IRC-Galleria

Kaksoset 21.5-21.6Maanantai 04.06.2007 23:44

Levottomasti etsit aina uusia aistimuksia, etkä pysy ikinä aloillasi. Vaihdat kumppania huolettomasti ja olet koko ajan liikkeessä. Seksi on sinulle älyllistä toimintaa. Saatat keskustella älyllisesti tunteista, mutta ne eivät ole sinulle kovin tärkeitä.

Rakkauselämäsi on useimmiten toverillista ja sinulta voi yleensä odottaa vain viileää kiintymystä. Saatat silloin tällöin tuntea himoa, mutta tavallisesti suhtautumisesi seksiin on huoletonta. Hurmaat kiinnostuksen kohteen sulavalla puheella ja uskottelet hänelle, että elätte kaikkien aikojen rakkaustarinaa ja juuri kun toinen osapuoli uskoo kaiken, joko rakastut toiseen tai livahdat karkuun.

Sinulle on ajoittain ongelmallista ymmärtää miltä kumppanistasi tuntuu. Saatat olla niin tietämätön rakastettusi tunteista, että murskaat tämän toiveet rakkaudesta edes huomaamatta sitä. Sinun täytyisikin oppia kuuntelemaan muita. Oletat usein, että kaikista muista tuntuu samalta kuin sinustakin. Toisaalta et aina välttämättä edes tiedä miltä sinusta itsestäsi tuntuu. Tämä on varsin vaarallinen oletus, etenkin kun kumppanisi voivat olla paljon tunteellisempia kuin sinä ja elättelevät mielessään romanttisia kuvitelmia.

Olet puhelias ja vilkas. Sinua ei voi pakottaa pysymään aloillasi. Olet nuorekas ja koet ikuista halua kulkea eteenpäin. Olet myös pohjattoman utelias, nopeatoiminen ja luonteeltasi ailahtelevainen. Eikä sinua ikinä löydä sieltä missä olit hetki sitten.

Sinulle ystävyys on rakkautta tärkeämpää. Olet niin nopea liikkeissäsi ettei seksiin ole aina edes tilaisuutta. Toisaalta saatat harrastaa rentoa seksiä ystävyyden osoituksena. Joskus tyydyt seksiin, vaikka haluaisitkin oikeastaan kumppanuutta, sillä sinun voi joskus olla vaikeaa erottaa näitä kahta asiaa toisistaan.

Puhut lakkaamatta, mistä on toisinaan haittaa rakkauselämälle. Pidät kuitenkin seksistä ja siitä keskustelemisesta.. Nautit pystyessäsi ylipuhumaan jonkun sänkyyn kanssasi. Olet kekseliäs ja mielikuvituksekas. Fantasiasi saattavat hätkähdyttää vähemmän uskaliaita.

Olet synnynnäinen flirttailija, eikä huikentelevaisuutesi häviä minnekään edes vanhemmiten. Käytät flirttaillessasi hyväksesi nokkeluuttasi ja vilkasta mielikuvitusta, joista on hyötyä myös silloin kun sinulle tulee kiire poistua paikalta.

Flirttailu kiehtovan ihmisen kanssa kiinnostaa sinua pitempään kuin useimmat muut ajanvietteet. Kuitenkin mielenkiintosi saattaa lopahtaa yhtäkkiä, ja vaihdat keskustelukumppania - ellet ole jo päätynyt sänkyyn tämän kanssa. Saatat myös huvin vuoksi omaksua mielipiteen, joka on täysin vastakkainen kuin sinun juuri suureen ääneen esittämäsi mielipide.

Kun viimein rakastut, rakkautesi kohde on samanhenkinen ihminen kuin sinä ja hauska seuralainen. Rakastettusi pitää olla ystävä, kumppani, ihminen, joka on kanssasi samalla aaltopituudella.

Aivot ovat yksi erogeeninen alueesi. Kiihotut fantasioista ja seksin ajattelemisesta. Myös puhuminen on mielestäsi eroottista. Sanat ja ajatukset saavat sinut syttymään. Koko pää on sinulle erogeenista aluetta. Nautit pääsi silittelystä, ehkä läheltä hiusrajaa, tai hartioihin ja käsivarsiin ulottuvista niskan sivelystä. Et pidä siitä, että sinun käsistäsi pidetään kovin tiukasti kiinni, mutta käden kevyt sively voi kiihottaa sinua. Samoin kämmenen ja sormien suuteleminen ja näykkiminen, kunhan vain kumppanisi muistaa pitää kosketuksen kevyenä. Myös korvien koskettelu voi tuottaa sinulle suloista nautintoa, etenkin korvan hellä hyväily kielellä.

Nautit fantasioistasi niin paljon, että saatat tyytyä niihin etkä edes yritä toteuttaa niitä kenenkään kanssa. Voit ylläpitää suhdetta omaan itseesi jonkin aikaa täysin riittävänä, ainakin jonkin aikaa.

Pidät naurusta. Leikinlaskusi on vähän ivallista, mutta se on silti hyväntahtoista. Arvostat kumppania joka osaa antaa sinulle samalla mitalla takaisin.

Olet niin muuttuvainen, että sinun mieltymyksiäsi ei voi tarkkaan tietää. Saatat hetken päästä pitää aivan eri asioista kuin tällä hetkellä. Kammoat pitkästyneisyyttä ja siksi partnerisi on oltava halukas ja valmis kokeilemaan mitä tahansa, vaikka ehdotus tuntuisi anatomisesti mahdottomalta.

Pidät myös kaikenlaisista peleistä ja leikeistä, kuten seksileikeistä ja sanaleikeistä. Jos pystyt muuttamaan seksin peliksi, et kyllästy koskaan. Sinun täytyy keskittää ajatuksesi ruumiiseesi edes vähäksi aikaa, jotta rakkauselämäsi olisi todella tyydyttävää.

Puhut paljon käsilläsi ja inhoat siksi sitä, että sinun käsistäsi pidetään lujasti kiinni. Se saa sinut ahdistumaan, ellei toinen osapuoli ole hyvin läheinen ihminen. Et kuitenkaan silloinkaan halua olla käsi kädessä kovinkaan usein.

Jalkojesi koskettelusta et pidä. Se palauttaa sinut takaisin maanpunnalle ja sitä jos mitä inhoat.

Levottomana et siedä minkäänlaista sitomista. Kaipaat vapautta ja itsenäisyyttä ja siksi samaan paikkaan tai edes samaan suhteeseen jämähtäminen liian pitkäksi aikaa nostaa stressitasoasi sietämättömän korkealle.

Sinulla on todella paljon villejä fantasioita ja kuvitelmia. Sinulta ei koskaan lopu ideat kesken ja voit uppoutua fantasioihisi niin totaalisesti, että unohdat todelliset ihmissuhteet. Mielikuvitus partnerisi tuntuu paljon tyydyttävämmältä kuin oikeat kumppanit.

Pitkästyt helposti ja siksi tarvitset älyllisesti virkistäviä kuvitelmia, jotka antavat työtä aivoillesi ja vapauden vilkkaalle mielikuvituksellesi. Miten olisi fantasia tutkimustyönä Kama Sutran kakkososan kirjoittamista varten? Siinä pitäisi riittää ajattelemista tunniksi tai pariksi. Monipuolisuutesi ja kekseliäisyytesi ansioista kirjasta tulisi varmasti varsin kiehtova opus.

Haaveilet mielelläsi myös kiihkeästä seksistä ja orgioista ihan vain kokeillaksesi, miltä ne tuntuisivat. Mielikuvituksessasi voi tapahtua aivan mitä tahansa.

Jätä hänet nauramaan" on mottosi, kun on kyse suhteen päättämisestä. Toivot että kumppanisi tajuaa lähtösi vasta sen tapahduttua. Olet loistava poistumaan nopeasti paikalta, sillä et kestä riitoja etkä jaksa puolustella tekojasi. Luikahdat vain ulos ovesta ja jätät hämmentyneen kumppanisi lukemaan jäähyväiskirjettä ja miettimään "mitä minä tein väärin?". Luultavasti kumppanisi ei kuitenkaan tehnyt mitään väärin. Ehkä kyllästyit tai löysit uuden kiehtovan ihmisen tai ehkä vain halusit katkaista suhteen. "Älä katso taaksesi" on toinen mottosi.

Jos joskus satut päätymään naimisiin, otat avioeron mahdollisimman nopeasti. Et halua olla kahlittuna menneisyyteen. Annat mieluimmin omaisuutesi kumppanillesi kuin alat riitelemään tavaroista - paitsi tietysti kirjoistasi ja levyistäsi.

Usein entiset kumppanisi muistelevat päättynyttä suhdetta lämpimin tuntein. Olihan yhteinen aikanne ainakin hauskaa ja viihdyttävää.

Pidät seurasta ja hauskanpidosta. Sinut huomataan helposti. Olet puhelias, innokas ja vilkasliikkeinen. Et koskaan lakkaa puhumasta ja sinun kätesi elehtivät koko ajan. Hermostuneisuuden energiaa huokuu sinusta paljon ja katselet vähän väliä ympärillesi. Nautit muiden seurasta ja olet sekä vaikuttava, että viihdyttävä persoona. Kestät selibaattiakin tavallista ihmistä kauemmin kuin sinulla on niin paljon muita kiinnostuksen kohteita.



Olenko mä tollanen ?? kai mä oon :D ainakin osittain :)




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.