IRC-Galleria

katsvvv

katsvvv

moiiii ihmiseeeet tulkaaa jutskaaa mul =) <3 ja seuratkaa instas katsvvv

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

kokeilkaaaaaKeskiviikko 27.05.2015 09:29

"Bloody Mary" tarinoita
Nykyään kutsuttu Bloody Mary, oli aikoinaan Englannin kuningatar nimeltään Mary Worth. Siihen liittyy monta tarinaa.
Ohjeet: Mene vaikka vessan peilin eteen. Siellä pitää olla pimeää. Ei ole väliä onko yö, itsekin menin tätä ihan päivällä. Jos haluat Bloody Maryn tulevan näkyviin, sinun pitää hokea kolme kertaa "Bloody Mary". Kun olet nämä hokenut, peiliin pitäisi ilmestyä vanha nainen, joka on aivan verinen.

Tämä on todella jännittävää, ja tästä saattaa tulla pelkoja ja traumoja. Olen kuullut että tähän voi pahimmassa tapauksessa kuolla mutta se ei ole varmaa...
Älä siis mene ikinä tätä vain huvin vuoksi.

Tätä ei kannata ottaa aivan todesta, vaikka olisitkin kuullut vaikka minkälaisia tarinoita tästä. Sillä kun katsot peiliin pimeässä, ja ehkä olet vähän peloissasikin, peilikuva vääristyy, ja mielikuvituksesi lähtee helposti laukkaamaan. Eli älä ota kaikkea todesta mitä näät - ole siis skeptinen. Pimeässä kuva vääristyy ja ajattelet helposti näkeväsi jotain outoa, mikä ei välttämättä ei ole edes totta.

Bloody Mary on kansantarina tytöstä, jonka sanotaan ilmestyvän peiliin, kun hänen nimensä mainitaan kolmeen tai useampaan kertaan. Tytön sanotaan tietävän kutsujan hyvät ja pahat teot. Jos on ollut paha, henki riistää silmät ja tappaa uhrinsa kiduttaen helvetissä. Hänen kutsumiseensa tarvitaan kynttilöitä ja tiettyjä loitsuja, joita tietävät vain harvat. Yleensä myös kerrotaan, että hänen kutsumisensa ei toimi ilman kylpyhuoneen tai WC:n peiliä ja että kaikkien valojen pitää olla sammuksissa. Monet näkevät Bloody Maryn harmaapukuisena verisenä vanhana naisena. Vain muutamaan otteeseen on väitetty, että peiliin on ilmestynyt nuori, ilkeän näköinen nainen hääpuvussa. Bloody Mary -tarina voi olla todennäköisesti fiktiivinen tarina ihmisten pelottelemiseksi, sillä sehän on urbaanilegenda, joka kiertää suusta suuhun.


En muuten suosittele kokeilemaan sitä leikkiä pimeässä vessassa. Tarinassa on jonkinlainen perä, koska ihmisiä on loukkaantunut vakavasti sitä leikkiessään, jopa ilmeisesti kuollut. Itse en kokeilisi sitä missään nimessä enkä suosittele kenellekään tempun testaamista.

Ohjeet Bloody Maryyn:

1. Ota ainakin 3 punaista kynttilää.
2. Mene vessaan ja sytytä ne.
3. Sammuta valot.
4. Sano 3 kertaa, Bloody Mary.
5. Odota hetki... (n. 10 sekunttia)
6. Laita valot päälle.
7.Nyt peiliin pitäisi ilmestyä tämä kyseinen Bloody Mary.
(Huom! Sinun täytyy olla yksin vessassa!)

Mikä ihmeen Bloody Mary?:

Bloody Mary on nainen, joka kuoli omissa häissään, kun meni pesemään joen rannalle kasvojaan. Mary tippui jokeen ja hänen hää-mekko riekaloitui ja hän sai paljon haavoja.

Millainen Bloody Mary on?:

-Mustat hiukset
-Riekaleinen häämekko
-Paljon haavoja
-Tuijottaa tyhjyyteen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.