IRC-Galleria

kiirge

kiirge

Wily Whoop goes Norway

Famous Last WordsTorstai 10.04.2008 03:58

Johan on markkinat nyt kansalla!
Kello vipattaa jo huimia hetkiä, sillä n. 3h päästä pitää olla bussiasemalla. Silloin ei paljon hyvästin sanaa jaella muille kuin muorille konsanaan, joten nyt olkoon se hetki illasta jolloin rakkauden sana on avoin.
Viiden viikon elämäntarvikkeen on nyt sulavasti sotkettu rinkkaan ja sieltä sitten aina tarpeen mukaan tulee etsittyä kaikkea, jonka loppujen lopuks huomaa unohtuneen kotiin. Ruokaa syödään tulevaisuudessa varmaan kadun roskayksiköistä, sillä raha on raikkaasti miinuksella tässä vaiheessa matkasuunnitelmaa. MUTTA ÄLKÖÖMME HUOLIKOMME, sillä tiedossa on mullistavat murkinat ja sielukkaat sambat!
Pää toimii jo aliaktivoitumisella tässä hetkessä, joten ei paljon riimiä ropise matkamiehen päiväkirjaan. Ilolla toki matkan aikana luen kuulumista, joten JOS KENENKÄÄN SYDÄN HELTIÄÄ (helpiää?, hellipäöd? en osaa tollasia sanoja, mutta lienette tajuavan tarkoituksen) laittamaan kuulumista myös meille, NIIN TEHKÄÄ SE! Arvostan suuresti yhteydenottoja.

Kaunis kirahvin kavion kopinan kipinä kiperällä kallion kielekkeellä kipisee!

Pitäkää mieletön kevät rakkaat KUOMAT, sillä meitsi tuo teille tuliaiseks kesää varten ROMMIJUOMAT! Toivon suuresti että Dorky Dancing- team pitää mainettaan yllä, sillä kukaan ei taida paremmin ylijuonettomien tanssisarjojen tuottoa, KUIN muuan ryhmäke! Annan myös marakateille ( tunnista itsesi!!) ja muille eläimille ajatuksen jos toisenkin matkatessani halki intiaaniviidakon!

Nyt koittaa siis aika hyvästellä hoodit pieneksi hetkeksi, mutta TOKKOPA JO KOHTA KOITTAA aurinkoinen toukokuu ja sillon kuulkaa on KARNEVAALIEN AIKA! (myös Pispalassa moiset järjestetään, sinne siis kaikki!!)

Riis & Rou!!

Kirah-wii

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.