IRC-Galleria

k-a-i

k-a-i

ei ehkä ollu täällä tänäänkään.

ElämäPerjantai 31.08.2007 21:29

Ei ole elämä aina helppoa, ei ole.

LuonnePerjantai 20.07.2007 01:23

Ekstrovertti
*
Introvertti
Käytännöllinen
*
Intuitiivinen
Ajattelija
*
Tuntija
Impulsiivinen
*
Harkitsija

Olet hiljainen, vakava, vastuuntuntoinen, kärsivällinen, konservatiivinen, lojaali ja vankkumaton. Pidät yllä yhteiskunnan järjestystä ja instituutioita. Olet vankkumaton kuin kallio, ja omaksut helposti isällisen tai äidillisen roolin, sekä perheessä että työpaikalla. Sinulle soveltuu ammatiksi poliisityö, yhteiskunnan virka, opetustyö sekä rahoitusala. Sovellut myös politiikkaan ja liike-elämään. Parhaiten olet kotonasi byrokraattisissa organisaatioissa, koska mielelläsi toimit sinulle kuuluvan roolin mukaisesti, olitpa sitten johtaja tai johdettava. Ihmistyyppisi toimii parhaiten töissä, jotka edellyttävät tarkkaa kirjanpitoa ja raportointia. Kaltaisesi ihmiset pitävät yhteiskunnan toiminnassa, ja vaalivat lakeja, aikatauluja ja toimitapoja, ja tuovat vakautta ympärilleen. Arvostat kovaa työtä, rehellisyyttä, kohteliaisuutta, täsmällisyyttä ja uskollisuutta perheelle, ystäville ja yhteiskunnalle. Sinulla on taipumus vastustaa tarpeettomia muutoksia, ja useimmat uudet ideat ovat sinulle häiritseviä.

autoLauantai 28.04.2007 00:25

autonomia

?!Sunnuntai 15.04.2007 23:12

- miksi pannu ei vedä?
- miksi öljypoltin pätkii?
- miksi minun auto ei ole vielä tullu?
- miksi ei ole halpaa ja hienoa laminaattia?
- miksi listat maksaa niin paljon?
- miksi kaikki rakennusaineet maksaa niin paljon?
- miksi ensviikolla pitää taas viiletä ilmat?

RemonttiSunnuntai 08.04.2007 15:52

on rankkaa hommaa!

LuonnekuvaustaKeskiviikko 14.03.2007 22:44

Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 47 % Impulsiivinen

Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista
Ekstrovertti
*-- Introvertti
Käytännöllinen
*
Intuitiivinen
Ajattelija
*
Tuntija
Impulsiivinen
*
Harkitsija


Olet tosiasioihin pitäytyvä, järkevä, looginen ja mietiskelevä. Nautit toiminnasta, itsenäisyydestä, riippumattomuudesta ja yksinäisyydestä. Voit tehdä töitä tyytyväisenä ja tehokkaasti 20 tuntia yhteen menoon.

Ihmistyyppisi on utelias, käytännöllinen ja usein mekaanisesti suuntautunut. Useimmat taitavat käsityöläiset ja teolliset muotoilijat, sekä elektroniikan ammattilaiset, insinöörit, mekaanikot ja menestyvät urheilijat ovat ihmistyyppiäsi. Kaltaisesi ihmiset ovat mestareita monimutkaisten järjestelmien hallitsemisessa ja analysoinnissa, ja usein keksivät niihin parannuksia. Keksit usein keinoja, miten sama työ voidaan tehdä helpommin tai nopeammin. Työpaikalla olet siksi yrityksen vahvuus, mutta toisaalta myös riski, koska helposti ”oikaiset” joitakin turhina pitämiäsi sääntöjä ja määräyksiä.

Liike-elämässä ihmistyyppisi nousee helposti huipulle, koska siinä yhdistyy tosiasioihin perustuva toiminta ennakkoluulottomaan kokeilemiseen ”miksipä ei kokeiltaisi tätä” –tyylillä. Olet objektiivinen, kilpailukykyinen ja viileän järkevä useimmilla elämän alueilla. Tunteikkaampien ihmisten mielestä saatat olla irrallinen ja ehdollinen yksinvaltias.

www.netello.com

Dance AwaySunnuntai 11.03.2007 18:36

There's a hidden meaning
in everything he says,
every close encounter,
every kiss, every caress.
Even the truth has got that bitter taste of a lie.
Well, I can read his lips but
I can't read his mind.

I can see him dance away now
oh oh - oh oh oh.

He was one of the kind
that seems so hard to find.
There's a change of weather, now
he leaves me far behind.
That I don't matter to him
came as such a surprise.
Well, I can read his lips,
I thought I read his eyes.

And I can see him...

Esittäjä: Roxette
© Gessle - Jimmy Fun Music

KaksioLauantai 24.02.2007 20:11

olis nyt Helsingissä myynnissä.

Ja onkin jo myyty pois.

Talon ostoaTiistai 13.02.2007 22:00

Ostan siis omakotitalon n. 160 m2. Muutto tulee n. 900 km päähän nykyisestä sijainnista - elämä uusiksi! Suosittelen muille kans!

LäheneeLauantai 03.02.2007 18:49

Ensviikola olis tarkotus mennä kattohmaan taloa oikein paikanpääle ja tekehmään kaupatki, jos sillä päälä olen. Se on sitte sen jälkheen hei vaan hei Helsinki! Jos joku haluaa ostaa Hitas-kaksion Helsingistä, niin laittaapa viestiä tulehmaan.