IRC-Galleria

syysloma alkoTorstai 16.10.2008 14:24

en oikeesti tiiä mitä aion tehä mun hiuksillee??!!
joka tapaukses aion leikata samanlaisiks sillo ku oli ruskeet hiukset... mut värjäämisest en oikee tiiiä. ku kyl mä sillee haluisin iha sikana leikata ruskeeks ku tykkäsin ruskeist hiuksist niiin paljo enemmä. mut sit taas tulis melkei heti se juurikasvu ja se väri haalistuis ja se olis kamalaaa!!
ja ku mul on ollu nää vaaleet hiukset nii vähä aikaa ni vaihtelu virkistää.. mut laitan varmaa sit jtn. raitoi ehk jos en muuta. puhun sit sen kampaajan kaa et mitä tehä..

vähä oli ihanaa nukkuu kerranki nii kaua ku haluu :) <333333333333333
nyt ku o syysloma alkanu. meil on nyt täst torstaist maanantaihi. alko siis keskiviikkona.

me mennöö juutin kaa perjantaina VALOKARNEVAALEIHIN!! :D jeee en oo koskaa ollu mut oon aina halunnu. sit aion voittaa siit heppapeli derbyst sellasen IIISON nallen ku aion pelata sitä jtn. 100 kertaa putkeen. sit must tulee toosi hyvä ja sit voitan AINA. :DD oon jo voittanu siit ku viimeks olin juutin kaa lintsil sellasen vaaleenpunasen hiiren. se on ihana!

olin eilen illal tuulin ja saran kaa (siis mun luokkalaisten niille jotka ei tiiä) kaupungil. käytiin subissa ja lainasin tuulille rahaa nii et otettii yks patonki puokkii ku sil ei ollu rahaa ku jotai senttejä.
en sit ostanu mitää muuta.. vaaaaaik kyl me käytii jossai kampis mut ei kukaa ostanu mtn.
tnä. on 1 treeni tunti ja sit me ehk kai treenataa sitä omat illat juttuu.
ei sit kai mitäää muuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.