IRC-Galleria

kiirge

kiirge

Wily Whoop goes Norway

Epätodellisen sulavaa!Perjantai 07.03.2008 00:13

Tänään on ylihistoriallinen päivä! Saatiin marian kanssa maksettua meidän matkan liput ja kuukauden päästä, 10 huhtikuuta, lähdetään reput selässä valloittamaan Kuubaa, Meksikoa, Guatemaalaa ja Belizeä.
Äiti on kauhusta kankeena ja varoitteli jo sissien kaappausyrityksistä ja isä ei enää välitä oikeen puhua, mutta mitä nyt ei tekis jotta pääsis leikkimään intiaanien kanssa, kysynpä vaan!!??
Karibian aluehan on tunnettu mahtavista sukellusmahdollisuuksista, mutta ilon päivä kun uskallan uida just ja just Kalevan uimahallissa lastenaltaassa! No ehkä pulma ei ole suuri ja löydän ittestäni kunnon Baywatch-hengen ja juoksen pelotta raivoaviin tyrskyihin.
Hieman on vielä pidettävä yllä cool spirittiä, sillä kirjotukset alkaa maanantaina. Saldona lukulomasta on valvotut yöt ja julman hauska meno. Kirjat on pysyny visusti tossa sängyllä hämäämässä muita että olisin jotain muka lukenut. Turhaa on sellanen liika kiristely, vähän go-with-the-flow meininkiä, niin ei tää elämä tästä surkeaksi voi millään muuttua.

Yo peace & love

SUAVE!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.