IRC-Galleria

kendi^

kendi^

moi mä oon pekka ja lennän helikopterilla.

Blogimerkintä

- Vanhempi »

hyvä bosnia!Maanantai 29.05.2006 18:29

olipa kerran pekka jolla oli tylsää koeviikolla eikä lakitieto oikein napannu, vaikka dopingiksi luulemani vahavärikynät ovatkin jo nenässä :/

unohdin jälleen näyttää iki-ihanalle uskonnonopettajalleni poissaoloja (niiden määrä kun nyt on jostain kumman syystä kasvanut eksponentaalisesti viime aikoina) korvaavat tehtävät ja alkaa olemaan sellai hassu fiilis että on yhtä järkevää mennä juttelemaan kyseiselle maikalle kuin näyttää punaista nenäliinaa T-72 panssarivaunua ohjaavalle raivohullulle härälle. ainoa ero on se että härällä on myötätuntoa edes sen verran, että kosauttaa vain puolet genitaalialueestani seinälle. siispä valitsen härän.

rakas ystäväni YTL otti ja alensi äikän arvosanaani B:stä A:han, joka meinaa sitä, että tänä iltana tulee raipasta. chacarron. toisaalta herra sensori oli leikkinyt ilmeisesti transformereilla, sillä muutosleikit eivät jääneet siihen, vaan hän myös korotti M:nä lähteneen enkunkyhäelmäni E:ksi ja palikkamatikan C:n M:ksi.

on outoa, että olen täysi-ikäinen, enkä vieläkään tiedä mikä minusta tulee isona. olen jo tässä muutaman kuukauden aikana ehtinyt kokeilla paria työpaikkaa (arvostettu kolmannen pyörän paikka, norjan opettaja, sekä ojankoriste), mutta en ole vieläkään löytänyt sellaista, mitä jaksaisin pidempään kuin 6 tuoppia, 3 lonkkua sekä muutama salmarishotti. ehkä jossain tuolla on minulle sopiva työpaikka. pitäisi varmaan kysäistä jos pääsisi puolustusvoimien miinaharava -harjoittelijaksi pariksi viikoksi, niin CV:ni saisi hieman lisäpuhtia sekä punertavan sävyn.

pikkuveikka pääsi tänään puuhamaahan koko luokan kanssa. mua niin nakertaa. tyypillistä. aina pienet ja viattomat pääsevät hillumaan isojen poikien känniääliö -groundseille. ois pitäny salamatkustaa samulin repparissa sinne ja perillä huutaa kovaan ääneen "kendi bäk in da hood. this is my matafaking turffi" ysimillistä heilutellen. ja sit mennä liukumäkeen.

joop, nyt vois mennä koittamaan jos vaikka toi lakitieto tekis jotain radikaalia ja alkais kiinnostamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.