IRC-Galleria

Pe jälkeenpäin kerrottunaSunnuntai 04.05.2008 02:58

unohtu kirjottaa eile .. okei Anniina tuli ja olin luvannu et se sais ratsii Astilla , mut sit siit äijäst ei kuulunu mitää ja just ku oltii lähös se onneks soitti :) pelastus :)
noh Asti oli kai ollu kiva maastos , mut kun mentii sinne tallii meinattii älliistyy ,, asti oli menny ulos vasta klo 12 aamulla ja sille annettii jo joskus klo 6 ilta ruoka ja se oli lehmän ruokaa ja pelkkää leipää ! sit siel karsinas oli puruu vaa sellanen sentti siin keskel ja reunoissa ei sit ollu ollenkaa :/ ja ne jotka siin kesken oli , oli kuses kokonaa et jes! sit siel oli paskat ynm. mukavaa ;/ ja suolakivi lattialla ( ihme ku sellanen ees oli..) mut sitä ihmeteltii et sille oli ostettu kisa hevosten ruokaa ja valkonen koulukisa satulahuopa :DD ja sit sil oli joku XXXXLLL kokonen hikiloimi :/


Että sillee ...


no eka anniina lähti maastoo ja lopuks tuli sitte kentälle.. mä ratsastin Harmin ekä lämpäseks ja sit päivi hyppäs sill. ja täytyy sanoo et oli kunno vauhti päällä , ei meinannu pysyy ollenkaa käsis :D vaikka hallitsinmä sen kyl täysin koko ajan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.