IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

:DTiistai 23.09.2008 02:54

ootteko kattonu subilt sitä ihme kummitustalosuperpaskasarjaa, mis ne menee niis linnois puhuu kummituksille ja selvittää et ketä ne on niinku ennen ollu ?

mä oon kattonu sitä :D mut ihan vaan sen takii et niist se mies joka osaa -kommunikoida- niitten aaveitten kaa on niin täys läppä! :D siit näkee oikeesti naamasta et se vittu vetää hatusta kaikki mitä sille muka sanotaa
"joo, siis tää kaveri.. mikä sun nimi olikaa?..jerr.jeryyieoo? jerry! nii siis tää jerry on niinku tapettu sillee tääl. jossai. missä sut tapettii. vess..vesitornissa? aa vessassa! joo, ja nyt se on niinku tosi vihanen teille ja niinku vähä mullekki et ollaa tääl. PAM! oho, siis tääl on niinku joskus räjähtäny joku pommiki täs huonees. ja mä tiesin sen siit et ku tultii tähän linnaa ni näin tän paikan niin ihan TOTALLY palasina. eiku siis pommit . oli niit useempii. ku näin ku kattoki lens ilmaa."

HEI COME ON !
kuka oikeesti menee tälläseen paskaan! :"DD jos ton sarjan on tarkotus olla pelottava ni sori guys, pielee meni. mä saan aina illan vatsalihas harjotukset ku katon ton.
viimekski se äijä sai jonku hirmu sätkyn sii kesken kaiken ja kenenkää ilme ei värähtäny? ainii, jos ne osaski ennustaa sen! ni ne ties jo valmiiks et se tulee tapahtumaa :D NOOT.

kannattaa oikeesti kattoo :D se äijä on ihan paras !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.