IRC-Galleria

Vastoin käymiset jatkuvat Topin kanssaSunnuntai 24.02.2008 22:38

Ajoin eilen Topilla ja ontui vasenta etujalkaa ajon jälkeen.Kavion pohjassa on pieni halkeama säteen luona.Pitää tilata sille kuvaukseen aika,jos ei lakkaa ontumasta jalkaa.Toivottavasti ei ole mitään vakavampaa kaviossa.

Lapuan nevatiellä ajamassaLauantai 16.02.2008 20:00

Käytiin Lapualla nevatiellä ajamassa kun rata on kova.Hyvin ruuna meni kun otettiin vetoja ja palautuikin tosi hyvin.
Tilanteita piisaa tallilla kun naapurista lensi kovan tuulen takia paalin muovia tarhan poikki ja villitsi Topin ja sen tarhakaverin 22 v. lv-ruunan vallan.Siinä rytäkässä hajos lanka-aita ja mun yli jyräs vanha ruuna joka pelkäs eniten lentävää valkoista muovia.Onni oli vaan ettei tullut muuta kuin varvas mustaksi ja pieni kuhmu päähän,vaikka kaaruin sen jalkoihin kun töyttäisi kumoon.Topi meni toisen hevosen tarhaan lankojen läpi kun jarrut ei pitänyt.Se kun oli yksin tarhassa eikä koskaan ole ollut tarhakaveria,että pelkäsin sen alkavan potkiman ruunaa,mutta tais sekin peljästyä kun ei tehnyt mitään muuta kuin juoksi.Hevosille ei tullut onneks kuin muutama pintanaarmu.Topilla on etujalassa kannalla pieni naarmu,vaikka langat olisivat voineet tehdä jalkoihin pahaakin jälkeä kun tarttuivat jalkoihin kun juoksivat.

Topin ajoTorstai 07.02.2008 22:16

Ajettiin porukalla hölkkälenkki ja ruunalla sai ajaa löysin ohjin toisen perässä.Meni ihan rennosti,mikä on hyvä asia.

Topin ajoTiistai 22.01.2008 22:40

Ajoin Topin tänään pitkästä aikaa ja hyvin meni.Rata vaan oli aivan kauhea.Kärryt liiras mihin sattui.Hiljasta hölkkää ajettin vaan 4 kilsaa ja sitten pois.Positiivista oli reissussa,että ruuna juoksi aivan suorana.

Mikä keliKeskiviikko 16.01.2008 22:06

Rapa kelit senkun jatkuvat ja rata on aivan kaamea ja tiet vasta onkin kivoja ajaa.Kura lentää ja paikoin on jäätikköä.

Takapolvet piikitetty 7.1.08Perjantai 11.01.2008 23:47

Takapolvet piikitettiin ja seuraavana aamuna oli vähän molemmat polvet turvonnut ja liikkeelle lähtiessä oli vähän jäykkä.Keskiviikkona käveli jo paremmin.

Orivarsat eri tarhaan kuin emätLauantai 29.12.2007 22:28

Nyt on orivarsat kahdestaan tarhassa ja lopullinen vieroitus tehty emästä.Aika meno oli päällä kun pojat alkoivat kisaamaan kumpi menee lujempaa tarhassa.Emät ei edes perään huudellut.Olivat vain tyytyväisiä kun pääsivät edilleen varsoistaan.