IRC-Galleria

kaurakahvi

kaurakahvi

( DOVAHKIIN )

Selaa blogimerkintöjä

WoWi pelasta mut!Perjantai 25.05.2007 20:28

Rakas päiväkirja.

Minulla on paha olo, olen varmaan emo.

Tänään oli viimeinen päivä Mässylässä, mutta so what. Elämä on tyhjää.

Ai niin, rakas päiväkirja, luulen, että minulla on poikaystävä. Sillä on kummallisia fyysisiä ominaisuuksia, kuten lätisevä penis.

Siis hei. Lätisevä.
Öö.

Aika surkuhupaisaa sinänsä, koska olen ollut tähän saakka niin totaalinen lesbo ja sitoutumiskammoinen. No, olen kyllä vieläkin. Siis sitoutumiskammoinen.

Tytöt on ällöjä.

Sporeggar on down for emergency mainentance, ja arvatkaa haluanko kirota, Xain parka on siellä ihan yksin. Ja mä olin muutenkin saanut yhteensä kaikilla sivustoilla vain viisi kommenttia. HUOH.
Enkä ees jännännyt sitä kommenttimäärää kuin koko viikon, ei ollut pettymys tai silleen. Enkä nyt todellakaan puhu galleriasta.

Joo. Mulla on huone täynnä painavia säkkejä, pitäisi purkaa tavarat paitsi että olen laiska eikä niille muutenkaan ole tilaa. Lisäksi masentaa kun en osaa mitään juuri tällä hetkellä enkä jaksa pelatakaan mitään, ja argggggh. Vattu. Saamari.

Mut. Ostan, öö, joskus kaksi poikarottaa, ja niiden nimiksi tulee nyt sitten Hitler ja Napoleon.

Mulla ei ole traumoja historiankirjasta.
MutQ Soubi ja Ritsuka ei ollu tarpeeX omaperäsii Jonnen mielest ni NÄIN SIT GÄWI!!11
(itse asiassa mun idolini, jonka idoli satun myös itse olemaan, kirjoitti joskus vuonna nakkisämpylä ficin, jossa verrattiin rakastavaisia Hitleriin ja Napoleoniin, ja mulla vähän jäi jumittaan tai silleen. Lol reps. Ehkä mä keksin vielä paremmat nimet. Kuten Caesar ja Tutankhamon? Mä en nimittäin kauhean mielelläni huutaisi tuolla pihalla et "Omg Hitler sä oot niiiiiin ihana!"
Arvaatte varmaan miksi.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.