IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 15.05.2008 11:43

töissä on tylsää ku tarttee ajella päivät pitkät 420 hevosvoimasella takaveto saabilla :|

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.05.2008 14:33

foorttini vaihdelaatikko sanoi tänään sopimuksensa irti kesken koulumatkan.
luotettava peli oli, kerkes nielemään 225 tuhatta kilometriä
ETTÄ PITÄÄ KAI OSTAA KOROLLA niillä mennää sentää 300tkm..

no mutta elämä jatkuu, aattelin ostaa vähän olutta ja mennä kalastelemaan loppu päiväks

[Ei aihetta]Lauantai 10.05.2008 00:36

MOSO hei tartten pitkän nahkatakin ja paksut rakennusmiehille tarkotetut kamo housut että haisisin aina hielle ja tukka muistuttais voipaketista löytyviä karvoja!
sit laitan ainaski sata viis miljoonaa ketjuu housuihi ni joutusin pitää vyötä vitun kireel ni sit ois kiva ku on munuais vaiva jo kolme kymppisen..
sit tartten parit bändipaidat joita en oikeesti kuuntele ja joiden nimee ketään ei osaa lausua ja sit meen hautausmaalle kaataa hautakivii ja otan tapahtumista kuvia irk kalleriaan JESUS IS A CUNT uaaaa

mun uus irc nick LOLLauantai 10.05.2008 00:14

<Akvaario> osaat hyvin kirjottaa
<Akvaario> ollaksesi kännissä
<pilpo_peppuli> treenattu juttu kato

[Ei aihetta]Torstai 10.04.2008 20:08

§73
aina jos kuuntelee vismasteria ni pitää kattoa juutupesta misheard lyrics

[Ei aihetta]Torstai 03.04.2008 21:11

Harrastan...:
pesäpallia

Aion harrastaa..:
lisää pesäpallia

En aio harrastaa..:
pesäpalloa

[Ei aihetta]Tiistai 18.03.2008 22:33

joo tota, joo että nii tota joo tota että nii tota joo.. mut hei entäs jos tota sillai et tota joo että tota noi joo tota sillai.
sit tota ja tätä ja sitä ja tota noi sitä ja tätä.
no sit sitä ja tota sillai vähä tota noi.
mut että tota joo nii joo että joo.
heh, että joo tota noi

[Ei aihetta]Perjantai 14.03.2008 14:56

kun salkkarit alkoi niin sitähän mainostettiin että se on totuudenmukainen ja pureutuu oikeiden ihmisten oikeisiin ongelmiin eikä ole kuin esim kauniit ja rohkeat joka kertoo jostain seurapiireistä.

no mutta nyt hiukan kyrsii ja kerron vähän että miksi:

ensinnäkin harvalla salkkareissa on oikeita töitä, esimerkkinä ullakolla asusteleva alkoholisti mummo on kirjailija joka kirjoittaa kirjan silloin tällöin ja saa rahansa sillä. punaviinin avulla tuotettuja kirjoja onkin kahdeksan vuoden aikana syntynyt jo kolme.. huollettavina asustaa alkoholisti poika ja hänen tyttärensä. pojalla on omakin asunto nakkilassa josta hän maksaa vuokraa mutta sepä ei ole salkkareissa ollut ikinä esteenä pihlajakadulle muuttamisessa, ihmiset saapuvat sarjaan muualta ja muuttavat aluksi toisten nurkkiin..

etätöitä kirjojen parissa tekee myös paula, aika harvoin kylläkin. aviomies sitten jäi työttömäksi kun vaimo ja kaveri tappoivat pahan aaron joka esiintyi kaksoisveljenään jota piti vankina jossain soramontulla työmaakopissa .. ....

hei mutta eerolla on kunnon työ, eero on joku vanhustenhoitaja tai jotain ja salkkareiden harvoja henkilöitä joka ei ole ollut töissä kentaurissa tai ismon valinnassa!

niin, ismolla oli aikoinaan oma kioski kunnes hän vaihtoi hommia päittäin kotikatunsa talonmies sepon kanssa, sittemmin ismo sai peliriippuvuuden ja asui kadulla mutta sitten hänen naisystävänsä pelasti hänet, osti kaupan sepolta ja laittoi ismon takaisin töihin sinne.

seppo sitten rupesi talonmieheksi karin ja amin kanssa, yhteen taloyhtiöön tosiaan tarvitaan kolme talonmiestä joiden töihin kuuluu pihan lakaiseminen, käytävien luuttuaminen ja maaritin hajonneen pesukoneen korjaaminen. muita töitä kolmelle miehelle ei löydy.

ja koska töitä ei ole kunnolla piti sepon pojan karin väistämättä hankkia pieniä sivuhommia ja alkoi ryöväämään autoja lähikuppilan tarjoilija pojan kanssa.. molemmille pimeät hommat oli jo tuttuja, kari oli vanha kovis ja tunsi porukat, roomeo taas oli sarjaan tullessaan prätkällä päristelevä nahkatakki huumediileri. nyttemmin kiva yksinhuoltaja tarjoilija isä.

romeon työpaikalla eli kentaurissa ruokailee noin 100% salkkareiden hahmoista, jos he eivät pääse paikalle he tilaavat sieltä kotiin. tätä sisäpiirin omaa ravintolaa johtaa haarojaan kovasti levittelevä jenni ja töissä on myös roomeon veli joka piti vähän hauskaa rouva johtajan kanssa.

ja nyt ossi sitten perusti oman firman "happy homes"(ja pani jenniä) ja otti sinne töihin vanhan hoitonsa jonka tyttäreltä koitti saada pesää mutta se ei vielä tiennyt että tanja olikin juulian äiti jotka sattumalta asuivat samalla kadulla

jenniä pani myös ami ja eero ja melkein myös aaro
aargh en jaksa enää

tein testinKeskiviikko 05.03.2008 21:36

"älykkyysosamääräsi on 144 "

joo että tota vielä aika sekavissa olosuhteissa tehty ETTÄ TOTA JOO

[Ei aihetta]Tiistai 04.03.2008 19:44

hei siis vitsiku oon poistanu galtsusta kaikki oikee vanhat kuvat esim mun kasiluokan kuvan minkä otin koulun veppi kameralla ku joinein tähä irkkii tai sit vaik joku kiva kuva ku olin blondi rasvaletti ja poltin röökiä ja kumia peeveellä ah sitä yläaste aikaa