IRC-Galleria

karetka

karetka

Ota sun juoma ja mee lattialle!

Selaa blogimerkintöjä

Hollanti päivä 5Lauantai 04.04.2009 01:09

Lähdin tyytyväisenä töihin tänään 20vaille 8 :) Herätin pasin ennen kun lähdin, niin kyllä se sitten nousi ylös kun mä lähdin tepastelee 15min reipasta kävely vauhtia töihin.

Töissä oli mukavaa. Perjantai on siivous päivä, jonka ohessa pestään valmiit autot viedään ne ulos ja tehään helpot hommat maanantaille.
Puhuttiin taas duunissa kaikkee maasta taivaaseen ja ei saatu selvää toisiemme englannista, joten jutut jäivät lyhyeen :D
Ei siin mitään hauka työporukka on. Todella hyvin tulen juttuun ja ne auttaa aina ku en tajuu jotain.
Eväs tauoilla tosin istun yksiskeni pyödässä kun muut jutteleva ja nauravat hollanniksi... :( nyyh. Välillä joku sanoo, et kivan lämmin aurinko.
No kyllä se täst mä pärjään. Vähän CUP A SOUPpii ja leipää naamaan ja sit takaisin hommiin.

Lähdettiin sitten töiden jälkeen Pasin kanssa kauppaan ostoksille. Rahaa meni se 100e/puoliksi. Kuitti oli varmaan metrin pituinen... Siinä sitten kannettiin autoon kun saatiin Pasin opettajalta kyyti.
Noh kämpän pihassa juuri ennen ku avasin oven nii Pasi kertoo, et VOI VITTU JÄI LÄMPPÄRI PÄÄLLE!! (oli tajunnu matkalla duuniin, mut ei voinu kääntyy takas. :D) Ikkunat kiinni ulkona +25astetta ja lämmitin täysillä olohuoneessa... Juostiin (käveltiin) olkkariin (2m) kattomaan meidän upeaa viime kauppareissulta tuomaamme lämpömittari/päivämäärä/herätyskello/kelon lämpömittaria!! SAATANA +39 astetta!!!! Vittu meinattiin paahtuu siel hupparit päällä. Samalla kun avasimme kaikki mahdolliset luukut ja ikkunat ja ovet ajateltiin et mitäs jos siivottaisiin koko kämppä näin viikonlopun kunniaksi.

Puuhasteltiin sitten parituntia. Putsattiin joka nurkka, tampattiin matot, tiskattiin kaikki tiskit, järjestettiin kamat järkevästi (kaikki irtaimisto kaappeihin piiloon), perkele siivottiin tää kämppä siistimpään kuntoo mitä tää oli kun tänne tultiin!

No läydettiin sit kaapista tietokone kaiuttimet ja nyt on popitus päällä. Siihen volume määrään ettei kaiuttimet rätise... -.-

Tässä tää päivä oli. Ruokana jälleen pihvejä marinaadista ja korppujauholla kuorrutettua, salaattia, sekä perunaa :)namnam


Kiitos teille ja HYVÄÄ VIIKONLOPPUA täältä hollannista missä valuutta on hamppu :D:D:D
"oheessa linkki ja päiväkirjassa kuva" <3

http://hiki.pedia.ws/wiki/Hollanti

Ikävä Lauraa :((<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.