IRC-Galleria

kaphy

kaphy

0110101101100001011100000110100001111001

MaanantaiMaanantai 07.11.2005 21:18

Kiitos eilisen niskahieronnan, päätä pystyy nyt liikuttelemaan ilman suurempia tuskia :) Ja pelaaminenkin oli hauskaa, vaikka lyhyeksi jäikin eilisillan sessio. Luulen jopa, että keksin jotain kehitettävää hahmolleni. Viimeviikon hyvä tuuli meni tänäaamuna viemäristä alas, ja mielentila normalisoitui tasaiseen perusvitutukseen. Mukana on mukava lisäkoukku: lähimuistissa on tuoreena hetkellisen hyväntuulen fiilikset, joten nyt vituttaa se, että vituttaa.

Aamulla herätessä oli vielä ihan jees, kunnes muistin, että titujatkon tutkielman aiheenmäärityksen dedis on tänään. Sen jälkeen mieleen on palautunut massoittain asioita, joista pitää olla huolissaan ja stressata. Mutta se oli odotettavissa. Hyvä tuuli ei voi koskaan kestää kauaa. Ja sen loppuminen vain lisää vitutuksen tunnetta.

Haluaisin tilata infernon. Ei se edes maksa hirvittäviä summia. Musiikki on lohdullinen pakopaikka, lähimpänä jotain sellaista, mitä kutsutaan tärkeäksi asiaksi elämässä. "It's more than our religion, it's the only way to live..." Manowar on hyvä asia. Rentouttava asia. Sellainen, joka pitää pään kasassa. Sellainen tärkeä.

Päivän teema: Manowar - The Gods Made Heavy Metal

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.