IRC-Galleria

Missä olet oi laupias samarin?Sunnuntai 13.11.2005 01:05

Olipa taas harvinaisen paska päivä duunissa. Ensin yks käskee mut tekemään hyllyetikettejä, ja sitten toinen valittaa miksen ole kassalla. Ja just kun olen päässyt tauolle ja istunut rättiväsyneenä alas känninen poikaystävä soittaa kotoa ja ruinaa tuomaan pullon viiniä. Syöksyn alkoon ja ehdin juuri ennen sulkemisaikaa, ja sit saan moitteet siitä että tulen myöhässä tauolta.

Eilen meni "hieman myöhään" kolassa cosmopolitanien merkeissä ja olisin tarvinnut tulitikut silmäluomiini, mutta jotenkin sinnittelin läpi tahmeantakkuisen työpäivän, ja sen jälkeen vielä kahden tunnin inventaarion laskemalla suklaarasioita ja muita joulun tuoksuvia ruokaherkkuja. Ei helkatti miten maha kurni suklaatryffelipaketteja ja belgialaisia suklaaunelmia kuolatessa. Raahasin kotiin kivistävillä hartioillani kaksi viinipulloa ja läjän pahvilaatikoita mitä ihanimmassa leudossa lounaistuulessa, pakkaaminen muuttoa varten voi viimein alkaa. Sen saa tosin tehdä tuo juoppo mieheni.

Äsken alkoi vielä perhana vieköön korventaa kurkkutorvessa ilkeästi, mutta kevytviili (rasvaa vain 2,5%!) höystettynä vehnänalkioilla (sisätävät runsaasti kuitua sekä b- ja e-vitamiineja!) ja kas kummaa, närästys helpotti ainakin hetkeksi. Syynä taitaa olla kahvikuppi minkä menin kittaamaan työpäivän päätteeksi klo 20, mutta pakkohan se oli juoda kun ilmaiseksi sai! Kunhan nuo mahahapot nyt rauhoittuisivat, voisi mukavammin keskittyä seuraamaan suosikkisarjaani, World Poker Touria.

Alkaa än yy tee NYT!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.