IRC-Galleria

joppis89

joppis89

tää galleriahan on ihan perseestä...

Mies vai hiiri..?Sunnuntai 28.06.2009 03:41

Hiirihän se on, mut mä en jaksa leikkiä kissaa..

Jee jee kesä..Keskiviikko 24.06.2009 03:29

Tänään kuulin sen lauseen ensimmäisen kerran joka todistaa, että MULLA on kesä alkanut: "Vitun NEEKERI" :D Tarkennan, eli tarkotettuna mulle :) Hih.. Ihanaa. Tänään tuli siis vaan aika pitkälti maattua auringossa koko päivä, eka kerta tänä vuonna :) ja komeet rajat tuli. Huomena taas uudestaan ennen kun meen nuorisoasemalle venäläistestii :D Mikä se sit lieneekään.. No sen näkee sit huomena.. En tiedä muuta kun et siin on jotain vilkkuvia valoja ja jotain sellasta. Hauskaa.. Kai se olis kohta mentävä nukkuun et jaksaa aamusta nousta ottaan aurinkoo, ja vaikka nukkua pihassa ;D Se vasta raskasta onkin...

Tästä se juhannus sit alkaa..Torstai 18.06.2009 18:15

Ja mä oon jo nyt ihan poikki. Pakko oli ottaa illalla nukahtamislääke ja nyt mä oon ihan pihalla koko ajan. Onneks isä tuo mulle kohta pari energia juomaa. Toivottavasti sil ei mee kauan koska mun pitäs ehtii käydä suihkus ennen kun Niki tulee.. Ja sit Lidliin ostaan siiderii. Viinaa mulla onkin jo pari pulloo.. Saa nähdä miten juhannus nyt sit sujuu. Mut nyt pitää lopettaa kun isä on ihan just pihassa niin mä meen hakeen ne mun energiat..

Ei väsytä taaskaan...Keskiviikko 10.06.2009 04:11

Mikähän siinä on kun vaikka kuinka rehkis ja siivoiskin niin ei vaan väsytä. Aamusin jaksaakin sit nukkua aina johonkin kahteen asti. Taitaa olla rytmi vähän sekasin. No ehkä pitäis koittaa kehittää jotain rutiineja niin menis päivät paremmin, musta on tullut ihan yöihminen. Huomena pitää mennä vahtiin Vilppua kun porukoilla on jotain menoja. Onpahan ainakin jotain tekemistä.. Vois alkaa vaikka taas reenailen tanssipeliä.
Vihdoista viimein sain tän kämpänkin siivottua niin voin ottaa sen Vilinkin jossain vaiheessa tänne yöks kun se on sitä niin pyytänyt. Mä joudun kuulemma nukkuun sohvalla ja se saa sängyn. Mitähän siitäkin sit tulee kun täällä kuuluu öisin kaikkee meteliä, niin saakohan se nukuttua ollenkaan kun mullakin on välillä vaikeuksia sen suhteen.. Viime yönäkin sai taas soittaa poliiseja visiitille kun naapuri heitteli vähän telkkaria pihassa.
Mutta kaippa se on tästä valmistauduttava nukkuun et voi taas pari tuntii pyörii sängyssä jos uni tulis. Nukku-Matti on vaan uhohtanut mut..

Hoh hohMaanantai 08.06.2009 02:40

Taas on unirytmi niin päin vittua kun vaan voi olla. Varmaan taas vähän hassua nukkua yksin kun viikonloppuna oli yöseuraa, kiitoksia siitä :D Oli kyl ihan jees viikonloppu vaikka ei paljon mitään tapahtunutkaan. Kyllä tässä pikkusen väsyttää kun käytiin Ramin kans ammuskelemassa niin taisin saada raitisilma myrkytyksen :) Ainakin sain ihan hyvin nukuttua univelkoja viikonlopun aikana pois. Samun kans tossa muutaman kerran oon soitellut mutta eipä se oo kovin innostuneelta kuulostanut jutteleen mun kanssa. Tosin eipä sillä ole niin väliä, mulla on ollut tässä paljon parempaa seuraa kun se :D
Tuli sekin kyl taas selväks viikonloppuna et jotkut vaan on kaksnaamasia. Eikä ne siitä kai mikskään muutu, tai no kaksnaamanen on ehkä väärä sana, en kyl keksi nyt mitään toista sanaa siihen mut kuitenkin. Mutta enpä mä taida jaksaa enempää tällä kertaa kirjotella. Palaillaan..

mä haluun...Perjantai 29.05.2009 08:39

mut on serkun ylppärit lauantaina mut pitää olla kunnon ihminen, ja en ostanut mekkoa turhaan...

Miten kyyneleet voi pysäyttää?Keskiviikko 27.05.2009 00:28

Musta tuntuu, et mä hajoon kohta. Taas sain kauheen itku kohtauksen ja tuntuu, ettei oo ketään kelle puhua. Enkä mä oikeestaan edes tiedä mikä mulla on, niin vaikee sitä on kellekään selittää. Mä en vaan pysty lopettaan tätä itkemistä. Mikä mussa on vikana, miks mulla ei oo ketään?

Tuntuu et seinät kaatuu niskaan, oon aina yksin tai äitin kanssa ja kaikki ajatukset vaan pyörii päässä. En pysty nukkuun ja jos pysty niin nään painajaisia koko ajan. En voi syödä ilman, että alkaa oksettaan. Mä oikeesti hajoon kohta. Hetken pystyn oleen itkemättä ja sitten taas kaikki kauheet ajatukset tulee mun mieleen ja kaikki on ihan sekasin. Mitä mä teen? Mikä lääke tähän auttaa?

Kesälomako ihanaa?Perjantai 22.05.2009 02:57

Huoh.. Tänään oon taas vaihteeks miettinyt niin sanotusti syvällisiä.. Ei tunnu yhtää lomalta kun tää ei oo ees se ajan kohta kun sen piti olla ansaittua lomaa. Jotenkin kauheen yksinäinen olo koko ajan. Vaikka oonhan mä tossa nyt Ramin kanssa pyörinyt mut tuntuu et sekin on mun kanssa vaan säälistä.. Olis kiva jos olis ystäviä tai eden mies- tai naisystävä. Tässä on nyt suunnilleen se vuosi sinkkuna oltu ilman että on ollut mitään sen vakavampaa, pelkkiä kusipäitä vaan. Alkaa tuntuu etten mä löydä koskaan ketään. Koska edelleenkään ne ns. kiltit pojat ei vaan kiinnosta mua jotka olis kiinnostunut musta. Antaa olla..

voi vittu sentään..Keskiviikko 20.05.2009 03:55

Yläkerrassa on taas sellaset bileet, että täällä on turha koittaa nukkua. Viime yönäkään en saanut nukuttua, tosin se ei johtunut naapureista vaan jostain muusta. Muutenkin tässä on tuota univelkaa kertynyt niin olis ihan kiva välillä nukkuakin.

Niin sain siis tosiaan viime perjantaina potkut, mikä olikin odotettavissa, mutta silti se jotenkin yllätti. No pääsenpä nyt viettämään ihan vaan sitten kesälomaa. Eli lopputiliä odotellessa..

Huomena on taas kauhee säätöpäivä, koko ajan on kaikkee menoo. No parempi että on, ettei tarvi täällä neljän seinän sisällä vaan koittaa aikaansa kuluttaa.. Toivottavasti saisin edes vähän nukuttua kun on suht aikanen herätyskin.. Eli meen nyt vaan yrittään tuota nukkumista..

Öitä.

VäsyttääMaanantai 20.04.2009 15:19

En millään jaksais olla täällä töissä, väsyttää ihan tajuttomasti. Nukuin niin huonosti kun yskin koko ajan. Ihanaa olla kipeenä töissä mutta eipä oo paljon muutakaan vaihtoehtoa kun kohta tulee potkut kuitenkin. Niin eli se olis siis periaatteessa ihan sama vaikka olisin poissa. Voi olla et jos tää olo ei parane, haen huomena saikkua. Tai no riippuu mikä sillä Samulla on nyt kun se käy lääkärissä. Jos sillä on angiina niin kyllä se on sit mullakin. Sit vaan taas lääkäriin. Huh huh.. Ei millään jaksais.. Mä haluun nukkumaan.. Vituttaa muutenkin kun toi pomo taas vaan aukoo päätää. Ei näyttänyt loma auttavan yhtään asiaan.