IRC-Galleria

EI näin Torstai 31.05.2007 10:22

"EI pentutehtaille!

En muista paljoakaan synnyinpaikastani. Siellä oli ahdasta ja pimeää, eivätkä ihmiset koskaan leikkineet kanssamme. Muistan äitini ja hänen pehmeän turkkinsa, mutta hän oli usein sairas ja hyvin laiha. Hänellä oli vain vähän maitoa minulle ja sisaruksilleni. Muistan monien sisaruksieni kuolleen ja kaipaan heitä niin.

Muistan myös päivän, jolloin minut vietiin pois äitini luota. Olin niin surullinen ja peloissani, maitohampaanikin olivat juuri puhjenneet. Minun olisi pitänyt pysyä äitini luona pidempään, mutta hän oli niin sairas. Niin meidät pantiin laatikkoon ja vietiin johonkin outoon paikkaan. Vain me kaksi. Olimme peloissamme ja painauduimme kiinni toisiimme, yksikään ihminen ei silittänyt eikä rakastanut meitä. Niin paljon nähtävää, ääniä ja hajuja!

Olemme kaupassa, jossa on paljon erilaisia eläimiä! Jotkut vaakkuvat! Jotkut naukuvat ja toiset piipittävät! Minut on lukittu siskoni kanssa pieneen häkkiin, voin kuulla muiden pentujen ääniä täältä.

Näen ihmisten katselevan minua. Pidän erityisesti pienistä ihmisistä, lapsista. He näyttävät niin suloisilta ja hauskoilta, ihan kuin he haluaisivat leikkiä kanssani! Kaikki päivät vietämme pienessä häkissämme, joskus ilkeät ihmiset lyövät ikkunaan pelotellakseen meitä. Silloin tällöin meidät viedään ulos ihmisten nähtäväksi. Jotkut ovat helliä mutta toiset satuttavat meitä. Saamme aina kuulla:"Ne on niin söpöjä! Tahdon tuollaisen!", mutta koskaan emme pääse kenenkään mukaan.

Siskoni kuoli viime yönä, kun kauppa oli pimeänä. Painoin pääni hänen pehmeälle turkilleen ja tunsin elämän jättävän hänen pienen, laihan ruumiinsa. Olin kuullut ihmisten sanovan, että hän oli sairas ja minutkin pitäisi myydä alennushintaan, että pääsisivät minusta äkkiä eroon. Luulen pehmeän ininäni olleen ainoan äänen, joka suri siskoani, kun hänen ruumiinsa aamulla otettiin pois häkistä ja heitettiin roskikseen.

Tänään tuli perhe ja osti minut! Voi onnen päivää! He ovat todella mukava perhe ja he todella, todella halusivat minut! He olivat ostaneet kupin ja ruokaa minulle ja perheen tyttö piti minua hellästi sylissään. Rakastan häntä niin paljon! Tytön äiti ja isä kehuvat minua suloiseksi ja hyväksi pennuksi! Minut nimetään Angeliksi, Enkeliksi. Rakastan nuolla uusia ihmisiäni! Perhe pitää minusta hyvää huolta, he ovat helliä ja rakastavat minua. Hellävaroen he opettavat minulle oikean ja väärän, antavat hyvää ruokaa ja paljon rakkautta. Haluan ainoastaan miellyttää näitä ihania ihmisiä! Rakastan perheen pikkutyttöä ja pidän leikkimisestä hänen kanssaan!

Tänään kävin eläinlääkärillä. Se oli outo paikka ja minua pelotti. Sain pari rokotusta, mutta paras ystäväni, pikkutyttö, piti minua hellästi ja sanoi sen olevan OK. Niinpä rentouduin. Eläinlääkäri varmaankin sanoi surullisia sanoja rakkaalle perheelleni, koska he näyttivät kamalan onnettomilta. Kuulin vakavasta lonkkaviasta ja jotain sydämestäni... Kuulin eläinlääkärin sanovan jotain "epämääräisistä kasvattajista" ja siitä, että vanhempiani ei varmaankaan oltu röntgenkuvattu lonkkien osalta. En ymmärtänyt eläinlääkärin puheita, ainoastaan sen, että minua koskee ja koskee myös nähdä perheeni näin surullisena. Mutta he silti rakastavat minua ja minäkin rakastan heitä hyvin paljon!

Olen nyt kuusi kuukautta vanha. Siinä missä useimmat muut pennut ovat vankkoja ja riehakkaita, minuun sattuu kauheasti jo pelkkä liikkuminenkin. Kipu ei koskaan hellitä. Minuun sattuu leikkiä ja juosta rakkaan pikkutyttöni kanssa ja minun on myös vaikea hengittää. Yritän parhaani ollakseni se vahva pentu, joka minun pitäisi olla, mutta se on niin vaikeaa. Sydämeni särkyy kun näen pikkutytön niin surullisena ja kuulen Äidin ja Isän sanovan: "nyt on varmaankin aika". Useita kertoja olen käynyt eläinlääkärillä, eivätkä uutiset ole koskaan hyviä. Aina puhutaan synnynnäisistä ongelmista. Haluan vain tuntea lämpimän auringonpaisteen, leikkiä ja helliä perhettäni. Viime yö oli pahin. Kipu on nyt ainainen olotilani, juominenkin koskee.

Yritän nousta, mutta voin ainoastaan inistä kivusta. Minut viedään autoon viimeisen kerran. Kaikki ovat niin surullisia, enkä tiedä miksi. Olenko ollut tuhma? Yritän aina olla hyvä ja rakastettava, mitä olen tehnyt väärin? Voi kun tämä kipu vain menisi pois! Kunpa vain pystyisin pysäyttämään pienen tytön kyyneleet. Yritän nuolla hänen kättään, mutta voin vain valittaa kivusta.

Eläinlääkärin pöytä on kovin kylmä. Minua niin pelottaa. Ihmiset kaikki halaavat minua ja itkevät pehmeään turkkiini. Voin tuntea heidän rakkautensa ja surunsa. Onnistun nuolemaan pehmeästi heidän käsiään. Eläinlääkärikään ei näytä niin pelottavalta tänään. Hän on hellä ja aavistan jonkinlaista helpotusta kivulleni.

Pikkutyttö pitää minua pehmeästi ja kiitän häntä kaikesta antamastaan rakkaudesta. Tunnen pienen piston etujalassani. Kipu alkaa hellittää ja tunnen rauhan laskeutuvan ylleni. Voin nyt nuolla pehmeästi hänen kättään. Oloni muuttuu nyt unenomaiseksi ja näen äitini ja sisarukseni kaukaisessa vehreässä paikassa. He kertovat minulle ettei siellä ole kipua, ainoastaan rauhaa ja onnellisuutta. Jätän hyvästit perheelleni ainoalla tuntemallani tavalla, pienellä hännän heilautuksella ja kuonon tökkäisyllä. Olin toivonut viettäväni monta vuotta heidän kanssaan, mutta niin vain ei ollut tarkoitettu. "Nähkääs", sanoi eläinlääkäri: ”eläinkaupasta ( tai "jobbareilta") ostetut pennut eivät tule kunnon kasvattajilta". Kipu poistuu nyt ja tiedän, että tulee kulumaan monta vuotta kunnes näen rakkaan perheeni uudelleen."

(Tätä tarinaa saa julkaista ja levittää siinä toivossa, että se osaltaan on pysäyttämässä moraalittomia kasvattajia/välittäjiä - niitä jotka kasvattavat/välittävät pentuja vain rahan vuoksi. Copyright 1999 J. Ellis)

Ethän ota kesäkissaa... Keskiviikko 16.05.2007 09:53

Mökille jätetty

Tuijotti ovea pieni kissa, oli aivan hädissään.
Minä se täällä, avatkaa ovi, onhan jo pimeää.
On nälkä ja jano, unikin jo, minua paleltaa.
Tuo metsäkin huokuu pelottavasti, on jo kuurassa maa.

Ovi aukeni silloin, kun mansikat tuoksui, säteili taivas ja maa.
Ilo kaikui kallion kupeelta, sirkat soitteli viuluaan.
Aurinko hitsasi ahjossaan, lintujen kuoro soi.
Kelli kissa nurmella selällään ja onnen maljasta joi.

Nyt pysyy ovi suljettuna, nukkuu portailla vainaja.
Sillä jäätynyt pisara poskellaan ja silmät suljettuna.
Se pisara hyljätyn kyynel on, se itkunsa itkenyt on.
Vain yksi ovi armahti hyljätyn, pääsi lämpöön ja valohon.

Nyt kissojen taivaassa hyljätty, siellä kyynel on pyyhitty pois.
Saa nukkua helmassa armahtajan, mikä parempi olla vois.
Via dolorosa oli viimeinen polku kesäisen lemmikin.
Muistele lähditkö mökiltä Sinä puhtain sydämin.

-Liisa Aaltonen-

ps. Saa, ja pitääkin, kopioida omaan päikkyyn!!!

ryypiskelyjutskia :DKeskiviikko 09.05.2007 01:15

ryyyyyyb

Laita listaan 5 kaverisi nimet, ja käy katsomassa mitä tapahtuu kun lähet kyseisen henkilönkanssa viihteelle. http://www.pelkotilat.org/?Viihde_Ryyppykaverilaskuri haasta sen jälkeen ystäväsi.

1.Minna - Anne: 27%

Illasta tulee viihtyisä, mutta on parempi jos Minna piiloutuu siinä vaiheessa, kun Anne lähtee hakemaan kirvestä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: makea siideri

2. Minna - Jan: 45%

Jan intoutuu riisuutumaan seudun ainoassa kyläbaarissa onnistuen järjestämään molemmille porttikiellon, mistä Minna ei ilahdu.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: höyryäväksi lämmitetty olut

3. Minna - Laura: 31%

Onnistutte juomaan itsenne niin känniin, että sammutte taksiin, ja koska Minna kärsii vakavista artikulointivaikeuksista osoitetta ääntäessään, kuski vie teidät naapurikuntaan, jonne jäätte iso lasku kourassa krapulaa odottelemaan.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: punaviini

4. Minna - Antti: 95%

Antti hokaa valtavan hauskan baarireissun jälkeen sammuneen teinipoppoon ja näiden vartioimattoman jättipussin alkoholijuomia, ja kekkerit jatkuvat pitkälle seuraavaan iltapäivään.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: lonkero

5. Sanna - Minna: 40%

Sanna saattaa kusta tuoppiin, mistä voi seurata ongelmia.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kossua halvalla tuoremehulla lantrattuna

*mie laitan pari zättikamuu perään

6.Minna - Hannele: 21%

Minna intoutuu painimaan naapurin taulutelevision kanssa. Edessä on pitkä kuiva kausi korvaussummaa lyhentäessä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: B52

7.Tanja - Minna: 40%

Tanja saattaa kusta tuoppiin, mistä voi seurata ongelmia.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kossua halvalla tuoremehulla lantrattuna

8.Veera - Minna: 52%

Veera vetäisee iltaa häiritseville poliisisedille ripaskat, ja kaikkien suureksi hämmästykseksi viranomaiset antavat juhlien jatkua.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: jallukola

9.Minna - Jussi: 63%

Juhlinta sujuu muuten hyvin, mutta lopulta Jussi palailee reissulta ilman housuja. Minna on vähällä saada slaagin nauraessaan tilanteelle.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: jallukola ilman kolaa

10.Tomi - Minna: 79%

Tomi voittaa baarissa tanssikilpailun vilauttamalla loppuhuipennuksena yleisölle ahteriaan ja tienaa tempauksellaan parivaljakolle rutkasti ilmaista juotavaa loppuillaksi.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: asterix

ihihi käykää koittaa :) toi on kiva :D

ihihi :DMaanantai 30.04.2007 00:32

OIKEA NIMESI:
Minna

2. GANGSTA NIMESI: (ekat 3 kirjainta etunimestä plus izzle.)
Minizzle

3.ETSIVÄNIMESI: (lempiväri ja lempieläin)
Musta Kissa

4. SAIPPUAOOPPERANIMESI: (toinen nimesi ja tämän hetkinen sijaintipaikka)
Susanna Sohva

5. STAR WARS NIMESI: (ekat 3 kirjainta sukunimestä, ekat 2 kirjainta etunimestä, ekat 3 kirjainta äidin tyttönimestä)
Karmihei

6. SUPERSANKARINIMESI: (toinen lempivärisi, lempijuoma)
Sininen Kahvi

7. IRAQ-NIMESI: (1. kirjain etunimestä, 3. kirjain sukunimestä, mikä tahansa kirjain toisesta nimestä, 2. kirjain äidin tyttönimestä, 3. kirjain isän toisesta nimestä, 1. kirjain siskon/veljen nimestä, viimeinen kirjain äidin toisesta nimestä)
Mrsela (puuttuu yx kirjain ku ei o siskoo/veljee)

8. INTIAANINIMESI: (lempiväri ja lemmikkisi nimi)
Musta Netta

siis sellasta :D
TERASSIHOROSKOOPPI

KAURIS 22.12. - 19.1.
Kauris saattaa viipyä niin myöhään töissä, että
parhaat terassihetket ovat jo ohi.
Muutenkaan merkki harvoin sortuu terassilla
yltiöpäiseen nautiskeluun.
Säästäväisellä ja tunnollisella kauriilla
kyllä olisi aikaa ja rahaa viipyä terassilla
pitempäänkin, mutta usein luonto ei anna myöten.
Siinä siis ystävillä haastetta.
Juomasuositus: oikein iso


VESIMIES 20.1. - 19.2.
Jos pelkäät politiikkaa ja olet kyllästynyt
maailmanparantamiseen, hakeudu terassilla kauas
vesimiehestä.
Idealistinen vesimies vaan innostuu jutuissaan,
kun saa hieman kuplivaan nenänsä alle.
Koska aikataulut ovat merkille täysin vieraita,
saattaa hän viipyä terassilla hyvin pitkään, jopa
päiviä...
Juomasuositus: tuore pussikalja


KALAT 20.2. - 20.3.
Kala vaihtaa terassiseuruetta tiheään.
Jos kala rypee masennuskaudessaan,
häntä on turha houkutella terassille.
Mutta jos aurinko paistaa kalan vesiin, sen kyllä
huomaa. Terassilla kalalla riittää vilskettä ja vipinää,
eikä seurastakaan yleensä ole puutetta.
Koetapa keksiä kalan kanssa kilpaa
erilaisia käyttötarkoituksia muovituopille.
Juomasuositus: mikä vaan, missä vaan, kunhan on
märkää.


OINAS 21.3. - 19.4.
Oinas on mahtavaa terassiseuraa, sillä hän ei laske
markkojaan, kun ystävistä on kyse.
Oinaan tuleekin siis varoa hyväksikäyttäjiä!
Oinas on vaarassa kiipeillessään pöydillä,
joten tähtimerkin edustajan tapaa loppukesästä
terassilta raaja paketissa.
Juomasuositus: paljon ja erilaisia


HÄRKÄ 20.4. - 21.5.
Säästäväistä härkää ei terassilla tapaa liian usein.
Ystävät, hyvä musiikki tai muut kulttuurielämykset
saattavat johdatella hänet tuopin ääreen.
Manian vaivaama härkä voi kesähelteillä äityä
tuhlaavaiseksi, mistä hän poteekin henkistä krapulaa useita päiviä.
Juomasuositus: tuttu ja turvallinen olut


KAKSOSET 22.5. - 21.6.
Kaksonen vaihtaa terassia kuin perhonen kukkaa.
Jos siis tapaat terassilla söpön ja kiinnostavan
henkilön, ja hän sattuu olemaan kaksonen, et ehkä näe
häntä samalla terassilla toiste.
Pyydä siis puhelinnumero ajoissa!
Kaksosen tunnistaa yleensä ylenpalttisesta
sosiaalisuudesta ja juoruilusta.
Juomasuositus: tumma olut hanasta.


RAPU 22.6. - 22.7.
Kotona viihtyvä työnarkomaani-rapu ehtii käymään
terassilla vain lomallaan.
Seurusteleva rapu vahtaa puolisoaan terassilla
normaaliakin mustasukkaisemmin, mikä koettelee suhdetta.
Ravun ei kannata mennä terassille yksin vaan
mieleisessä seurassa. Leppoisa keskustelu rauhoittaa stressaantunutta
rapua parhaiten.
Juomasuositus: jäävesi


LEIJONA 23.7. - 22.8.
Kesä on leijonan kulta-aikaa.
Leijona saattaa myös vaihtaa terassia tiuhaan
ja on usein ystäviensä ympäröimä.
Terasseista leijona valitsee mieluiten
auringonpaisteisen. Spontaanin leijonan voi nähdä terassilla vaikka
kesken työpäivän, mikä ei ehkä tee hänestä huonoa työntekijää...
Juomasuositus: tummat juomatNEITSYT 23.8. - 22.9.
Tähtimerkeistä neitsyt on ehkä ainoa, joka yhdelle
kaljalle lähtiessään todella juo vain yhden.
Merkki on loistava myös saamaan
muut pysymään "vain yksi" -päätöksessä.
Neitsyt murehtii joskus turhaan muidenkin asioita,
joten oman mielenterveytensä kannalta kiireetön terassilla
istuskelu tekee neitsyelle vain hyvää.
Siinäpä vinkkiä merkin ystäville.
Juomasuositus: kuiva siideri


VAAKA 23.9. - 23.10.
Vaaka pakenee terassille kesän aikana useastikin.
Toisaalta vaaka mieluusti käyttää rahansa
eksoottisiin matkoihin,
joten merkkiä ei välttämättä kotomaan terasseilta
tapaa.
Vaa'an tunnistaa tyylikkäästä pukeutumisesta,
terassillakin.
Juomasuositus: makeat siiderit


SKORPIONI 24.10. - 22.11.
Skorpioni viipyy usein terassilla liian myöhään ja
juo liian nopeasti.
Lisäksi mahapuruja aiheuttavat kesän rasvaiset
ruuat.
Skorpparille suositellaankin siis kevyempää kesää,
ettei veritulppa yllätä.
Onneksi kiihkeä skorpioni tietää loistavan tavan
kuluttaa ylimääräistä energiaa...!
Juomasuositus: kevyet light-limut


JOUSIMIES 23.11. - 21.12.
Tähtimerkki saattaa tänä kesänä joutua kärsimään
hieman huolimattomasta luonteestaan.
Tähtimerkin kannattaisi jättää pankkikortti kotiin
terassille mennessään, sillä eipä olisi ensimmäinen kerta, kun
jousimies tilinsä ylittäisi.
Rahan puuttuminen voi vaikeuttaa matkustelua, joka
on jousimiehen elämän suola.
Juomasuositus: valitse halvin terassi.

ihihi :DSunnuntai 22.04.2007 14:50

ETUNIMESI ALKUKIRJAIN
A=runkkasin
B=söin
C=matkin
D=esitin
E=hakkasin
F=puin
G=väritin
H=oksensin
I=raiskasin
J=nain
K=kokkasin
L=etsin
M=suutelin
N=nuolin
O=kaveerasin
P=nukutin
Q=kiusasin
R=mulkoilin
S=tapoin
T=pahoinpitelin
U=meikkasin
V=nussin
W=taputtelin
X=pitelin
Y=heitin
Z=ulostin
Å=tönäisin
Ä=ruoskin
Ö=raavin

HIUSTESI VÄRI
mustat=viime yönä
tumman ruskeat=eilen
vaalean ruskeat=2 päivää sitten
punaiset=vuosi sitten
vaaleahkot=viime viikolla
blondit=tunti sitten

SYNTYMÄPÄIVÄSI
1=pulkkamäessä
2=liikuntatunnilla
3=kaverin synttäreillä
4=televisiossa
5=levytysstudiossa
6=saunassa
7=jääkiekko-ottelussa
8=sängyssä
9=isosiskon kämpillä
10=autossa
11=koulubussissa
12=lentokentällä
13=uimahallissa
14=lomajahdilla
15=hississä
16=näytelmäkerhossa
17=mummolassa
18=vaatekaupassa
19=strippibaarissa
20=koirankopissa
21=korukaupassa
22=mallitoimistossa
23=tädin häissä
24=ravintolassa
25=hautajaisissa
26=eläintarhassa
27=homobaarissa
28=navetassa
29=metsässä
30=hotellissa
31=ruotsin risteilyllä

SYNTYMÄVUOTESI
1982 ja siitä alaspäin=hammaslääkäriä
1983=opettajaani
1984=leijonaa
1985=takapuolta
1986=tuntematonta poikaa
1987=kissaamme
1988=penistä
1989=homoa
1990=ohikulkijaa
1991=stripparia
1992=naapurin mummoa
1993=isoveljen kaveria
1994=terapeuttiani
1995 ja siitä ylöspäin=rinnakkaisluokan priimusta

KENGÄN NUMERO
35 ja sitä pienempi=ja se oli söpöä
36=ja se kuvasi hyvin persoonaani
37=enkä tajua miksi tein sen
38=ja se oli niin ihana
39=ja se oli kauheinta mitä olen kokenut
40=ja voisin tehdä sen uudestaan vaikka heti
41=ja se oli märkää puuhaa
42 ja sitä isompi=ja siinä hommassa meni käsi kipsiin

MISSÄ OLET NYT
omassa huoneessa=ja kaiken lisäksi jäi traumoja
tietokonahuoneessa=koska tein sen omalla tavallani
kirjastossa=enkä pitänyt siitä muutenkaan
olohuoneessa=mutta en kadu sitä yhtään
kaverilla/sukulaisella=koska osasin sen niin hyvin
kulkuneuvossa=mutta nykyään pelkään sitä
keittiössä=enkä mielestäni edes osannut sitä
muualla=ja päivä päivältä kadun sitä yhä enemmän

Suutelin 2 päivää sitten pulkkamäessä hammaslääräriä ja se kuvasi hyvin persoonaani,mutta en kadu sitä yhtään.

sellasta tänään :D
Kyllikki on arvonsa tunteva, miehen kanssa tasavertainen nainen. Hänelle ovat tärkeitä naisystävät. Kyllikki viihtyy siellä, missä tytöt bailaavat ja kikattavat keskenään. Kyllikki arvostaa naisia, myös itseään. Hänellä on vankka itsetunto. Hän ei vähättele miehiä, mutta ei aseta näitä jalustalle. Hän vaatii kumppaniltaan läsnäoloa ja tasavertaisuutta. Hän ei juokse huikentelevaisen miehen perään eikä turvaudu kyyneliin, vaan maksaa samalla mitalla takaisin. Kyllikki ei kuitenkaan lähde kylille etsimään miessuhteita, vaan tapaamaan toisia naisia. Kyllikin miesystävät eivät aina ymmärrä Kyllikin merkittäviä ystävyyssuhteita naisten kanssa. Kyllikille on merkityksellinen työ tärkeämpiä kuin aineellinen vauraus tai turvallisuus. Kiinnostus työhön saattaa jopa ajaa ihmissuhteiden ohi. Kyllikki tietää usein jo nuorena, mitä hän haluaa aikuisena tehdä ja hän myös seuraa tietään. Miessuhteissaan Kyllikki on suora. Hän ei osaa käyttää naisellisia taktiikoita ja ajaa joskus suhteensa karille pelkkää suoraviivaisuuttaan. Hän ei halua manipuloida ketään ja uskoo toisten tekevän yhtä selväjärkisiä päätöksiä kuin hän itse. Jos mies sanoo haluavansa erota, Kyllikki ei reiluuttaan kyseenalaista päätöstä eikä ylpeyttään paljasta, kuinka kovasti koskee. Kyllikki ei tule ajatelleeksi, että mielialat vaihtelevat, ihastukset tulevat ja menevät, ihmiset tekevät tyhmiä ratkaisuja ja että välillä kannattaisi pelata omaan pussiin. Kyllikin on vaikea käsittää, ettei elämä mene hänen laatimansa käsikirjoituksen mukaan. Kehityssuunta: opettele sietämään epävarmuutta ja keskeneräisiä tilanteita. Anna asioiden kehittyä omalla painollaan.

Kyllikki on Saaren iloisista neidoista se, jota Lemminkäinen tavoittelee vietellessään neidot yksi toisensa jälkeen. Mutta Kyllikki ei kiinnostu naissankarista. Niinpä Lemminkäinen ryöstää Kyllikin mukaansa. Kyllikki taistelee aluksi vastaan ja on epätoivoinen joutuessaan mitättömälle miehelle, tappelijalle ja sodankävijälle. Lemminkäinen kuitenkin vakuuttaa pitävänsä vaimoaan hyvin ja tasavertaisena vierellään. Silloin Kyllikki vaatii häntä vannomaan valan, ettei tämä enää kävisi sotia. Lemminkäinen lupaa vannoa, jos Kyllikki puolestaan vannoo, ettei käy kylällä ja luopuu tanssimisesta. Valat vannotaan ja avioliitto aloitetaan.

ihihi :D

Huonoissa merkeissä alkanut liitto kaatuu heti ensimmäiseen kriisiin. Kun Lemminkäinen lähtee kalalle eikä tulekaan yöksi kotiin, Kyllikki lähtee kisailemaan kylän neitojen kanssa. Kun mies tulee kotiin, kerkeä sisar kantelee Kyllikin käyneen karkeloimassa. Lemminkäinen suuttuu, hylkää vaimonsa ja lähtee kosimaan Pohjolan tytärtä. Kotiin jääneet äiti ja vaimo näkevät eräänä päivän veren valuvan harjasta ja tietävät turman tulleen. Äiti pelastaa Lemminkäisen, mutta avioliitto on mennyttä. Toisella retkellään Pohjolaan Lemminkäinen tappaa Pohjolan isännän ja menee äitinsä neuvosta piilottelemaan Saareen. Siellä hän naissankarina saa miesten vihat päälleen ja joutuu palaamaan kotiinsa. Kodin on kuitenkin Pohjolan väki hävittänyt ja polttanut. Lemminkäinen löytää äitinsä piilopirtistä metsästä, mutta Kyllikkiä ei enää edes mainita. Ehkä hänet vietiin Pohjolaan? Ehkä hänet tapettiin? Vai lähtikö hän omille teilleen surkean aviomiehen alkaessa etsiä uusia naisia?

ihihi tällästä tänään :DTorstai 08.03.2007 20:47

oli pakko. :D

Jos saat yli 45, olet huonoa seuraa.
Jos saat alle 15, on mahdollisuus että olet elänyt elämäsi tähän asti kiven alla vailla elämää ja kontaktia muihin ihmisiin.. vielä pahempaa.

Säännöt
* Plussaa yhteen kaikki tekemäsi asiat.
* Ei ole pakko kertoa mitä olet tehnyt.
* Jos ihmiset haluavat tietää, kysykööt.

Oletko koskaan..

1. Polttanut tupakkaa
2. Juonut alkoholia
3. Nukkunut samassa sängyssä vastakkaista sukupuolta olevan kanssa
4. Nukkunut samassa sängyssä samaa sukupuolta olevan kanssa
5. Suudellut samaa sukupuolta olevaa
6. Harrastanut seksiä
7. Ollut huoneessasi jonkun muun kuin perheenjäsenesi kanssa
8. Katsonut pornoa
9. Ostanut pornoa
10. Tehnyt huumeita
TOTAL: 8

1. Ottanut särkylääkkeitä
2. Ottanut jonkun muun reseptilääkkeitä
3. Valehdellut vanhemmillesi
4. Valehdellut ystävällesi
5. Livahtanut salaa ulos kotoa
6. Tehnyt jotain laitonta
7. Viillellyt itseäsi
8. Satuttanut toista tahallisesti
9. Toivonut jonkun kuolevan
10. Nähnyt jonkun kuolevan
TOTAL: 5

1. Harrastanut kimppaseksiä
2. Ollut ulkona koko yön
3. Syönyt paketillisen jäätelöä yksin
4. Ollut terapeutilla
5. Ollut katkaisuhoidossa
6. Värjännyt hiuksesi
7. Kielisuudellut
8. Ollut auto-onnettomuudessa
9. Ollut yökerhossa
10. Ollut baarissa
TOTAL: 5

1. Ollut villeissä bileissä
2. Ollut strippiklubilla
3. Juonut enemmän kuin kolme kaljaa yhtenä yönä
4. Ollut kesälomalla Floridassa
5. Nuuskinut kaikkea
6. Käyttänyt mustaa kynsilakkaa
7. Käyttänyt käsirautoja
8. Käyttänyt bändipaitoja
9. Kuunnellut räppiä
10. Omistanut 50 Centin CD:n
TOTAL: 3

1. Pukeutunut gootiksi/goottimaisesti
2. Pukeutunut pissikseksi/pissismäisesti
3. Pukeutunut punkkariksi/punkkarimaisesti
4. Ollut ulkona alasti päivällä
5. Varastanut jotain
6. Ollut liian kännissä muistaaksesi mitään
7. Sammunut
8. Pyörtynyt
9. Ihastunut naapuriin
10. Huomannut jonkun livahtavan salaa huoneeseesi
TOTAL: 4

1. Livahtanut salaa jonkun muun huoneeseen
2. Ihastunut parhaaseen ystävääsi
3. Ihastunut parhaan ystäväsi poika/tyttöystävään
4. Ollut konsertissa
5. Ollut kutsuttuna huoraksi/lutkaksi
6. Kutsunut jotain huoraksi/lutkaksi
7. Omistanut auton
8. Rikkonut ikkunan
9. Käynyt suihkussa vastakkaista sukupuolta olevan talossa
10. Harjannut hampaasi jonkun muun hammasharjalla
TOTAL: 4

1. Sanonut Tupacin olevan lempiräppärisi
2. Nähnyt K-15 elokuvan
3. Nähnyt K-18 elokuvan
4. Lintsannut koulusta
5. Ollut leikkauksessa
6. Haavoittunut vakavasti
7. Joutunut oikeuteen
8. Livahtanut ulos ravintolasta maksamatta
9. Sammuttanut ison tulipalon
10. Valehdellut ikäsi
TOTAL: 4

1. Omistanut/vuokrannut asunnon
2. Rikkonut lakia poliisin läsnä ollessa
3. Pettänyt poika/tyttöystävääsi
4. Joutunut ongelmiin poliisien kanssa
5. Jutellut vieraan kanssa
6. Halannut vierasta
7. Suudellut vierasta
8. Ollut vieraan autossa
9. Ollut ahdisteltuna
10. Ollut sanallisesti ahdisteltuna
TOTAL: 5

1. Tavannut jonkun jonka tapasit netissä
2. Ollut tietokoneella 12 tuntia putkeen
3. Puhunut puhelimessa 4 tuntia putkeen
4. Katsonut telkkaria 12 tuntia putkeen
5. Suudellut parhaan ystäväsi poika/tyttöystävää
6. Ollut kutsuttuna huonoksi seuraksi
7. Ajanut kännissä
8. Haukkunut jotain
9. Maannut sohvalla vastakkaisen sukupuolen kanssa
10. Luntannut kokeessa
TOTAL: 5ihihi 43 :D

[Ei aihetta]Perjantai 02.03.2007 21:08

Klikkaa kymmenen satunnaista galleriasta ja laita niiden oletuksen kuvatekstit numeroiduille paikoille klikkailu järjestyksessä heittomerkkien väliin.

1. Heräsin tänään aamulla ja totesin: hän ei ole iloinen
2. Toistelin: yks yö juotiin VÄHÄ viinaa
3. Sanoin luokkatoverilleni: but can you save me?
4. Huomenna sanon ihastukselleni: da myssy
5. Joka kerta kun oon kännissä sanon: osasto-a
6. Vaihdan ehkä oletuskuvani tekstiksi: jos metsään haluat mennä nyt...XD
7. Oon saletisti: nortin<33
8. Kiljasin eilen kaupungilla: kuinka ruttuun saa naamansa-kokeilu :D
9. Ensivuoden tuleva mottoni on: minäolenlentäjänpoika
10. Viimeiset sanani tulevat olemaan : clarc

ihihi hassua :D
Sininen Myrsky
Oletko huomannut, että ystäväsi ja ehkä vähän vieraammatkin avautuvat sinulle helposti kahden kesken kertomaan asioitaan, jopa huoliaan ja murheitaan. Olet empaattinen, toiset huomioonottava Sininen Myrsky, Itsekehityksen voima. Olet nuorekas, monipuolinen ja ystävällinen ja pysyt aina liikkeellä. Intuitiollasi pystyt näkemään syvemmälle kuin yleensä ja sukeltamaan asioiden ytimeen. Empaattisuudessasi kiinnitä huomiota myös omaan itseesi ja jaksamiseesi.

Planetaarinen
Sinua ohjaa täydellistämisen planetaarinen sointu, numero kymmenen. Tämä sointu on pitkälle eteenpäin suuntautuvien asioiden numero ja siihen liittyy voimakas pyrkimys eteenpäin. Jos elämässäsi on paljon muutosvaatimuksia, sisäiset paineesi voivat aika ajoin tuntua jopa ylipääsemättömiltä. Muista pitää elämän perusasiat kunnossa. Ole lempeä ja anteeksiantavainen itsellesi. Olemme kunakin hetkenä täydellisiä juuri sellaisina kuin mitä olemme.