IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

kattja

kattja

huumorilla tuunattu

joulu on taas joulu on taasKeskiviikko 05.12.2007 20:08

ainakin kohta. sitä ennen on kyllä sen sataseittemänkymmentäkahdeksan muuta hommaa, mutta ei se paljon paina:)

Helpotti huomattavasti, kun uskalsin ottaa ratkaisevan hypähdyksen ja jättää kemian pois lukujärjestyksestä. Toivotaan, etten mä tulevaisuudessa törmää tilanteeseen, jossa tajuan et just tää viimeinen kemiankurssi olis ollu lähes elintärkeä. Luotan siihen, ettei näin tule käymään. Sain tän seurauksena muunneltua vähän muidenkin aineiden paikkoja (okei itseasias vaan ruotsin..), ja nyt voin alkaa ja kertailla kirjoituksiin. Jännittää. Kaivoin kaikki tarvittavat kurssikirjat, ja aika pinohan niistä kasautui.. Päivä ja asia kerrallaan:)

Ens viikolla olis puurojuhla, ja meidän abiturienttesien näytelmä on vielä jokseenkin vaiheessa... :D Eletään toivossa että saadaan se kasaan ajoissa. Sit on niiden kahden ihanan kihlajaiset, jee<3 ja sit JOULU! Aika menee niiiiin nopeesti, että ihan pelottaa. Kohta on jo lakkiaiset.. Toivottavasti.

Näyttää siltä, että elämä nyt on aika toive- ja luottamuspainoista..:) Mut mikäs siinä on luottaes, kun on hyvä pohja mihin luottaa. Kyl yläkerran Iskä hoitaa;)

Älkää ihmiset ressatko:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.