IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Testejä.Sunnuntai 16.12.2007 17:37

Pelkäätkö pimeää?

Elämme parhaillaan vuoden pimeintä aikaa. Miten pimeys ja kylmyys vaikuttaa sinuun? Tee Mix-testi ja katso, onko sinulla taipumusta masentuneisuuteen syksyn ja talven aikoina.
Testin tulos:
Et ole masentunut. Välillä sinullakin saattaa olla huonoja päiviä, mutta niin on suurimmalla osalla ihmisistä. Pääasia kuitenkin on, että väsymyksesi tai muu masentuneisuuteen liitettävä oire ei ole jatkuvaa. Mikäli se sellaiseksi tulee, kannattaa silloin puhua avoimesti asiasta ja miettiä syitä sille. Muuten voit keskittyä elämään täysipainoista ja ihanaa elämää.

http://www.missmix.fi/testit/y/_a12077/pelkaatko+pimeaa/

Minäkö negatiivinen?

Jalkasi ovat tukevasti maassa ja olet suhteellisen realistinen. Silloin tällöin saatat vaipua turhaan pessimismiin, mutta se on onneksi vain kausiluontoista. Tavallisesti näet kuitenkin kaikessa hyvää. Positiivisuutesi riippuu pitkälle ympäristön käyttäytymisestä. Jos jaksaisit hymyillä kaiken maailman huonosti käyttäytyville nirppanokille, olisit jo tavaratalossa myyjänä ja tekisit sitä rahasta.

http://www.missmix.fi/testit/_a41782/minako+negatiivinen/
Kolahtaako koulu?

Suhtautumisesi koulunkäyntiin on varsin terveellä pohjalla. Opiskelu on sinun työtäsi ja jos et sinä tee mitään oppimisen eteen, ei sitä tee kukaan muukaan. Koulu ei ole kuitenkaan sinulle koko elämä ja ymmärrät myös harrastusten, kavereiden ja välillä jopa tekemättömyyden tärkeyden. Kokeiden ja kurssien arvosanat viimeistään kertovat, miten opiskelut sujuvat ja jos numerot ovat huonoja, tajuat satsata kouluun enemmän ilman että siitä pitää sinulle erikseen huomauttaa.

http://www.missmix.fi/testit/_a44264/kolahtaako+koulu/Oletko nettiholisti?

Käytät Internetiä kohtuudella, eikä tietokone ohjaa sinua millään tavalla. Mikäli et tähän mennessä ole jäänyt koukkuun, tuskin sitä tulet jatkossakaan tekemään.

http://www.missmix.fi/testit/y/_a12133/oletko+nettiholisti/Minäkö riidanhaastaja?

Olet piraija! Rakastat riitelyä ja riidan aiheuttamista. Olet omassa elementissäsi, kun pääset pistämään muita ihmisiä kuus-nolla. Toisten itku ja paha olo ovat sinulle pelkkää hunajaa. Anteeksi ei pyydellä eikä anneta vaan vanhat riidat unohtuvat vasta uusien riitojen myötä, jos silloinkaan. Oletko miettinyt, mistä moinen käytös johtuu? Tiedät varmaan, että loputtomiin ihmiset eivät jaksa seuraasi, vai näetkö usein ihmisten kolkuttelevan naapurin kärttymummon/vaarin ovea? On siis korkea aika muuttaa käytöstäsi ja tämä olkoon ensiaskeleesi sillä tiellä: nyt ainakin tiedät, että olet välillä liian ilkeä!

http://www.missmix.fi/testit/y/_a12085/minako+riidanhaastaja/


Oletko kauhea tyyppi?

Pyrit tietoisesti hyviin tekoihin ja kun tarpeeksi kauan yrittää olla hyvä ihminen ja lähimmäinen, tulee pyrkimyksestä vähitellen tapa. Sinusta löytyy kuitenkin myös ripaus itsekkyyttä – joka on välillä oikein hyvä. Tiedät omat rajasi etkä ole helposti muiden pompoteltavissa. Aina ei voi eikä tarvitse olla täydellinen lähimmäinen, mutta on tärkeää, että tiedostat itse, milloin olet toiminut väärin.

http://www.missmix.fi/testit/y/_a12081/oletko+kauhea+tyyppi/


Oletko pinnallinen?

Sinun kaltaisia ihmisiä on yksi miljoonassa. Olet sinut itsesi kanssa, etkä tarvitse krääsää tai kunniamerkkejä tekemään sinua onnelliseksi. Sinulle tärkeintä on lähimmäistesi hyvinvointi. Koska olet todellinen helmi, lähimmäisiä sinulle ovat kaikki ihmiset, luonto ja koko maailmankaikkeus. Välillä sinulla voi olla vaikeaa, sillä moni on varmasti sinulle kateellinen ja haluaa käyttää lempeyttäsi hyväkseen. On tärkeää, ettet alistu hyväksikäytölle ja opit myös päästämään tarvittaessa höyryjä ulos. Sen jälkeen jaksat taas olla ihana.

http://www.missmix.fi/testit/y/_a12078/oletko+pinnallinen/


Nappaako joulu?

Joulu on sinulle vuoden kohokohta ja rakastat sitä enemmän kuin laki sallii. Rakastat lahjojen antamista, korttien tekemistä, ruoan tuoksua ja varisevia kuusenneulasia. Jopa lipeäkalan kaltainen perinnemössö saa veden kielellesi, mikä tekee sinusta kyllä kieltämättä hieman pelottavan. Rakkautesi joulua kohtaan saa sinut saa sinut syöksymään täysillä mukaan jouluhössötykseen ja vaarana on, että matkan varrella unohdat kokonaan rauhoittua ja nauttia mielipyhästäsi. No, joulu se on burn out -joulukin...


http://www.missmix.fi/testit/y/_a12084/nappaako+joulu/Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.