IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

kengänpohjat

kengänpohjat

if you don't live for something you'll die for nothing

Uusimmat blogimerkinnät

ANALBIINOMaanantai 17.12.2007 17:03

Noo niin, eli >8'D
Perjantaina hytisin kakskyt minaa et Monan juna tuli, sit Marko tunnisti meijät mun hakaneuloista ja heitti meijät mun siskolle. Sit hissi ei tullu, eikä tiedetty mistä kerroksesta pääsee ulos ku ne oli vaihtunu viimenäkemästä sillee et oli vaa krkset 1-9 eikä K, AK ja 1-7 8< Nii en mä voinu osaa!
Niiinii sitte myöhästyttii vähä, mut kuitenki sit miitattii Curry Euromarketilla, sit mentii kirjastolle (käynnissä mummojen porvaribileet jea o/) ja ootettii Helii ku se raahas ittensä paikalle, ku se oli sit tietty nukahtanu..

Noo mentii sitte Helin ja lisäks Monan ja Karrin kaa, jotka on muute vitun lesboja eikä mahu samaan autoon kaikki, nii eka prismaan ettiin Helille Ei-liian-suuria tekokynsiä. (ei löydetty niit koskaa.) Sit heseen, "ei mulla ookaan nälkä, haluun jotai spice icesta.." "En haluukaa, mennää filkkarii, haluun karkkii.." Noo niitä se sit loppujenlopuks ottiki. Mut sit niil oli taas nälkä, ja mentii sit pyöreesee Hesee kuuntelee ruskeeta musiikkia.
Syötiin sitte lammasviiliä, pihvitomaatteja ja ranskalaisii joiden pitäis olla sinisiä, ja mä en oo etana ku oon psykoottinen kurpitsa jolla on skitsofrenia ja oon karannu mielisairaalasta. Nii ja Karrin puhelin, johon se ei saanu vastata, oli vieläki keltanen.

Sitte mentii asemalle miittaamaan Eeva äkkiä, sitte Heliki meni siitä ja, sitte mä en osannu mitää asentoja 8< Karri vaa sano mulle niin eikä aatellu mun tunteita yhtään...

Sen jälkee mentii sit jumittaa junapuistoon, ja siin junan katolla oli piirustuspaperia 8D joku oli piirtäny siihen junan, ja Karri luovana kirjotti siihen sitte MOLO. Joo.
Karrilla oli kissa, jolla oli aivot, ja sitte se hyppi, siis Karri, ei se kissa, Liisa Ihmemaassa reikiin ja Mona tutkiskeli kamelin siitintä. Sitte ku oltii jumitettu siel puistos pari tuntii, ja lähettii pois nii nähtii niit juttui mist tulee höyryy ("tuol just tulee yhestä!" "MITÄ MISSÄ?") sit joka paikassa oli mönkijöitä ja ainaki 9 ihmistä ammuttiin.

Lauantaina mentiin linnan ohi Ainolle, ja Heli, Aino, Eeva, (ja minä vähän.. .__.) laulettiin sing staria, (hello hello hello how low, ja She'll be RAIT HIÖR in my ASS..) sitte ku Eeva lähti, kaikki vaan soitteli Guitar Herolla Paranoidii, ja sit ku sovittii ettei saa enää, nii eikös Henkka soittanu sen .__. ja sitte Nelliki ja Karri vaan soitteli sitä ja en haluu kuulla sitä enää koskaa..

Sitte mentii LEIKKIkodin puistoon, ku Nelli sai tapettuu paviaanit cs;s, ja sit Nelli yritti (tuloksetta?) opetella keulimaan.. Mut cs_nöpöllä ei sit noussu. Karri synnytti, ("Hidas sytytys." "Mitä, kuka synnyttää?"), kaikki punaset missä on pisteitä on leppäkerttuja, Karri on Erargon ja savu tulee meitä kohti. ("Mitä, missä ;o")
Sitte Karri murhas yhen oksan, ja sitte Henkka vielä raiskas sen puun ja ;__; sääliks käy puuparkaa.

P.S. Vheers Hello Kitti? THEERS HELLOKITTI FOR JUU BASTARD !
P.P.S. You're gay, hahahahaha
P.P.P.S. WAKE ME UP, BEFORE YOU GO GO


Sit sunnuntaina nnnähtiin Jonnaa^^ Rokkaava lehmä ja salmiakki pirtelö oli molemmat aika ihkui ;D Sit kaikki häipy ja olin iha pulas ja juopot huuteli mulle ja pappa haukku kerjäläiseks ja 8<
Mut sitte kuitenki pääsin kotiiki, ja näin viel Heliiki pikasesti asemal <:

TIIVISTETTYNÄ = Oli aika kiva viikonloppu :'> <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.