Perjantai 19.09.2008 00:59

Voiko niitä koskaan oppia ymmärtään? Sitä on jo monet vuodet mietitty, en kyllä usko, että tuun koskaan ymmärtään edes saman sukupuolen edustajia..
Minkä takia toinen haluaa tehdä väkisin vääntämällä riidan ja sitten kun kysyy mistä on kyse, edes se toinen osapuoli ei osaa vastata. Ihmeellistä huomion hakemista kai tai sitten ei vaan uskalla suoraan sanoa ettei kiinnostus riitä.. Inhottaa vaan tuhlata aikaa sellaseen.
No sellasta se on kun sekoo miehiin. Ei pitäs koskaan ihastua, saatika rakastua. Se on ihan viimenen virhe minkä voi tehdä ja pilata vaan elämänsä. Tiedän kyllä että oon huomena taas jo ihan eri mieltä jos saadaan sovittua, mutta joka tapauksessa..
Mut sitä se rakkaus kai just on, että toiselta ihan pienikin ilkee sana voi romahduttaa hetkellisesti sun maailman.. Ja ihan yhtä nopeesti se voi nostaa sut taas jaloilleen..
Kunpa vaan osais itsekkin olla rehellinen tunteistaan ja kertoo kuinka paljon oikeesti toisesta "välittää".. Sitä oikeeta sanaa ei viitsi tänne käyttää.. Jos sitä "oikeeta sanaa" edes on olemassakaan, voihan olla että se on pelkka illuusio..
Pelkkä himon kauniimpi nimi..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.