IRC-Galleria

HAPPY BIRTHDAY GEORG<33333333333333Maanantai 31.03.2008 16:43

pölläsin tiialta :DMaanantai 31.03.2008 16:25

Moi oon jossu ja tykkään susta. Kuka sä oot ja tykkäätkö musta ? <3
Lisää tämä omaan päiväkirjaasi nähdäksesi ketkä tykkäävät sinusta (;

partyyyLauantai 29.03.2008 12:53

oli vähä pientä partyy eilen....ei kauheeta muistikuvaaa
ainaki tääl oli,emma,julia,anu,niina,elisa,saana ja janika<3
ja sit tääl kävi jotain random tyyppejä.. ei muista kuheesti mut kivaa oli....

MAHTAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATorstai 27.03.2008 19:22

Peruutetun konsertin liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttiin tai ne voi palauttaa lippukauppoihin. Konsertin uusi päivämäärä ei ole vielä tiedossa, mutta alustavien tietojen mukaan konsertti voisi toteutua jo kesäkuussa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.03.2008 21:08

Parane pian Bill..<3

Koska Bill on sairaana ja keikat ovat peruttu, fanit ovat ryhtyneet keräämään nimiä "parane pian" -kortteihin ja kaikenlaiseen, joka piristäisi Billiä. Tässä pari aktiota, joihin voit halutessasi osallistua. Jos haluat oman faniaktiosi listaan, niin lähetä se meille sähköpostiin:

thvalokuvaalbumi.suntuubi.com
adressit.com/tokiohotelpaiva
Billin leikkaus tulee kestämään vain n. 25-30 minuuttia. Tokio Hotelin manageri David Jost kertoo, että Bill makaa tällä hetkellä sängyssä. Hän otti muutaman aspiriinin päänsäryn takia ja sen vuoksi leikkausta joudutaan siirtämään kunnes lääke on kokonaan poistunut hänen verestään, koska jos ei odottaisi, niin se saattaisi tuottaa ongelmia leikkauksen aikana. Bill ei ole ensimmäinen, joka on joutunut tähän leikkaukseen, myös amerikkalainen laulaja Justin Timberlake on kokenut aivan saman vuonna 2005.
Koko bändi on totta kai aivan masentunut kaiken tämän takia ja Billiä pelottaa leikkaus hurjasti. Tom, Georg ja Gustav tukevat Billiä niin hyvin kuin pystyvät.

:<<<<<<<<<Keskiviikko 26.03.2008 20:43

Saksalainen tv-kanava RTL uutisoi Tokio Hotellin laulajalla, Bill Kaulitzilla olevan vaarallinen kysta äänihuulissa ja tilanteen olevan pahempi kuin mitä aluksi oli luultu. Kysta on poistettava välittömästi, jotta laulajan äänelle ei aiheudu pysyvää vaaraa.RTL-kanavan mukaan Billin täytyy mennä leikkaukseen heti tällä viikolla, jottei hän mahdollisesti menetä ääntänsä kokonaan. Fanit ovat huolissaan Billin äänen kohtalosta, sillä leikkauksesta johtuen Billin ääni saattaa muuttua.

Vielä ei ole varmaa milloin Bill voi palata esiintymislavoille. Leikkauksen jälkeen edessä on usean viikon kuntoutus ja laulukielto. Jos perutuille keikoille saadaan sovittua uudet päivämäärät, niistä kuullaan bändin nettisivujen mukaan lähipäivinä. Nettisivuilla kirjoitetaan jo ostettujen lippujen käyvän suoraan uusiin päivämääriin. Liput voi myös lunastaa takaisin myyntipaikoista. Suomen keikan ja keikalle ostettujen lippujen kohtalosta ei vielä ole saatu virallista tietoa.
huyiii ettäää :<

KAIKKI TEKEEEEKeskiviikko 26.03.2008 20:19

Ruotsalaisesta fanisivuilta taaskin.. mutta LOISTAVA ehdotus/idea, nimittäin KAIKKI fanit jotka olisivat jonain tiettynä päivänä menneet TH:n konserttiin, laittaisivat oranssi/punaiset rannekkeet käsiinsä (Billin lempivärit) osoittaakseen myötätuntoa!

Linkki (tokio-hotel.se): Vi alla stöttar Bill och vill att han ska må bra och bli frisk så snabbt som möjligt. Genom att visa det så ska vi alla ha ett rött/orange band på handleden för att just visa att vi stöttar honom! (den 3 april) Om ni inte har det så kan ni ta från syslöjden. Rött/orange är för att det är Bills favoritfärg.
Det här är inte fanklubbens idé, utan började spridas av fans. Sprid det gärna vidare, så att så många fans som möjligt deltar!

Käännös: Me kaikki tuemme Billiä ja haluamme että hän voi hyvin ja tulee terveeksi niin pian kuin mahdollista. Tukeamme näyttääksemme tulemme kaikki käyttämään puna/oranssi nauhaa ranteessa juuri osoittaakseemme tukeamme (3 4. - mutta me Suomessa 5.4. ->oma huomatus). Jos teillä ei ole semmoista, niin pyytäkää käsitöistä. Punainen/oranssi ovat koska ne ovat Billin lempivärit.

Tämä ei ole fanklubin idea, vaan lähti joltakin fanilta. Lähetä mielellään eteenpäin niin että mahdollisimman moni fani osallistuisi

keikka peruttu!!Tiistai 25.03.2008 15:16Bild.de kirjoittaa, että Billin täytyy mennä leikkaukseen ja sen takia kaikki loput keikat perutaan, eli konsertit Sloveniassa, Serbiassa, Saksassa, Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa! Lääkärit diagnosoivat rakkulan Billin toisesta äänihuulestaan ja totesivat, että se täytyy leikkauttaa heti. Ilman tätä leikkausta Billin ääni kärsisi paljon. Leikkauksesta toipuminen kestää monta viikkoa ja David Jost pyytää faneja ymmärtämään, että Billin terveys on pakko olla tärkeintä.
Odotamme kuitenkin vielä virallista tietoa bändiltä.

toivon mukaan tuo on pelkäää pahaa unta ja herään tästä ja keikkaa ei olisikaan peruttu...

[Ei aihetta]Maanantai 24.03.2008 16:49

laita " <3<3 " jos rakastat mua,
laita " <3 " jos olen tärkeä
laita " :D " jos välität musta,
laita " :) " jos ollaan kavereita,
laita " :( " jos et pidä musta,
laita " >:( " jos vihaat mua

Kun olet vastannut tähän, lisää tämä omaan päiväkirjaasi, niin näet mitä mieltä muut ovat sinusta!