IRC-Galleria

Vitun virukset !! Tiistai 31.07.2007 02:27

Meseeni pääsi virus! KELE

www.msnvirusvaroitus.urli.net

sieltä ohjeita !

Varokaa immeiset.

Tämäkin on Murpelolta :)

Olen 51% nainen ja 49% mies :D

Just just :D :D
Pöllitty Murpelolta :)


K.A.M.I.: Kaunis Allergikko joka Mässäilee ja Ilakoi


M.I.N.N.A.: Miehekäs, Iloinen, Naisellinen ja Naisellinen Astmaatikko

yllätys :D :D taas tätäTorstai 19.07.2007 00:57

Kummalla puolella sänkyä nukut yleensä?
~no ei sil o välii :D

Pihviä vai kanaa?
~molemmat menee

Onko sinun koskaan pitänyt hypätä autosta ulos oksentamaan?
~on muutaman kerran

Kumman jalan pistät housuista sisään ensimmäiseksi?~
~tota vissiin oikean ...

Suihku vai kylpy?
~suihku on mut ei ammetta... kuka ostaa mulle ammeen ??

Mitä söit lounaaksi tänään?
~töis puuroa ja ruisleipää

Menisitkö mielummin telttailemaan vai viiden tähden hotelliin?
~riippuu paikasta ja seurasta

Mikä on sinun lempi kova karkki?
~turkinpippuri *slurp*

Oletko ikinä ollut niin humalassa että sinut on jouduttu raahaamaan jonnekin?
~jep

Oletko oksentanut koska olet juonut liikaa?
~jep

SEKALAISIA
Kauanko olet yleensä suihkussa?
~joku alle 10 min

Miltä sinusta tuntuu juuri nyt?
~ööö emt

Oletko pitkä vai lyhyt?
~lyhyt

Kuunteletko nyt jotain kappaletta?
~jep... ensiferum soi

Onko sydämesi koskaan särkynyt?
~jep

Missä olet tällä hetkellä?
~kotona,sohvalla

Mitä kaikkia mahdollisia ääniä kuulet juuri nyt?
~vain musaa... päästäni ei kuulu mitään :D

Sano kolme tavaraa mitä näät sinun vasemmalla puolella?
~öö vesilasi,kynä,kake

Millainen on syntymämerkkisi?
~ei oo sellasta

Pidätkö toisesta nimestäsi enemmän kuin etunimestäsi?
~en kai

LEMPI

Jogurtti?
~valion metsämansikka *slupr*

Tupakkamerkki?
~sininen tai vihree l&m

Piirretty elokuva?
~siis varmaan kaikki :)

Itsetehty ruoka?
~kaikki tietenki :D

Sunnuntain viettotapa?
~oiskos nukkuminen

Ruokakauppa?
~s-market on tos naapuris

Vaatekauppa?
~kaikki :D


joo sellasta vaan ... tylsäää ...

Kaksoset 21.5-21.6Maanantai 04.06.2007 23:44

Levottomasti etsit aina uusia aistimuksia, etkä pysy ikinä aloillasi. Vaihdat kumppania huolettomasti ja olet koko ajan liikkeessä. Seksi on sinulle älyllistä toimintaa. Saatat keskustella älyllisesti tunteista, mutta ne eivät ole sinulle kovin tärkeitä.

Rakkauselämäsi on useimmiten toverillista ja sinulta voi yleensä odottaa vain viileää kiintymystä. Saatat silloin tällöin tuntea himoa, mutta tavallisesti suhtautumisesi seksiin on huoletonta. Hurmaat kiinnostuksen kohteen sulavalla puheella ja uskottelet hänelle, että elätte kaikkien aikojen rakkaustarinaa ja juuri kun toinen osapuoli uskoo kaiken, joko rakastut toiseen tai livahdat karkuun.

Sinulle on ajoittain ongelmallista ymmärtää miltä kumppanistasi tuntuu. Saatat olla niin tietämätön rakastettusi tunteista, että murskaat tämän toiveet rakkaudesta edes huomaamatta sitä. Sinun täytyisikin oppia kuuntelemaan muita. Oletat usein, että kaikista muista tuntuu samalta kuin sinustakin. Toisaalta et aina välttämättä edes tiedä miltä sinusta itsestäsi tuntuu. Tämä on varsin vaarallinen oletus, etenkin kun kumppanisi voivat olla paljon tunteellisempia kuin sinä ja elättelevät mielessään romanttisia kuvitelmia.

Olet puhelias ja vilkas. Sinua ei voi pakottaa pysymään aloillasi. Olet nuorekas ja koet ikuista halua kulkea eteenpäin. Olet myös pohjattoman utelias, nopeatoiminen ja luonteeltasi ailahtelevainen. Eikä sinua ikinä löydä sieltä missä olit hetki sitten.

Sinulle ystävyys on rakkautta tärkeämpää. Olet niin nopea liikkeissäsi ettei seksiin ole aina edes tilaisuutta. Toisaalta saatat harrastaa rentoa seksiä ystävyyden osoituksena. Joskus tyydyt seksiin, vaikka haluaisitkin oikeastaan kumppanuutta, sillä sinun voi joskus olla vaikeaa erottaa näitä kahta asiaa toisistaan.

Puhut lakkaamatta, mistä on toisinaan haittaa rakkauselämälle. Pidät kuitenkin seksistä ja siitä keskustelemisesta.. Nautit pystyessäsi ylipuhumaan jonkun sänkyyn kanssasi. Olet kekseliäs ja mielikuvituksekas. Fantasiasi saattavat hätkähdyttää vähemmän uskaliaita.

Olet synnynnäinen flirttailija, eikä huikentelevaisuutesi häviä minnekään edes vanhemmiten. Käytät flirttaillessasi hyväksesi nokkeluuttasi ja vilkasta mielikuvitusta, joista on hyötyä myös silloin kun sinulle tulee kiire poistua paikalta.

Flirttailu kiehtovan ihmisen kanssa kiinnostaa sinua pitempään kuin useimmat muut ajanvietteet. Kuitenkin mielenkiintosi saattaa lopahtaa yhtäkkiä, ja vaihdat keskustelukumppania - ellet ole jo päätynyt sänkyyn tämän kanssa. Saatat myös huvin vuoksi omaksua mielipiteen, joka on täysin vastakkainen kuin sinun juuri suureen ääneen esittämäsi mielipide.

Kun viimein rakastut, rakkautesi kohde on samanhenkinen ihminen kuin sinä ja hauska seuralainen. Rakastettusi pitää olla ystävä, kumppani, ihminen, joka on kanssasi samalla aaltopituudella.

Aivot ovat yksi erogeeninen alueesi. Kiihotut fantasioista ja seksin ajattelemisesta. Myös puhuminen on mielestäsi eroottista. Sanat ja ajatukset saavat sinut syttymään. Koko pää on sinulle erogeenista aluetta. Nautit pääsi silittelystä, ehkä läheltä hiusrajaa, tai hartioihin ja käsivarsiin ulottuvista niskan sivelystä. Et pidä siitä, että sinun käsistäsi pidetään kovin tiukasti kiinni, mutta käden kevyt sively voi kiihottaa sinua. Samoin kämmenen ja sormien suuteleminen ja näykkiminen, kunhan vain kumppanisi muistaa pitää kosketuksen kevyenä. Myös korvien koskettelu voi tuottaa sinulle suloista nautintoa, etenkin korvan hellä hyväily kielellä.

Nautit fantasioistasi niin paljon, että saatat tyytyä niihin etkä edes yritä toteuttaa niitä kenenkään kanssa. Voit ylläpitää suhdetta omaan itseesi jonkin aikaa täysin riittävänä, ainakin jonkin aikaa.

Pidät naurusta. Leikinlaskusi on vähän ivallista, mutta se on silti hyväntahtoista. Arvostat kumppania joka osaa antaa sinulle samalla mitalla takaisin.

Olet niin muuttuvainen, että sinun mieltymyksiäsi ei voi tarkkaan tietää. Saatat hetken päästä pitää aivan eri asioista kuin tällä hetkellä. Kammoat pitkästyneisyyttä ja siksi partnerisi on oltava halukas ja valmis kokeilemaan mitä tahansa, vaikka ehdotus tuntuisi anatomisesti mahdottomalta.

Pidät myös kaikenlaisista peleistä ja leikeistä, kuten seksileikeistä ja sanaleikeistä. Jos pystyt muuttamaan seksin peliksi, et kyllästy koskaan. Sinun täytyy keskittää ajatuksesi ruumiiseesi edes vähäksi aikaa, jotta rakkauselämäsi olisi todella tyydyttävää.

Puhut paljon käsilläsi ja inhoat siksi sitä, että sinun käsistäsi pidetään lujasti kiinni. Se saa sinut ahdistumaan, ellei toinen osapuoli ole hyvin läheinen ihminen. Et kuitenkaan silloinkaan halua olla käsi kädessä kovinkaan usein.

Jalkojesi koskettelusta et pidä. Se palauttaa sinut takaisin maanpunnalle ja sitä jos mitä inhoat.

Levottomana et siedä minkäänlaista sitomista. Kaipaat vapautta ja itsenäisyyttä ja siksi samaan paikkaan tai edes samaan suhteeseen jämähtäminen liian pitkäksi aikaa nostaa stressitasoasi sietämättömän korkealle.

Sinulla on todella paljon villejä fantasioita ja kuvitelmia. Sinulta ei koskaan lopu ideat kesken ja voit uppoutua fantasioihisi niin totaalisesti, että unohdat todelliset ihmissuhteet. Mielikuvitus partnerisi tuntuu paljon tyydyttävämmältä kuin oikeat kumppanit.

Pitkästyt helposti ja siksi tarvitset älyllisesti virkistäviä kuvitelmia, jotka antavat työtä aivoillesi ja vapauden vilkkaalle mielikuvituksellesi. Miten olisi fantasia tutkimustyönä Kama Sutran kakkososan kirjoittamista varten? Siinä pitäisi riittää ajattelemista tunniksi tai pariksi. Monipuolisuutesi ja kekseliäisyytesi ansioista kirjasta tulisi varmasti varsin kiehtova opus.

Haaveilet mielelläsi myös kiihkeästä seksistä ja orgioista ihan vain kokeillaksesi, miltä ne tuntuisivat. Mielikuvituksessasi voi tapahtua aivan mitä tahansa.

Jätä hänet nauramaan" on mottosi, kun on kyse suhteen päättämisestä. Toivot että kumppanisi tajuaa lähtösi vasta sen tapahduttua. Olet loistava poistumaan nopeasti paikalta, sillä et kestä riitoja etkä jaksa puolustella tekojasi. Luikahdat vain ulos ovesta ja jätät hämmentyneen kumppanisi lukemaan jäähyväiskirjettä ja miettimään "mitä minä tein väärin?". Luultavasti kumppanisi ei kuitenkaan tehnyt mitään väärin. Ehkä kyllästyit tai löysit uuden kiehtovan ihmisen tai ehkä vain halusit katkaista suhteen. "Älä katso taaksesi" on toinen mottosi.

Jos joskus satut päätymään naimisiin, otat avioeron mahdollisimman nopeasti. Et halua olla kahlittuna menneisyyteen. Annat mieluimmin omaisuutesi kumppanillesi kuin alat riitelemään tavaroista - paitsi tietysti kirjoistasi ja levyistäsi.

Usein entiset kumppanisi muistelevat päättynyttä suhdetta lämpimin tuntein. Olihan yhteinen aikanne ainakin hauskaa ja viihdyttävää.

Pidät seurasta ja hauskanpidosta. Sinut huomataan helposti. Olet puhelias, innokas ja vilkasliikkeinen. Et koskaan lakkaa puhumasta ja sinun kätesi elehtivät koko ajan. Hermostuneisuuden energiaa huokuu sinusta paljon ja katselet vähän väliä ympärillesi. Nautit muiden seurasta ja olet sekä vaikuttava, että viihdyttävä persoona. Kestät selibaattiakin tavallista ihmistä kauemmin kuin sinulla on niin paljon muita kiinnostuksen kohteita.Olenko mä tollanen ?? kai mä oon :D ainakin osittain :)
EI näin Torstai 31.05.2007 10:22

"EI pentutehtaille!

En muista paljoakaan synnyinpaikastani. Siellä oli ahdasta ja pimeää, eivätkä ihmiset koskaan leikkineet kanssamme. Muistan äitini ja hänen pehmeän turkkinsa, mutta hän oli usein sairas ja hyvin laiha. Hänellä oli vain vähän maitoa minulle ja sisaruksilleni. Muistan monien sisaruksieni kuolleen ja kaipaan heitä niin.

Muistan myös päivän, jolloin minut vietiin pois äitini luota. Olin niin surullinen ja peloissani, maitohampaanikin olivat juuri puhjenneet. Minun olisi pitänyt pysyä äitini luona pidempään, mutta hän oli niin sairas. Niin meidät pantiin laatikkoon ja vietiin johonkin outoon paikkaan. Vain me kaksi. Olimme peloissamme ja painauduimme kiinni toisiimme, yksikään ihminen ei silittänyt eikä rakastanut meitä. Niin paljon nähtävää, ääniä ja hajuja!

Olemme kaupassa, jossa on paljon erilaisia eläimiä! Jotkut vaakkuvat! Jotkut naukuvat ja toiset piipittävät! Minut on lukittu siskoni kanssa pieneen häkkiin, voin kuulla muiden pentujen ääniä täältä.

Näen ihmisten katselevan minua. Pidän erityisesti pienistä ihmisistä, lapsista. He näyttävät niin suloisilta ja hauskoilta, ihan kuin he haluaisivat leikkiä kanssani! Kaikki päivät vietämme pienessä häkissämme, joskus ilkeät ihmiset lyövät ikkunaan pelotellakseen meitä. Silloin tällöin meidät viedään ulos ihmisten nähtäväksi. Jotkut ovat helliä mutta toiset satuttavat meitä. Saamme aina kuulla:"Ne on niin söpöjä! Tahdon tuollaisen!", mutta koskaan emme pääse kenenkään mukaan.

Siskoni kuoli viime yönä, kun kauppa oli pimeänä. Painoin pääni hänen pehmeälle turkilleen ja tunsin elämän jättävän hänen pienen, laihan ruumiinsa. Olin kuullut ihmisten sanovan, että hän oli sairas ja minutkin pitäisi myydä alennushintaan, että pääsisivät minusta äkkiä eroon. Luulen pehmeän ininäni olleen ainoan äänen, joka suri siskoani, kun hänen ruumiinsa aamulla otettiin pois häkistä ja heitettiin roskikseen.

Tänään tuli perhe ja osti minut! Voi onnen päivää! He ovat todella mukava perhe ja he todella, todella halusivat minut! He olivat ostaneet kupin ja ruokaa minulle ja perheen tyttö piti minua hellästi sylissään. Rakastan häntä niin paljon! Tytön äiti ja isä kehuvat minua suloiseksi ja hyväksi pennuksi! Minut nimetään Angeliksi, Enkeliksi. Rakastan nuolla uusia ihmisiäni! Perhe pitää minusta hyvää huolta, he ovat helliä ja rakastavat minua. Hellävaroen he opettavat minulle oikean ja väärän, antavat hyvää ruokaa ja paljon rakkautta. Haluan ainoastaan miellyttää näitä ihania ihmisiä! Rakastan perheen pikkutyttöä ja pidän leikkimisestä hänen kanssaan!

Tänään kävin eläinlääkärillä. Se oli outo paikka ja minua pelotti. Sain pari rokotusta, mutta paras ystäväni, pikkutyttö, piti minua hellästi ja sanoi sen olevan OK. Niinpä rentouduin. Eläinlääkäri varmaankin sanoi surullisia sanoja rakkaalle perheelleni, koska he näyttivät kamalan onnettomilta. Kuulin vakavasta lonkkaviasta ja jotain sydämestäni... Kuulin eläinlääkärin sanovan jotain "epämääräisistä kasvattajista" ja siitä, että vanhempiani ei varmaankaan oltu röntgenkuvattu lonkkien osalta. En ymmärtänyt eläinlääkärin puheita, ainoastaan sen, että minua koskee ja koskee myös nähdä perheeni näin surullisena. Mutta he silti rakastavat minua ja minäkin rakastan heitä hyvin paljon!

Olen nyt kuusi kuukautta vanha. Siinä missä useimmat muut pennut ovat vankkoja ja riehakkaita, minuun sattuu kauheasti jo pelkkä liikkuminenkin. Kipu ei koskaan hellitä. Minuun sattuu leikkiä ja juosta rakkaan pikkutyttöni kanssa ja minun on myös vaikea hengittää. Yritän parhaani ollakseni se vahva pentu, joka minun pitäisi olla, mutta se on niin vaikeaa. Sydämeni särkyy kun näen pikkutytön niin surullisena ja kuulen Äidin ja Isän sanovan: "nyt on varmaankin aika". Useita kertoja olen käynyt eläinlääkärillä, eivätkä uutiset ole koskaan hyviä. Aina puhutaan synnynnäisistä ongelmista. Haluan vain tuntea lämpimän auringonpaisteen, leikkiä ja helliä perhettäni. Viime yö oli pahin. Kipu on nyt ainainen olotilani, juominenkin koskee.

Yritän nousta, mutta voin ainoastaan inistä kivusta. Minut viedään autoon viimeisen kerran. Kaikki ovat niin surullisia, enkä tiedä miksi. Olenko ollut tuhma? Yritän aina olla hyvä ja rakastettava, mitä olen tehnyt väärin? Voi kun tämä kipu vain menisi pois! Kunpa vain pystyisin pysäyttämään pienen tytön kyyneleet. Yritän nuolla hänen kättään, mutta voin vain valittaa kivusta.

Eläinlääkärin pöytä on kovin kylmä. Minua niin pelottaa. Ihmiset kaikki halaavat minua ja itkevät pehmeään turkkiini. Voin tuntea heidän rakkautensa ja surunsa. Onnistun nuolemaan pehmeästi heidän käsiään. Eläinlääkärikään ei näytä niin pelottavalta tänään. Hän on hellä ja aavistan jonkinlaista helpotusta kivulleni.

Pikkutyttö pitää minua pehmeästi ja kiitän häntä kaikesta antamastaan rakkaudesta. Tunnen pienen piston etujalassani. Kipu alkaa hellittää ja tunnen rauhan laskeutuvan ylleni. Voin nyt nuolla pehmeästi hänen kättään. Oloni muuttuu nyt unenomaiseksi ja näen äitini ja sisarukseni kaukaisessa vehreässä paikassa. He kertovat minulle ettei siellä ole kipua, ainoastaan rauhaa ja onnellisuutta. Jätän hyvästit perheelleni ainoalla tuntemallani tavalla, pienellä hännän heilautuksella ja kuonon tökkäisyllä. Olin toivonut viettäväni monta vuotta heidän kanssaan, mutta niin vain ei ollut tarkoitettu. "Nähkääs", sanoi eläinlääkäri: ”eläinkaupasta ( tai "jobbareilta") ostetut pennut eivät tule kunnon kasvattajilta". Kipu poistuu nyt ja tiedän, että tulee kulumaan monta vuotta kunnes näen rakkaan perheeni uudelleen."

(Tätä tarinaa saa julkaista ja levittää siinä toivossa, että se osaltaan on pysäyttämässä moraalittomia kasvattajia/välittäjiä - niitä jotka kasvattavat/välittävät pentuja vain rahan vuoksi. Copyright 1999 J. Ellis)

Ethän ota kesäkissaa... Keskiviikko 16.05.2007 09:53

Mökille jätetty

Tuijotti ovea pieni kissa, oli aivan hädissään.
Minä se täällä, avatkaa ovi, onhan jo pimeää.
On nälkä ja jano, unikin jo, minua paleltaa.
Tuo metsäkin huokuu pelottavasti, on jo kuurassa maa.

Ovi aukeni silloin, kun mansikat tuoksui, säteili taivas ja maa.
Ilo kaikui kallion kupeelta, sirkat soitteli viuluaan.
Aurinko hitsasi ahjossaan, lintujen kuoro soi.
Kelli kissa nurmella selällään ja onnen maljasta joi.

Nyt pysyy ovi suljettuna, nukkuu portailla vainaja.
Sillä jäätynyt pisara poskellaan ja silmät suljettuna.
Se pisara hyljätyn kyynel on, se itkunsa itkenyt on.
Vain yksi ovi armahti hyljätyn, pääsi lämpöön ja valohon.

Nyt kissojen taivaassa hyljätty, siellä kyynel on pyyhitty pois.
Saa nukkua helmassa armahtajan, mikä parempi olla vois.
Via dolorosa oli viimeinen polku kesäisen lemmikin.
Muistele lähditkö mökiltä Sinä puhtain sydämin.

-Liisa Aaltonen-

ps. Saa, ja pitääkin, kopioida omaan päikkyyn!!!

ryypiskelyjutskia :DKeskiviikko 09.05.2007 01:15

ryyyyyyb

Laita listaan 5 kaverisi nimet, ja käy katsomassa mitä tapahtuu kun lähet kyseisen henkilönkanssa viihteelle. http://www.pelkotilat.org/?Viihde_Ryyppykaverilaskuri haasta sen jälkeen ystäväsi.

1.Minna - Anne: 27%

Illasta tulee viihtyisä, mutta on parempi jos Minna piiloutuu siinä vaiheessa, kun Anne lähtee hakemaan kirvestä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: makea siideri

2. Minna - Jan: 45%

Jan intoutuu riisuutumaan seudun ainoassa kyläbaarissa onnistuen järjestämään molemmille porttikiellon, mistä Minna ei ilahdu.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: höyryäväksi lämmitetty olut

3. Minna - Laura: 31%

Onnistutte juomaan itsenne niin känniin, että sammutte taksiin, ja koska Minna kärsii vakavista artikulointivaikeuksista osoitetta ääntäessään, kuski vie teidät naapurikuntaan, jonne jäätte iso lasku kourassa krapulaa odottelemaan.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: punaviini

4. Minna - Antti: 95%

Antti hokaa valtavan hauskan baarireissun jälkeen sammuneen teinipoppoon ja näiden vartioimattoman jättipussin alkoholijuomia, ja kekkerit jatkuvat pitkälle seuraavaan iltapäivään.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: lonkero

5. Sanna - Minna: 40%

Sanna saattaa kusta tuoppiin, mistä voi seurata ongelmia.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kossua halvalla tuoremehulla lantrattuna

*mie laitan pari zättikamuu perään

6.Minna - Hannele: 21%

Minna intoutuu painimaan naapurin taulutelevision kanssa. Edessä on pitkä kuiva kausi korvaussummaa lyhentäessä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: B52

7.Tanja - Minna: 40%

Tanja saattaa kusta tuoppiin, mistä voi seurata ongelmia.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kossua halvalla tuoremehulla lantrattuna

8.Veera - Minna: 52%

Veera vetäisee iltaa häiritseville poliisisedille ripaskat, ja kaikkien suureksi hämmästykseksi viranomaiset antavat juhlien jatkua.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: jallukola

9.Minna - Jussi: 63%

Juhlinta sujuu muuten hyvin, mutta lopulta Jussi palailee reissulta ilman housuja. Minna on vähällä saada slaagin nauraessaan tilanteelle.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: jallukola ilman kolaa

10.Tomi - Minna: 79%

Tomi voittaa baarissa tanssikilpailun vilauttamalla loppuhuipennuksena yleisölle ahteriaan ja tienaa tempauksellaan parivaljakolle rutkasti ilmaista juotavaa loppuillaksi.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: asterix

ihihi käykää koittaa :) toi on kiva :D

ihihi :DMaanantai 30.04.2007 00:32

OIKEA NIMESI:
Minna

2. GANGSTA NIMESI: (ekat 3 kirjainta etunimestä plus izzle.)
Minizzle

3.ETSIVÄNIMESI: (lempiväri ja lempieläin)
Musta Kissa

4. SAIPPUAOOPPERANIMESI: (toinen nimesi ja tämän hetkinen sijaintipaikka)
Susanna Sohva

5. STAR WARS NIMESI: (ekat 3 kirjainta sukunimestä, ekat 2 kirjainta etunimestä, ekat 3 kirjainta äidin tyttönimestä)
Karmihei

6. SUPERSANKARINIMESI: (toinen lempivärisi, lempijuoma)
Sininen Kahvi

7. IRAQ-NIMESI: (1. kirjain etunimestä, 3. kirjain sukunimestä, mikä tahansa kirjain toisesta nimestä, 2. kirjain äidin tyttönimestä, 3. kirjain isän toisesta nimestä, 1. kirjain siskon/veljen nimestä, viimeinen kirjain äidin toisesta nimestä)
Mrsela (puuttuu yx kirjain ku ei o siskoo/veljee)

8. INTIAANINIMESI: (lempiväri ja lemmikkisi nimi)
Musta Netta

siis sellasta :D
TERASSIHOROSKOOPPI

KAURIS 22.12. - 19.1.
Kauris saattaa viipyä niin myöhään töissä, että
parhaat terassihetket ovat jo ohi.
Muutenkaan merkki harvoin sortuu terassilla
yltiöpäiseen nautiskeluun.
Säästäväisellä ja tunnollisella kauriilla
kyllä olisi aikaa ja rahaa viipyä terassilla
pitempäänkin, mutta usein luonto ei anna myöten.
Siinä siis ystävillä haastetta.
Juomasuositus: oikein iso


VESIMIES 20.1. - 19.2.
Jos pelkäät politiikkaa ja olet kyllästynyt
maailmanparantamiseen, hakeudu terassilla kauas
vesimiehestä.
Idealistinen vesimies vaan innostuu jutuissaan,
kun saa hieman kuplivaan nenänsä alle.
Koska aikataulut ovat merkille täysin vieraita,
saattaa hän viipyä terassilla hyvin pitkään, jopa
päiviä...
Juomasuositus: tuore pussikalja


KALAT 20.2. - 20.3.
Kala vaihtaa terassiseuruetta tiheään.
Jos kala rypee masennuskaudessaan,
häntä on turha houkutella terassille.
Mutta jos aurinko paistaa kalan vesiin, sen kyllä
huomaa. Terassilla kalalla riittää vilskettä ja vipinää,
eikä seurastakaan yleensä ole puutetta.
Koetapa keksiä kalan kanssa kilpaa
erilaisia käyttötarkoituksia muovituopille.
Juomasuositus: mikä vaan, missä vaan, kunhan on
märkää.


OINAS 21.3. - 19.4.
Oinas on mahtavaa terassiseuraa, sillä hän ei laske
markkojaan, kun ystävistä on kyse.
Oinaan tuleekin siis varoa hyväksikäyttäjiä!
Oinas on vaarassa kiipeillessään pöydillä,
joten tähtimerkin edustajan tapaa loppukesästä
terassilta raaja paketissa.
Juomasuositus: paljon ja erilaisia


HÄRKÄ 20.4. - 21.5.
Säästäväistä härkää ei terassilla tapaa liian usein.
Ystävät, hyvä musiikki tai muut kulttuurielämykset
saattavat johdatella hänet tuopin ääreen.
Manian vaivaama härkä voi kesähelteillä äityä
tuhlaavaiseksi, mistä hän poteekin henkistä krapulaa useita päiviä.
Juomasuositus: tuttu ja turvallinen olut


KAKSOSET 22.5. - 21.6.
Kaksonen vaihtaa terassia kuin perhonen kukkaa.
Jos siis tapaat terassilla söpön ja kiinnostavan
henkilön, ja hän sattuu olemaan kaksonen, et ehkä näe
häntä samalla terassilla toiste.
Pyydä siis puhelinnumero ajoissa!
Kaksosen tunnistaa yleensä ylenpalttisesta
sosiaalisuudesta ja juoruilusta.
Juomasuositus: tumma olut hanasta.


RAPU 22.6. - 22.7.
Kotona viihtyvä työnarkomaani-rapu ehtii käymään
terassilla vain lomallaan.
Seurusteleva rapu vahtaa puolisoaan terassilla
normaaliakin mustasukkaisemmin, mikä koettelee suhdetta.
Ravun ei kannata mennä terassille yksin vaan
mieleisessä seurassa. Leppoisa keskustelu rauhoittaa stressaantunutta
rapua parhaiten.
Juomasuositus: jäävesi


LEIJONA 23.7. - 22.8.
Kesä on leijonan kulta-aikaa.
Leijona saattaa myös vaihtaa terassia tiuhaan
ja on usein ystäviensä ympäröimä.
Terasseista leijona valitsee mieluiten
auringonpaisteisen. Spontaanin leijonan voi nähdä terassilla vaikka
kesken työpäivän, mikä ei ehkä tee hänestä huonoa työntekijää...
Juomasuositus: tummat juomatNEITSYT 23.8. - 22.9.
Tähtimerkeistä neitsyt on ehkä ainoa, joka yhdelle
kaljalle lähtiessään todella juo vain yhden.
Merkki on loistava myös saamaan
muut pysymään "vain yksi" -päätöksessä.
Neitsyt murehtii joskus turhaan muidenkin asioita,
joten oman mielenterveytensä kannalta kiireetön terassilla
istuskelu tekee neitsyelle vain hyvää.
Siinäpä vinkkiä merkin ystäville.
Juomasuositus: kuiva siideri


VAAKA 23.9. - 23.10.
Vaaka pakenee terassille kesän aikana useastikin.
Toisaalta vaaka mieluusti käyttää rahansa
eksoottisiin matkoihin,
joten merkkiä ei välttämättä kotomaan terasseilta
tapaa.
Vaa'an tunnistaa tyylikkäästä pukeutumisesta,
terassillakin.
Juomasuositus: makeat siiderit


SKORPIONI 24.10. - 22.11.
Skorpioni viipyy usein terassilla liian myöhään ja
juo liian nopeasti.
Lisäksi mahapuruja aiheuttavat kesän rasvaiset
ruuat.
Skorpparille suositellaankin siis kevyempää kesää,
ettei veritulppa yllätä.
Onneksi kiihkeä skorpioni tietää loistavan tavan
kuluttaa ylimääräistä energiaa...!
Juomasuositus: kevyet light-limut


JOUSIMIES 23.11. - 21.12.
Tähtimerkki saattaa tänä kesänä joutua kärsimään
hieman huolimattomasta luonteestaan.
Tähtimerkin kannattaisi jättää pankkikortti kotiin
terassille mennessään, sillä eipä olisi ensimmäinen kerta, kun
jousimies tilinsä ylittäisi.
Rahan puuttuminen voi vaikeuttaa matkustelua, joka
on jousimiehen elämän suola.
Juomasuositus: valitse halvin terassi.