IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

nonniii :DTorstai 01.12.2005 00:10

nyt pääsin pois harkoist :D. venys taas aika mukavast :/ :D. no mut elämä on :P. nyt on kyl vähä sääd olo ku juttelin siirin kans :/.. no mut kai tää soppa täst selvenee<3. toivottavast viim. perjantain.. on muute iha loistavaa ku on sellasee kaverei joide kans voi jutella <33 pidän teist toooosi paljo<3 :)).. juu mut ei mul nyt muuta :). huomenna taas, jos muistan :D. moimoi<33

ähähäähä :D:DDKeskiviikko 30.11.2005 20:12

heissan<3 :). aamul sato LUNTA <33<3<3. oli vähä ihanaa :D. paitsi se ku seisoin siskon kans pysäkil oottamas bussii ja sit oltii sillee selkä sinne päi mist sitä lunta tuli ni sitku menin bussiin istuu tajusin et molemmat penkit oli iha lumisii ku ne kaikki lumi jota oli mun seläs oli tippunu siihe penkil xD :D. siin oli sit puhdistamist et sain ne lumet lattial :P :D. ja toiset kattos vähä pitkää ja naureskeli :D:P. mä sit aina osaan viihdyttää toisii :P. mut muuten oli vähä huono päivä.. ehkä se johtuu siit etten nähny joonaksen jalkaa xDD &lt;vink&gt;. tai sit johtuu vaa siit et oli tylsii aineit :D. mut kaks viimest tuntii oli tanssii ja oli hauskaa xD. tanssittiin valssii ja kehruuvalssi :D sit joudutaa esittämään ne koko koulul :/ :D. käytii siirin kans ettimäs koulun jälkee hänel uutta paitaa mut ei oikee onnistanu :/.. jaaa sit tulin kotiin ja otin itteäni niskast kiinni ja siivosin huoneeni c(:. pesin lattiat ja vaihdoin järjestyst :D.. ja nyt pääsin vähäks aikaa koneel ja koht lähetää taas saloon harkkoihi :/ :)).. näkkyy taas <33. :)

whiii :D.Tiistai 29.11.2005 18:23

joo tää päivä on ollu mun kamuil aika rasittava &lt;vink&gt; :D. oon ollu iha ylivirkee ja kaverit on saanu pidellä hermoi ku oon nauranu kaikil asioil :P. juu ja taisin mä laulaa ja tanssii asemal ja koulus xDD. että sillee :).
juuu ja sit oli se hissan koe.. tai no yhteiskuntaopin :). se oli itse asias aika helppo &lt;kieli&gt;. luulin et se ois ollu paaaljon vaikeempi :P. ja sit saatii bilsan kokeet takas, mut niist ei puhuta :/ :D. koht pitäis jaksaa lähtee vpk:n päättäjäisiin.. sitä enne vois tehä jotaa järkevää, vaik mennä soittaa pianoo tai tekee läksyi :P :)). moimoi<3 :).

jahas :PMaanantai 28.11.2005 23:13

hmm pitäisköhä munki alkaa sählää tän kans :D. tosin must ei kyl oo päiväkirjan kirjottajaks mut yritän muistaa kirjotella tänne :))..

tämää oli fyssan pistarit, meni päin mäntyä :/ :D. ja sit musan tunnit xD. taru tietää &lt;vink&gt; :D:D. juu ja sit illal oli harkat :)).. jalkapalloo ja venyttelyä :/. ei ollu kovin kivaa :D. mut nyt jatkan hissan kokeeseen lukemist :)).. <3
- Vanhemmat »