IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

koulujuttui.Tiistai 09.02.2016 15:07

Lääkehoidon tenttikysymykset ja minä pelataan ihan hyvin yhteen, joskin käsi puutui. Opin parhaiten kirjoittamalla ja samalla ajattelemalla asiaa. Mulla on sillain harva pää, etten pelkällä kuuntelulla sisäistä asiaa, mutta kun kirjoitan sen ylös, niin jotain jää mieleen. Tässä aihealueessa on tosi paljon opittavaa eikä ulkoluku auta mitään, noi pitää osata selittää ja tajuta itte. Kuulostaa tyhmältä, mut jotain asioita voi vain opetella ulkoa ja se riittää. Vähän hölmö esimerkki, mutta aakkoset ja kuukaudet opin ala-asteella ulkolukuna.

Haluaisin leipoa laskiaispullia, mutta en uskalla käyttää kaapissa olevia jauhoja. Löysin yks päivä hyvin pienen valkoisen toukan piparkakkupaketista. Hyi saatana. Heti kun mulla on ylimääräistä aikaa, niin tyhjennän kaapin kaikesta avatusta, ostan uudet tuotteet tilalle ja desinfioin kaapin. Kiva jos täällä on syöpäläisiä, yhhh. Viime asunnossa oli niitä superkammottavia ötököitä (joiden nimen unohdin tässä vaiheessa täydellisesti), jotka hilluu kuiva-aineissa. Kuinka monta kertaa inhotuin ja menin kananlihalle, kun näin sellaisen oikein kehittyneen paskapään kävelevän hellan päällä. Kuvottaa vieläkin. Mutta jos tässä asunnossa perusteellinen kaapin peseminen ei auta, niin VVO saa tulla myrkyttämään ne paskat hengiltä.

Sunnuntaina laskin lääkematikkaa serkkuni kanssa. Oli hauska tuokio, vaikka yleensä koen matematiikan puuduttavaks töhertelyks. Nyt ymmärsin sanalliset tehtävät ja sain samalla treenata yksikönmuunnoksia ja roomalaisia numeroita. Pakko olla itserakas, mutta oon tyytyväinen itteeni. Matematiikka on looginen laji, mutta jostain syystä mun logiikka ei ole niin yksinkertaista kuin matikka parhaimmillaan on. En puhu naisten logiikasta, koska tää on mun omaani enkä aina tajua muitten naistenkaan ajatuksenjuoksua.

Ystävänpäivä on näemmä sunnuntaina. Olispa se Jenkkilän tapaan Valentinuksen päivä eli vois hömppäillä oman rakkaansa kanssa. Ja sinkut vois hömppäillä omiaan tai halia ystäviään. Tai sitten koko päivä pois, koska Suomessa on paljon yksinäisiä. Joskus mää olin yks niistä, vaan enää en ole, ja siitä olen kiitollinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.