IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

tänne jotain tekstiä...Sunnuntai 29.01.2012 02:36

...olis kai hyvä kirjottaa kun ei näköjään oo heinäkuun jälkeen mitään kirjotettua.

Niko oli 2v tarkastuksessa 85,5cm ja himpun vajaa 11kg. Maitoallergiatesti toistettiin 19. päivä, pitäs varata sen lääkärille aika ens viikon loppupuolelle tai seuraavan alkupuolelle, jotta kuullaan tulokset.

Pikkukakkonen on jo viikoilla 18+5, ultran mukaan laskettu aika on 25.6. Menkkojen mukaan 29.6., mut tuo ultran mukanen kuulostaa kyl oikeemmalta. Mutta eiköhän se silti heinäkuun puolella synny. 8.2. on rakenneultra ja jospa jalkoväliäänkin vilauttais niin vois sitten käydä aleissa ostamassa tarvittaessa tytölle vaatetta, pojalle vaatetta kyllä riittää, neutraalia ei hirveesti taida olla.

Koulussa oli tällä ja viime viikolla kokeet ja nyt on enkkukin alkanut, juttelin open kanssa, et voisinko skipata enkun kokonaan, mut koska mulla ei oo mitään virallista todistusta (yo-todistusta lukuunottamatta) englannin kielen taidosta, niin kurssi ois läpästävä. Suositteli myös tunneilla käymään, mut kun tuo koulu ei ole ees lukiopohjanen niin enkku on peruskoulutasoa, joten en kyl taida sinne jäädä..varsinkin kun on just viimenen tunti 21-22 ja kotiinkin melkeen tunnin ajomatka... Tällä viikolla oli koe 17-19 ja sit ois ollu 2 vapaatuntia ja sit 1h enkkua niin lähdin sit shoppailemaan heti kokeen jälkeen ja lintsasin enkun, niinkuin varmaan moni muukin. Alennusmyynneistä löyty yhet äitiyshousut ja -paita, rintsikat ja alushousuja (oli viel kauppaan 6€:n alennuskuponki niin oli hyvinkin halvat alet), Nikolle paitoja ja housut ens talveks+hanskat (jos käytäs suomessa taas talvella), niin ja Cars alkkareita. Dave sai sukkia.

Dave sai töitä, alotti 16. päivä (siis siltä loppu työt 16.8). Edelleen ootetaan päivämäärää oikeudenkäyntiä varten, kun sen pomo ei oo erotusrahoja maksanu viel senttiäkään. Uus työ on puutarhahuonekaluja myyvässä kaupassa, työ ajat ma-pe 10-14+16-20 ja la 10-13 eli ei kovin kivat, mut onneks se on tos viereisessä kylässä et ei aja ku vajaa 5min sinne. Samassa kylässä kylässä kun Nikon päiväkotikoulu. Ja niin sehän alotti nyt toisessakin keskiviikkoiltasin ja lauantaiaamusin. Ihan kivalta tuntuu paikka, mut viel on joka kerta itkeny sinne mennessä, ekana päivänä olivat 2 tuntia yrittäneet sitä syöttää ja luulen, et sen takia ei tykkää sinne mennä. Sanoin, et jos ei syö niin antakaa sen olla. Kyllä se sit pyytää jos nälkä tulee. Katotaan miten alkaa sujumaan. Tääl espanjas stressataan hirveesti jos lapset ei syö, tai syö muka tarpeeks. Super Nannyssäkin lähes joka jakso käsittelee syömäongelmia... Mut ei ihmekkäán kun hyväks aamupalaks mielletään keksit ja muffinit. Sit ihmetelläán kun lapset on niin lihavia, no ei oo meijän poju vaik kyllä sekin aivan liikaa herkuttelee..kiitos lähinnä isänsä vaikka kyllä minäkin joskus tykkäán sille herkkuja antaa.

Koitanpa seuraavalla kerralla kirjottaa aiemmin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.