IRC-Galleria

Pitbullfarm - Thursday is frydayMaanantai 24.04.2006 01:01

Olipas taas kerran Anne, Lauri ja Nea meillä yötä. Käytiin Laurin ja Annen kanssa ajamassa eksortilla ja mun täytyy nyt Lauri kyl todeta, että et sä vaan osaa ajaa sillä. Heh. Annella se suju jo ihan hyvin, mut se viimenen stoppi oli sille liikaa.;)
Pääsin sit sieltä tieltä pois isin kyydissä ku se tuli hakee mua mönkkärillä ja sitte me hurjasteltiin kovasti siinä tiellä niin että kaikki wannabe-skeittaajatki säikähti. Eli pallomaha ja hämäläine.
Khihi. Sitte me käytiin Scanissa lihottamassa itteemme Annen, Nean ja Laurin kanssa ja Nea meni sit omaan kotiin sillee et sen isi haki sen. Sillä on kyl yks superisi.:)
Otettiin hienoja kuvia ja sillee. Kun ajettiin takasi, pysähyttiin lähteelle ottaa sitä ihanaa raikasta vettä mukaan ja jatkettiin meille. Hypittiin trampalla ja sit tultiin laittaa niit kuvia. Anne ja Lauri meni kottiisa ja sitte ne oli molemmat ihan tyhmiä ku ei lähteny mun kanssa lenkille.;<
Kävinpä sitten itekseni juoksemassa tuolla ja nyt on kuumakuumakuuma. Voisin mennä suihkuun ja sitte keittää kupposen teetä ja juodessa tehä samalla läksyt. Onneks ei tullu ku matikkaa. Ainiin ja ehkä äikkää.. Mut ei sitä tartte tehä. JES! Huomenna on musiikkia.<33 Rakastan sitä.
Siinäki mielessä, että sieltä pääsee ajoissa syömään ja mikäs sen mukavampaa ku syöminen.<3
Huoh. Lähettäkää joku mulle tekstiviesti niin että tulis hassu ilta. Mulle tulee heti hassu ilta ku joku laittaa jotain kivaa viestillä.<3
Ihanaa ku kaikki on hyvin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.