IRC-Galleria

kAINOnsorttinen

kAINOnsorttinen

vittuax tässä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Testing, testing...Maanantai 28.11.2005 16:23

Haha, ajattelin kaikkien ihmisten kiusaksi kirjoittaa joskus tännekin päin... Kotisivujen vieraskirjan päivityksestä on kumminkin vierähtänyt jo jonkin verran aikaa... Ja tämä on huomattavasti helpomaa!

Tänään oli matikan koe.. Vieläkin naurattaa kuinka paska mä oikeasti olen siinä! Hahaha. Ehkä se meni läpi, toivoa sopii. Kaikenlaiset kivat xe^-x jne, joista mulla ei ole mitään hajua! Onneksi taisin tajuta jonkun Ax-Bsin(pii x) -tehtävän.. Olen tosi hyvä.

Tätä ei kuitenkaan lue ketään, joten luulenpa että kirjoittaminen loppuu nopeammin kuin ehkä alkaakaan... No, mitäs me näistä!

Huomenna olisi vielä uskontoa ja ylihuomenna mantsaa.. Voisi vaikka tästä hilpaista avaamaan sen ussan kirjan. Kerta se on ensimmäinen tämän jakson aikana... Auts. Mantsaa luin eilen jos silleen harppoen.

Asa on kyllä ihan tyhmä jos ei anna mulle matikasta säälipisteitä. En tahtois milteenkään reputtaa sitä.. Oma moka. Kannattais varmaan tehdä läksyt joskus! Ja sitten vois muutenkin hiukka opiskella ku kerran oon lukiossa, missä se opiskelu olis ihan jees homma...

Haha, uima-allas ja heinäpelto ja mitä vielä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.