IRC-Galleria

joppis89

joppis89

tää galleriahan on ihan perseestä...

Vastakkainen sukupuoli??Perjantai 19.09.2008 00:59

Voiko niitä koskaan oppia ymmärtään? Sitä on jo monet vuodet mietitty, en kyllä usko, että tuun koskaan ymmärtään edes saman sukupuolen edustajia..
Minkä takia toinen haluaa tehdä väkisin vääntämällä riidan ja sitten kun kysyy mistä on kyse, edes se toinen osapuoli ei osaa vastata. Ihmeellistä huomion hakemista kai tai sitten ei vaan uskalla suoraan sanoa ettei kiinnostus riitä.. Inhottaa vaan tuhlata aikaa sellaseen.
No sellasta se on kun sekoo miehiin. Ei pitäs koskaan ihastua, saatika rakastua. Se on ihan viimenen virhe minkä voi tehdä ja pilata vaan elämänsä. Tiedän kyllä että oon huomena taas jo ihan eri mieltä jos saadaan sovittua, mutta joka tapauksessa..
Mut sitä se rakkaus kai just on, että toiselta ihan pienikin ilkee sana voi romahduttaa hetkellisesti sun maailman.. Ja ihan yhtä nopeesti se voi nostaa sut taas jaloilleen..
Kunpa vaan osais itsekkin olla rehellinen tunteistaan ja kertoo kuinka paljon oikeesti toisesta "välittää".. Sitä oikeeta sanaa ei viitsi tänne käyttää.. Jos sitä "oikeeta sanaa" edes on olemassakaan, voihan olla että se on pelkka illuusio..
Pelkkä himon kauniimpi nimi..

Jaa niin sitä vielä että..Keskiviikko 17.09.2008 17:12

Mikä kumma siinä on kun jotkut miehet taas luulee voivansa kohdella miten huvittaa.. Ei nyt liity tohon edelliseen mitenkään mut aloin vaan miettiin, että ne luulee olevansa jotain, vaikka todellisuudessa ne on vaan pieni kärpäsenpaska mun elämässä :) No luulkoot mitä haluaa.. Ihan turha koittaa tunkee ajatuksia mun päähän.. Naurattaa vaan niin kun yks on niin säälitäävä.. Mut eipä sille ressukalle viitsi päin naamaa nauraa, ettei sen ego pienene.. No toivottavasti se löytää rinnalleen jonkun samanlaisen ja mielellään sellasen joka tanssii sen pillin mukaan.. Vaikka kylläpä tääkin enemmän naurattaan laittaa kun itkettään :D:D

Kerrankin jokin naurattaa :DKeskiviikko 17.09.2008 16:55

En nyt viitsi mitään nimiä mainita, mutta eräs henkilö on saanut mut iloseks :) En olis kyllä koskaan uskonut, että vielä oltas näin lähellä toisiamme kun olin itekin aina ajatellut että "Ei enää koskaan". Eli vuosienkin jälkeen voi olla väärässä :) Ja onneks oon ollut.. Se et piti vaan nähdä ja käydä kahvilla muuttu heti ensikättelyssä joksikin ihan muuksi :D Vaikka eipä me ees oltu kahvilla vaan kaljalla :D
Vaikka mä oonkin "asunnoton" ja "köyhä" niin silti se ihminen saa mut hymyilemään vaikka olis mikä :D
Ja tietty Jenna, sen typerät jutut kruunaa kaiken :D:D *älä pahastu Jenna* :)
Ootte rakkaita :D <3

Onko enää mitään järkee?Maanantai 09.06.2008 16:38

Miten voi olla omien ajatuksiensa kanssa näin vitun sekasin. Ei itse tiedä mitä haluaa ja mitä ei. Melko ristiriitaista, no joo miehiä tulee ja miehiä menee mut.. en vaan tiedä mitä haluan. Tai kyllä mä tiedän mitä haluan, mut kun aikaa ei voi taakse-päin kelata niin se ei paljon hyödytä. Ääh, antaa vaan olla. Ehkä joskus joku vielä rakastaa mua..

Miten unohtaa?Keskiviikko 30.01.2008 11:39

Mun sydän lyö koko ajan vaan kovempaa ja tuntuu et se tulee rinnasta pihalle, mun silmät on täynnä kyyneliä ja pää täynnä kauheita ajatuksia susta ja muista. Silti pitäs koittaa jaksaa, kerro miten mä teen sen.
Mä vaan koko ajan uskon enemmän et sä teet kaiken ton tahallaan.. Miks sun täytyy olla niin vitun ilkee vaikka samalla niin ihana?
Mä en halua itkee mut en voi sille mitään.. Miten mä voin koskaan unohtaa sut kun rakastan sua edelleen yhtä paljon kun ennenkin vaikka täs välis on ollut vaikka mitä ja kilometrejä meidän välissä.
Mä en kestä enää näitä hajoamistilanteita joita mulla on ollut loputtomiin sun takia. Nimees en aio kertoo vaikka tiedän, et monet luulee et tarkotan ihan toista tyyppiä, mut sydämessäs sä tiedät et mä puhun just susta, mä rakastan aina vaan sua, oon siitä asti rakastanut kun tavattiin ja siitä on piiitkä aika.
Ehkä joskus vielä saadaan mahdollisuus, en tiedä. Mut toivon et meidän sydämmet jossain vaikka taivaan takana kohtaa.. </3

mikä vittu?Torstai 08.11.2007 15:42

Pitäs varmaan unohtaa toi edellinen, en tiä mikä mulle tuli.. Mä rakastan TOMIA aina ja ikuisesti vaikka oonkin tällänen kiukkupussi.. Mut kai mullakin saa olla huonot hetkeni, niitä vaan on vähän enemmän kun muilla. Onneks mulla on Tomi, en haluu ees ajatella elämää ilman sitä..

Joo o. Kai sen niinkin voi sanoa..Torstai 08.11.2007 15:02

Tän päivän piti mennä hyvin kun alkaa työt ja kaikkee mut päinvastoin heti aamusta kaikki tuntuu menevän päin vittua. Johtuu varmaan siitä kun oon niin vitun nolo :/ Kiva kuulla tollasta omalta raikkaimmalta ihmiseltä, mutta ei sen väliä. Ehkä vaan pitäis lopettaa yrittäminen! Ehkä mä taas ylireagoin, mut mitäs vittua mä sille mahdan jos on paska fiilis niin on.. Mulla menee hermot suhun vaikka rakastan sua yli kaiken!

Jää mun luokse..Perjantai 12.05.2006 12:32

Rakasta mua viä hetki.
Jää mun viereen.
Joillekin rakkaus on kauneinta, vaikka se vain hetken kestää.
Jää mun luoksein.
Rakasta vielä edes pieni hetki.
Älä unohda mua.
Mä oon nähnyt sen kaiken ihan vierestä.
Kaikki on vaan niin pielessä.
Tällä menolla kuolee moni liian nuorena.
Jengi vaan puuteroi nenää.
Ja juhlii aika huolella.
Voisitko sä mua suojella?
Jää mun luokse.
Rakasta vielä hetki.
Älä vaan jumita ja istu hiljaa.
Vaan rakasta mua vielä hetki.

En vaan voi olla...Tiistai 09.05.2006 17:52

Mä en jaksa!
Mun pää hajoo.
Edelleen se sama tunne..
Mee nyt pois mun mielestä!
Lähdin koulustakin tänään keskenkaiken pois, koska ajattelin vaan sua ja kyyneleet paino mun silmissä ihan liikaa.
Miten mä voisin uskaltaa kysyä sulta sitä..?
Mä en vaan uskalla, vaikka haluisinkin.
Mä vaan huokailen ja huudan.
Kaikki kyselee mikä mulla on ja mä en edes osaa vastata.
Eikä niitä edes oikeesti kiinnosta.
Tekis mieli vaan lyödä nyrkillä seinään.
Tässä ei oo mitään järkee.
Oon jopa mustasukkanen, vaikken tiedä mitään asioistas.
Vaikka en edes tunne sua silti mä haluun, että sä oot mun ja mä sun!
Ei tässä oo mitään järkee!

Mun on paha olla :(Tiistai 09.05.2006 00:52

Mun on vaan niin paha olla.
En vaan jaksa enempää.
Haluisin vaan unohtaa sen yön, yön jona rakastuin suhun, vaikka niin ei tarkoitus ollutkaan. Haluisin vaan päästää irti, mut en voi.
Ethän sä tietenkään tarkoituksella mun maailmaa halunnut romahduttaa, niin sä kuitenkin teit. En tiedä nähdäänkö enää koskaan.
Mulla on sua niin ikävä.
Ne kyyneleet vaan tulee väkisin.
Haluisin olla kovempi, mutta en pysty.
En pysty mihinkään.
Mun ajatukset ei vaan voi päästää susta irti.
Mä muistelen vaan sitä yötä kun sain olla sun vierellä ja tuntee sun lämmön.
Muut sanoo, että mä oon hullu, mutta eihän ne mua oo koskaan ymmärtänytkään.
Ei kukaan voi koskaan ymmärtääkään.
Mä vaan niin haluisin olla sun kanssa.
Mikään ei onnistu koska sä oot poissa.
Mä olin jo päättänyt etten enää haluu seurustella, mut sit sä tulit ja veit mun sydämmen sinne kauas pois, aina H********n asti.
Eikä kukaan voi koskaan sitäkään ymmärtää, että rakkautta ensi silmäyksellä on sittenkin olemassa.
Saisinpa vaan tän tunteen pois.
On niin paha olla...