IRC-Galleria

tj 98 tai 97 emmätiäSunnuntai 04.10.2009 01:42

hei vain!

olin tänään sotkussa tupakkikatoksessa ja siellä oli sitten puolet spol-aukista. ja ei siis ketään muuta. ja pojat tosiaan jutteli jotain puol tuntia bodauksesta ja et joku jarmo tai juho on kova jätkä ja suomen paras kehonrakentaja.

sen huomas kyllä et kuinka paljon nää tulevat sotilaspoliisi-alikersantit olis tykänny avautua mulle varustuksesta, parrankasvusta ja tälläsestä pienestä gonahtamisen merkkejä jo näyttävästä, mutta ah niin salskeasta, olemuksesta. mut aamuraja pitää olla.

joo tosiaan ne lähti sitten yksikköön marssimaan ja satuin itekki polttelemaan loppuun samaan aikaan ni lähin perässä kävelemään niiden perässä. JA HEI, KYMMENESTÄ JÄTKÄSTÄ SEITTÄMÄLLÄ OLI MANDARIINIT KAINALOSSA! hei kamoon, samat jäbät mitkä viel pari kuukautta sitten oli sellasia pieniä pelokkaita alokas nussuja on nyt päätynyt sinne spol-aukkiin ja ne on heti kasvanu ainaski kakskytsenttiä pituutta ja 30kg tullu lisää lihasmassaa.

mut muuten viikonloppu on menny ihan jees, mitä nyt kujalla kaikki eilisen iltapäivän jälkee äböyt ihan päin vittua ja koko laitoshan on mun vastuullani. joku randon everstiluutnantti jostain savosta tuli poikkeemaan ja meillä oli kopissa hirvee mekkala ja muuta erittäin epäsoveliasta. telkkari lähtee ja ehkä kahvinkeitin.. ei siinä, hyviä hommia varmaan mulle tulossa, vittu.

joo ja sain varotuksen että seuraavasta huomautuksesta lähtee ajokortti ja tänään vpoppi jahtas auton kanssa ja pysäytti ja tivas että minkä yksikön päivystäjä oon ja miks en ole päivystyspaikalla ja mitä ajelen vk-taksilla ees taas ilman päämäärää ja miks mun parta on näin pitkä ja takki auki... VITTU!

no, yritetään toi huominen tosta vielä selvittää ja sitten tämä poika lähtee lataukseen antenniosastolle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.