IRC-Galleria

boboboliviasta...Torstai 22.11.2007 08:10

Mors!

Mitas kuuluu?? Mulle kuuluu ihan jees.. kait.
Kello on kakstoista ja mulla vasyttaa.. meil on nyt koeviikko mut mun ei tarvi menna kokkeisiin nii mulla alko jo kaytannossa KESOLOMA!<3 Jes!
Ei oo tapahtunu mittaan kovin kummallista, paitti meilla oli tassa sunnuntaina semmonen paraati koulun kaa ja sit mean piti tanssia, tanssi meni hyvin ku oltiin harjoteltu jo muutama kuukausi siihen. juu... kansiossahan on jo yks kuva, siita mean puvusta. Oli hieman epamukava. Sitte tassa viime perjantaina oltiin juomassa ja sit sain semmosen mahti idiksen et mapa haippasen tasta... no lahin sit ja yks poika sit siita mean tanssiryhmasta lahti peraan ja sit se kaatu ja loukkas jalkansa, tai jotain.. no en nahny. sit se sai mut kiinni just ennen jokea, mika on sinansa aika hyva juttu ottaen huomioon joen saastaisuuden :D jotain siita juteltiin ja sit joku soitti ja sit mie vissiin heitin sen mun puhelimen sinne jokkeen. Ei ollu kallis kapula mutta vanhemmat ei ollu ilosia. :DD
Ja sit seuraavana paivana mulle valitettiin ku se yks oli loukannu jalkansa ja melkee ei voinu tanssia.. hehheh... hmm.. mita muuta? sen tanssi meni jees, tultiin toisiks vissiin tai jotain semmosta.
Tassa maanantaina oli meilla grillijuhlat koulun loppumisen kunniaks, en kyll tiia miks ku ei koulu oo viel loppunu mut joo... nii oli juhlat ja hauskaa. sit yks tytto alko itkee ku se tykkaa yhesta pojasta joka oli kans siel, sit toinen tytto alko itkeen ku sille soitettiin et sen isa on ajanu kolarin.. ja sit kolmas tytto alko itkeen ku en halunnu olla sen kaa ja se tykkaa musta. ja sit hehhheh... neljas tytto alko itkeen ku silla oli ikava sen poikakaveria jota inhoan ja joka ei siks saanu kutsua... muuten oli tosi kivat juhlat, pelattiin bilista ja kuunneltiin musaa ja vahan juotiin (oikeesti ihan pikkusen) ja grillattiin ja jees. mitas sitte..
Talla viikolla oon sitte muuten ottanu tosi iisisti nukkunu "pitkaan" ja katellu leffoja ja sen semmosta.


MULLA ON KOHTA SYNYT JA JOULUKI ON TULOSSA, MUT JOS KORTTEJA EI TUU NII SIT TIPPUU PÄITÄ!

ps. tykkaan salmiakista ja konvehteista, paljon...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.