IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

ei oo tottaKeskiviikko 29.07.2009 14:57

eilinen ilta oli kyl sellanen mitä en ois koskaa uskonu tapahtuvan
en sitte millää

menin eka riksuu sii jossai kaheksan aikaa. menin suoraa abc ja siel milla soittaa mulle ja kertoo et kämppä olis tyhjä et jos vaan vuokranantajalle käy ni voisin muuttaa jo tänää (:
sit kävin ostaa yhen juhlasiiderin sen kunniaks

no sit J tuli siihen röökille kuuntelee mun ihkutusta ja onnittelee mua (: sit alettii vaa puhuu V:stä ja meinaatti et no hitto, mennäänkö ajelee sen kaa. olin luvannu J:lle et tarjoon sille ku se uhkas mennä alko lakkoo ja sehän ei mun seuras onnistu ni sit se ehdotti et jos ostan nyt sille bissee ni se on messis. no kysyttii V:ltä et lähtiskö se mulle, I:lle ja J:lle kuskiks. no sehän lähti. sit vietii skootteri sairaalalle ja istuttii autoo. sit oltii sakon valois ku J sai idean et nyt lähetää kuulkaas hyvinkäälle.
no, sinne mentii.

se oliki sit taas semmonen juttu se.
katottii vähä et ompa tääl hirveesti kyttii liikentees et onks tää ihan normaalia. kolme maijaa oli parkis korukaupan lähel. just.
sit mä aloin kattoo vähä tarkemmin ni sii jossai hotellin eteises oli kaks kyttää, kauheet luotiliivit ja kypärät ja kilvet kädes ;o kukaa ei eka meinannu uskoo mua ku sanoin !
no sit mentii jossai käymää ja ku tultii takas ni ne maijat tulee kauheet vauhtii meit kohti ja nää luotiliivi kaverit jouksee niitten maijalle joka oli vähä kauempana. öö okei :o
no ne maijat sit katos mut me löydettii ne hetken päästä ku ne oli tukkinu yhen liikenneympyrän ja otti jonku jätkän kii :o hyiiiii. kaikkee sitä näkee. J toivo et meitä ois ammuttu :D

no mentii hyvinkäält sit J:lle ku V:lle tuli muuta menee. Sit sinne tuli toinenki J joka lähti meiän kaa käymää tervas hakee mun passoa pullo jonka jälkee se lähti kotii nukkuu :D sit saatii great idea lähtee hämeenlinnaa ku ei olla siel käyty pitkää aikaa ! sielt ei oo mtn ihmeellist kerrottavaa. muutaku et oli hauskaa (:

hml tultii takas riksuu jonka jälkee lähettii viel takas hyvinkäälle. sit pikku kattii alko väsyttää ja V heitti meiät J:lle jossa Ibu raiskas mun selän ! ai vittu mä sanon saatana. ibu tais todellaki nauttia ku se "HIERO" mua :D paikat ihan mustelmil :D sit siel oli sellanen vitun ihmissyöjäki saatana. meinas syödä mun käden. paisti <3

että siinä se. nukuin yöllä muuten tunnin. JA AAMUSTA EI PUHUTA, tai velotan sen 370 teiltä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.