IRC-Galleria

aamu lähti hyvin liikkeel ku myöhästysin bussist ja oli pakko päästä kasiks kouluu ku o koeviikko :s. enkä ois muute myöhästyny mut oli pakko päästä vessaa, ulkon en päässy pyöräl etee päi ku oli kauhee vasta tuuli ja sit semmoset ääliö tietyömiehet ajelee keskel tiet pitkät pääs vastaa ni oli pakko hyppää penkkaa. ärr.
no sit pyöräilin kottiii siin tuules ja tuiskus. oli muute mukavaa mennä herättää setä ja kysyy et ei se haluis tehä 60km lenkkii näin aamutuimaa. sit ku sil o viel sairasloma. siin sit mentii, setä ei saanu aamukahviikaa enne ku tuli kotii :s.
noo koe kyl meni iha hyvi mut sit lähettii siirin kans apsil syömää. siel oli joku sellane uus hamppari juttu ni aattelin kysyy et mitä siin on. no ei ne tietenkää tienny, rupes siit kuvast kattelee et mitä siin näkyy. no sit sanoin et antaa olla, otan sellasen ja se rupes ettii sitä hintaa kassakoneest. no ei ne ollu sitäkää sinne sit asentanu ja ne meinas hakee jonku hepun asentaa sitä ja sanoin et voin kyl ottaa semmosen ruisjutun. no sen se sit laitto sinne ja menin pöytään siirin kans, ja se myyjä tulee peräs et hää otti mult pelkän hampurilaisen hinnan ku otin aterian et voink men takasi. noo menin sit takas mut sit se näki et mul oli electron ni se sano et sitä o nii vaikee muuttaa et antaa olla. menin takas pöytää ja juteltii siin sit ja sit ateriat tuli ja söin ranskikset ja aloin avaa hampurilaispakettii. siel oli aiva väärä hampurilaine!!! AAARK. vähä keitti siin vaihees. menin sanoo sil myyjäl ja hää ei ees pyytäny anteeks, sanos vaa et he tekee uuden ja et saan pitää sen väärän. no sit se toine tyyppi toi sen mun hampurilaisen hetken pääst ja otti sen väärän pois ja lähti. oltii sillee siirin kans et just juu.
sit käveltii takas kouluu päi ja ku pääsin kouluu oli sukat aivan märät. en ihmettele vaik tulisin kipeeks.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.