IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

jooMaanantai 13.03.2006 18:49

suomessa taas, viime poustista on jo jonkin verran aikaa. jotenkin ei tunnu siltä, että haluan kaikille kertoa kaikesta fantsu ihku daa:sta, jota koen päivittäin brittein saarella (en ole käynyt kuin yhdellä).

juu, kaksi termiiniä takana enkä oo oikeen mitään mielestäni oppinut. tai no ehkä, mutta sekin enemmän feminismiä ja ranskaa. kummatkin käyttökelpoisia aineita, jos ranskan presidentiksi nousee ségolène royal! haha. valtio-oppivitsi. melkeen kun teekkarivitsit, mutta niin paljon kuivempia. seuraan sanomalehtiä.

jotenkin outoa olla takaisin, ja tällä on teevee. se laatikko, jossa asuu "evil sprites!" (little britain -alluusio). joo, hyeeezs.

nyt on yli kuukausi aikaa tapettavana. ongelma on se, että hukkasin kaikkien puhelinnumerot, kun ensin tyhjeni puhelimen muisti pariisissa lentokentällä ja sitten sim-kortin muisti helsinki-vantaalla. mun motorola ei hyväksy mun kosmopoliittista elämänmenoa. täten kehotankin (onpa hyvät kehot teillä muuten) salaisesti ihan privasti kertoon mulle numeronne uudestaan niin voidaan taasen kommunikoida.

mutta juu. tässä syy vuodatukseeni, en yleensä tee tämmösiä, mutta aanrii- käski:



Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.





1) Dusty Springfield - The Windmills of Your Mind
2) Johnny Cash - Hurt
3) Monty Python - Finland
4) Kate Bush - The Sensual World
5) Ultra Bra - Ero
6) Air - All I Need
7) Richad Cheese - Milkshake

haastetaan:

kaikki kerralla, en jaksa eritellä ystäviä akanoista

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.