IRC-Galleria

kaurakahvi

kaurakahvi

( DOVAHKIIN )

Selaa blogimerkintöjä

Itku.Keskiviikko 04.04.2012 17:22

Äiti raahasi mun piirtopöydän tänne, ja me molemmat nähtiin kynä mun sängyllä. Tää huone on nyt käännetty ympäri kolme kertaa ja oon katsonut myös loput kämpästä, arvatkaa onko kynää missään?

Mahdollisuus 1: kynää ei ikinä tuotu tänne ja meillä on molemmilla jaettu valemuisto

Mahdollisuus 2: kynä on tuotu tänne ja se on ihan oikeasti hävinnyt.

Kynällä hintaa n. 70 euroa, koska niitä ei myydä erikseen lähes ollenkaan (Suomessa, enkä ole tähän nähnyt muuallakaan) ja tietynmerkkisen laudan kanssa toimii vain saman merkin kynä.

Onneks mulla ei oo just nyt menoja kuin puolen vuoden tulojen edestä muutenkaan (koiranruoka 76e, Dirun vitun DVD:t 177e, passi 80e). Ikävintä on, että mä luulen, etten pärjää pariakaan viikkoa ilman tota kynää, koska esim. nyt mulla hajoaa pää kun haluaisin piirtää mutten pysty, nimim. first world problems.
Ongelmia lisää se, että ainoa toinen väline, millä voisi piirtää, on lyijykynä - tässä taloudessa ei ole paperia, lyijykynää eikä terotinta, eikä tässä kylässä kauppaa, mistä niitä saisi. Sen sijaan pyyhekumi kyllä löytyy.

Itku pitkästä ilosta ja suolaa vaan haavoihin, saatana.

Jotenkin mun piirtotarvetta ei tyydytä skribailla viivoja värillisille tarralapuille kuulakärkikynällä. Vois kuvitella että tällaiselle amatöörille se riittäiskin, mutta oon vissiin vihdoin liittynyt väline- ja laatuelitismin piiriin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.