IRC-Galleria

kapteeni|kosmos

kapteeni|kosmos

Örph

TJ1!!!!!!!!!!!!Torstai 05.07.2007 12:13

SE ON TJ1 JA KAMAT ON PALAUTETTU!!!!JUMALISTE ETTÄ ON HYVÄ FIILIS NYTTEN!


just äske palautettii kamat ja ku katoin varusvaraston ulkopuolella ulos tulevien ilmeitä ku ne oli palauttanu kamansa ni kukaan ei murjottanu kaikki oli sillee ":)"
mut ei oo mikään yllätyskään, nyt on niin kevyt olo ku kaappi on lähes tyhjä. jäljellä on vain päällä oleva varustus ja joku sadetakki jotka viedään huomen aamusta pois!
sit huomen stadiin ja nollat taulus loppuillan!!!

tässä on myös ollu pient läppää jos on nähny leffan "1408" joka perustuu stephen kingin kirjaan.


kandee kattoo leffa ennenku lukee jos haluu nähä sen
SPOILER VAROITUS:






siinä se jäbä on siel huonees 1408 ja sekoo siel sit siel pyörii sellanen digikello missä on tunti aikaa ja sitku se on lopussa se kellon aika ni vähän ennen sitä se herää rannalt ja jatkaa elämäänsä siellä ulkopuolel ja on onnellinen et se tais ollakki unta tjsp ja yht äkkii se onki taas siel huoneessa ja aika menee nollaan ja koko paska alkaa alusta ja se jätkä alkaa huuta "I WAS OUT!!!!I WAS OUT!!!"....

ni tosta leffast tuli mieleen et mitäs jos täällä kävis samoin ja yht`äkkii ku päivät menee nollaan tääl intis ja sit pääset kotiin ja sit alkaiski tää vuos uudelleen :D sit varmaan sekois samanlailla ku se jäbä siin leffas ja alkais huutaa "I WAS OUT!!!!I WAS OUT!!!"... :D se vois olla kyl aikamoinen painajainen..... mut pitää toivoo ettei niin nyt kävis..

HUOMEN ULOS TÄÄLT!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.